Yokozuna írta:Vakmacska írta:Matyi.... ennyi...
És még Gumbaut szidjátok a lassúsága miatt. Ez a lajhár a 2. gólnál csak a középkezdésre ért vissza
Mi köze ennek a meccsnek Matyihoz? LE az edző! Kinek kell ez a Munir Sandro páros? Miért játszanak ezek? Ez az ő felelőssége. Lenulláztuk a Reál elleni meccset, most minden kezdődhet elölről.
Mindenesetre megtarthatta volna a Valencia elleni szokását, hogy nem cserél.
Most nem azért, de nehogy már ez Lucho-n legyen legyen elverve, főleg a cserék miatt. A Munir-Sandro-ban semmi meglepúő sincs,, Sandro amennit hozzá tett a meccshez, annál Munir csak többet tehetett. Rakitic is már elfáradt kicsit, Sr pedig labdatartásban is biztosabb, az utolsó 18-20 percre 2 gólos előnyben teljesen rendben van. Matyin lehet vitatkozni, de ez is csak utólag jön elő, most már mindenki nagyon okos. 13 perc volt hátra. Szintén két gólos vezetés, ha nem is játszottunk akkora fölényben és jöttek futószalagon a helyzetek, kézben volt a meccs. Alba hét közben is játszott, a végére berakott egy defenzívebb hátvédet. Ezt nem kell XY-ra kenni a gól az egy az egyben a franciáé volt,, ha valaki hibás az ő.
Én speciel pont ettől féltem és voltam óvatos, hogy nem szabad itt pezsgőt bontani és leírni a Realt, mert közbe jöhetnek ilyen időszakok, amikor megverjük saját magunkat.
Ami nekem furcsa volt, hogy eddig mindig a második félidőben kentük el az ellenfelek arcát, akkor pörögtünk fel jobban. Ha az elsőt lehoztuk egy X-el netán minimális előnnyel szinte biztos volt a győzelem, de akár a gála is.
A valencia ellen csak a kimenetellel kapcsolatban hasonlítanám össze. Ott a játékunkban és a helyzeteink számában olyan sok kivetnivaló nem volt, főleg, hogy a Mestalla-ban játszottunk, bár itt is eldőlhetett volna az első 45 percben. Messin furcsamód én egyfajta (nem szó szerint vett) önbizalomhiányt vettem észre. Olyan helyzetekben amikor korábban megindult volna és befűzi az embereket, most inkább passzolt 5 méterre. Paradox módon nem a nagyképűséget láttam. Nagyon keveset vállalt, persze volt, hogy megetett 3-4 védőt egymás után és lőtt, de hozzá képest nagyon kevés volt.
Mostmár nincs mese az összes meccset hozni kell. Én úgy voltam, hogy a Vale után az öszi szezonban egy X még benne lehet. Na, akkor ezt letudtuk tegnap, innen már zsinórban kellenek a győzelmek és még a pö..nket is kulcsoljuk, hogy a Villarrreal alkosson valamit otthon..