Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is ezt mondom miért nem tudna megemelni? Hihetetlen! Borzalom amit csinál 10/7 meccsen olmo
milyen itt megfogalmazott elvárások? nyíltan ki van mondva a játékosok meg edző részéről is a tavalyi csúcsteljesítmény után, hogy BL győzelemért szeretnének menni. Yamal meg arról értekezik interjúkban, hogy hány aranylabdával számol. vagy elhangzott bárhol a klub részéről, hogy a BL-ben a cél a tisztes helytállás? nekem nem ez jött át. ezek után simán adekvát megemlíteni, hogy egy félidőn keresztül osztálykülönbség volt egy tartalékos és bőven takaréklángon játszogató, amúgy az időt lepörgetni akaró PSG ellen, és hogy ezzel valamit kezdeni kell.
Amiket felsoroltál mind igaz.Saviola írta: ↑2025.10.01. 23:15:42recrea kollega kérdezte korábban az Élőben, amikor jajjveszékeltem az elmúlt meccsek takony teljesítményét látván, hogy mi az a nem sok jó, amit ezek a meccsek előrevetítenek.
Meg lehet nézni a mai második félidőt. Nem, hogy gyengébbek voltunk, mint az ellenfél, konkrétan pályán sem voltunk.
Ha itt van ma dembelé meg a grúz, van közte 4.
Lehet én vagyok műveletlen, de az első gólszerző a PSG-nél kicsoda? A nevét nem hallottam az életben. A bal szélsőjük kicsoda? Koundét akkor tette zsebre, amikor akarta.
Nem lehet úgy elvárásokat támasztani a csapat felé, ha:
- Olmo -1 ember, nem, hogy jó megoldásai nincsenek, inkább csak rosszak
- Pedrinek nem, hogy alternatívája, olyan cseréje sincs, aki csak megközelítené, azt, amit hoz, taknyosra is van hajtva, látszott is ma.
- Védelem minden összeállításában képes bárkitől gólt kapni, mindent elmond, hogy EG hoz egy stabil teljesítményt egyedül, Cubarsí siralmas, Koundé formán kívül, GM-ről meg inkább nem is beszélek, mert rossz nézni. Támadásban nulla, védekezésben cserébe ma életveszély volt.
- Rashford próbálkozik, de 1 jó megmozdulására jut 3 rossz csel, Ferran csak-csak, Lewa az ilyen meccsekre még cserének is kevés
- Padunk meg nincs. Bernal most tért vissza, borzasztóan bizonytalan, Casadó gyenge és megérkeztünk a 17 évesekhez a B-ből.
- Yamalnak az első félideje zseniális volt, másodikban meg normális megmozdulására nem emlékszem
Az, hogy a szabadrúgásainkhoz kb. sorfal sem kell, már csak hab a tortán.
Lehet itt érvelni, hogy nálunk is voltak hiányzók, de Garcia sem fogta volna meg a mai gólt eredményező helyzetek egyikét sem, Raphina meg meg sem közelíti idén a tavalyik formáját. Gavi szerencsétlen meg eddig sem tudott érdemben annyit hozzátenni, hogy a hiányával lehessen magyarázni bármit.
Jönnek a bajnokságban is a komolyabb csapatok, ki fogják használni könyörtelenül a hibáinkat.
Lehet, hogy a friss élmény miatt, de nem sok jó van kilátásban.
Szerintem.

Ezt úgy nagyjából én is írhattam volna, teljesen megegyezik a véleményem a fent leírtakkal. Annyit módosítok rajta, mint moderátor, ha nem fejezitek be a mindennapi ekézését, folyamat törölni fogom ezeket a hozzászólásokat.Lehet véleményt alkotni minden játékosról meccsek után, ( én is megtettem róla mikor hétvégén a gólnál hibázott ő is ) de ezt az egyoldalú, minden egyes nap belerúgó stílust mindannyian befejezhetitek! Akinek nem tetszik, ne fórumozzon, menjen mocskolni a facebookra. Ott vannak barcás portálok, ahol egymást is lehet szidni büntetlenül, nem csak a játékosunkat.
Azért egy Lee, Hakimivel megtámogatva Gerard Martinnal szemben több mint probléma lehet. Utóbbinak annyit nem is kell védekezni, mivel GM támadásokhoz minimálisat sem képes hozzátenni, gyakorlatilag csak Rashfordot kell levédekezni, Barcola pedig egy az egyben bárkit képes megverni, főleg, ha Koundé a hétvégi formáját hozza.ktm írta: ↑2025.10.01. 13:44:38Kvara kiesesevel felallt vedelem ellen szerintem a PSG nem igazan fog labdaba rugni, akkor lehet problema, ha nem lesz normalis pressing a labdas jatekosokon, akik igy pontosan kiugrathatjak a felpalyanal varakozo gyorsleptu tamadokat. Szoval minel kevesebb versenyfutas kene, hogy veletlenul se legyen a meccsbol egy Inter elleni deja vu.