Bajnoki Mérkőzések
Sajnos nem láttam a meccset. Valaki írna pár sort, hogy mi volt? Ahogy látom csak a 60ba jött az első. Szenvedtünk?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Igazad van, elnéztem, elnézést.palesz77 írta:Kétlem, hogy akkor felküldjük ezt a kezdőt..Bob_Marley írta:Szerintem sem lesz változás elől jövőhétre sem

Ez szerintem attól is függ, h milyen felállásban küldi fel majd a kpt. Mert ha pl. Masch éspalesz77 írta: Így már 99% szerintem, hogy ez a védelem fog kezdeni a Clásicon is.
Busit is berakja a kpra, akkor valóban szinte biztos, h ez a védelem lesz a Real ellen is. Viszont ha az a kp lesz, ami ma is, tehát Ini-Busi-SR, akkor elképzelhető, h Mathieu helyett Masch lesz a védelem közepén. Tehát szerintem ez még nee0m 99%-ra biztos.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- visca el barca
- Presidente del Barça
reménykedtem benne h a belgát fogja nyomatni, hátha a clasicon is beteszi, de akkor úgy látszik megint maschernao lesz a real ellen...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Előzetesen is ezt írták, nem történt meglepetés. Szerintem sem lesz változás elől jövőhétre sem így mindenféle spekuláció (pl részemről is) okafogyottá válik. A francia pedig felfelé ívelő formát mutat nem meglepő a kezdőtagsága.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
köszi, valamiért elfelejtettem,pedig még vitatkoztunk is róla...
így akkor nem ekézem LE-t, hogy egy matyit tesz a kezdőbe...nevetséges mindenesetre.

így akkor nem ekézem LE-t, hogy egy matyit tesz a kezdőbe...nevetséges mindenesetre.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bezony eltiltott.Reklamálásért kapta a pirosat és mellé 2 meccses eltiltást.csababarca írta:Mascherano eltiltott?
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Igen, Clasicora már visszatérhet.csababarca írta:Mascherano eltiltott?
Jó a kezdő, nekem úgy tűnik, hogy LE nem fog felállást változtatni a Klasszikusra. Remélem Verma a második félidőben beáll majd egy fél órára, Messias kollégához hasonlóan én is őt játszatnám a Real ellen.
Visca El BARCA!!!
Visca El BARCA!!!

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Így már 99% szerintem, hogy ez a védelem fog kezdeni a Clásicon is. Remélem Matyi felpörög teljesen, és nem a tavaly őszi Villarreal elleni énjét láthatjuk majd..Messias2 írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Munir Suarez Neymar
Alapkezdő. Vermának jobban örültem volna a kezdőben, mert én mindenképp vele kezdenék a védelem tengelyében a Clasicon, és az ilyen meccseken újra belerázódhatna a játékba. Úgy lászik Lucho kezdi letenni a voksát Munir mellett, aminek viszont örülök.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mascherano eltiltott?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Jó kis kezdő . Egyedül Matyit szerepeltetését nem értemMessias2 írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Munir Suarez Neymar
Alapkezdő. Vermának jobban örültem volna a kezdőben, mert én mindenképp vele kezdenék a védelem tengelyében a Clasicon, és az ilyen meccseken újra belerázódhatna a játékba. Úgy lászik Lucho kezdi letenni a voksát Munir mellett, aminek viszont örülök.

Gyerünk fiúk!!!
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Munir Suarez Neymar

- visca el barca
- Presidente del Barça
igazából tök mind1 melyik kezd, idén valószínűleg ez lesz az utolsó esélye . messi felépül + jön egy csatár télen, + ott lesz arda is... hacsak nem sérül meg egyszerre 2 csatárunk, nem hinném h idén kapnának még számottevő perceket...mess2009 írta:ami a Sandro-Munir párost illeti nem kiabálom el de nekem úgy tűnik, hogy Munír lehet a befutó a játékpercei és a valós teljesítménye alapján is.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

ne reménykedj! a Barca ellen mindenki felszívja magát, most meg még különösen élhet az emlék, hogy el lehet kapni bennünket..visca el barca írta:remélem nem lesz túl nehéz meccs... a villarreal az utolsó két idegenbeli meccsén ne lőtt gólt, és helyzetes sem sok volt (levante, las palmas)
kezdőnek egyértelmű h a legerősebb kell, nem kellenek most sem pados, sem tini játékosok.
ami a Sandro-Munir párost illeti nem kiabálom el de nekem úgy tűnik, hogy Munír lehet a befutó a játékpercei és a valós teljesítménye alapján is.
Nem kell tartalékolni, egyébként is válogatott szünet lesz, csak meg ne sérüljön senki. Az most nagyon nem hiányozna. Villareal védelme kemény lesz, kőkeményen fognak védekezni csapatszinten is. Támadásaiktól annyira nem tartok, ez csak a mi védekezési hibánikból mehet el, de lényegtelen lesz ha abból a 20 helyzetből legalább 3-at képesek leszünk berámolni.
Én inkább a válogatott szünettől fosok. Neymarnak és Suáreznek szól még az eltiltása, el fognak
utazni? Nem is tudom, hogy volt-e olyan, hogy a brazil egészségesen tért vissza a válogatottól.
Én inkább a válogatott szünettől fosok. Neymarnak és Suáreznek szól még az eltiltása, el fognak
utazni? Nem is tudom, hogy volt-e olyan, hogy a brazil egészségesen tért vissza a válogatottól.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Most én is úgy érzem, hogy ez könnyebb dió lesz mint elsőre tűnik. Abszolút javuló formát mutatunk, utóbbi 3 meccsen gólt sem kaptunk sőt az Eibar ellen is egy fatális baki kellett hozzá és akkor is az elmúlt öt meccsen egy bekapott gól.
Elszállni nem kell, de nagyon bizakodok, mert kevesebb a hiba és biztatóak a dolgok. Otthon vagyunk nyerni kell és lehetőleg tudjunk pihenni is. Hajrá

- visca el barca
- Presidente del Barça
remélem nem lesz túl nehéz meccs... a villarreal az utolsó két idegenbeli meccsén ne lőtt gólt, és helyzetes sem sok volt (levante, las palmas)
kezdőnek egyértelmű h a legerősebb kell, nem kellenek most sem pados, sem tini játékosok.

- palesz77
Squad (vs Villarreal): Bravo, Ter Stegen, Alves, Pique, Bartra, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Sergi Roberto, Gumbau, Samper, Iniesta, Munir, Sandro, Suarez, Neymar
Remélem mindkettő ifi tud majd játszani, az azt jelentené, hogy elég sima a meccs, és tudunk pihentetni a középpályán.. Amúgy tartok tőle, hogy nem így lesz, Villarreal kemény dió nagyon, de bízzunk benne, hogy rossz napot fognak ki. Denist pedig ismét testközelből figyelhetjük, elég jó formában van mostanság, szóval a védelem top formában lesz remélhetőleg. Jonathan pedig szintén esélyes a játékra, kis mexikóit nagyon bírtam, szóval remélem úgy fog jól játszani, hogy az nem befolyásolja az eredményt.
Remélem mindkettő ifi tud majd játszani, az azt jelentené, hogy elég sima a meccs, és tudunk pihentetni a középpályán.. Amúgy tartok tőle, hogy nem így lesz, Villarreal kemény dió nagyon, de bízzunk benne, hogy rossz napot fognak ki. Denist pedig ismét testközelből figyelhetjük, elég jó formában van mostanság, szóval a védelem top formában lesz remélhetőleg. Jonathan pedig szintén esélyes a játékra, kis mexikóit nagyon bírtam, szóval remélem úgy fog jól játszani, hogy az nem befolyásolja az eredményt.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
-
- Az Év fórumozója 2013
Az eddigiek után már nem mertem ebben reménykedni, úgyhogy ez egyelőre kellemes meglepetés. Remélhetőleg a keretbe is bekerül majd Samper, aztán a kezdőcsapat kihirdetéséig álmodozhatok egy Samper - Busquets - Iniesta hármasról a középpályán.Erxy írta:Rakitic serulese miatt kell ugye valaki, a tegnapi edzesen ott volt mindenki ak szamitasba johet azon a poszton, ugy tunik Samper nyert

- palesz77
Tanulnak is a mestertől..Erxy írta:Gumbau mellett Samper is az elso csapattal edz most, jo esellyel ott lesz a holnapi keretben![]()
![]()

Tessék, itt kedvedre válogathatsz..ZBarca írta:Jól látom, hogy holnap játszunk? Pedig már készültem, hogy ma újra láthatjuk a srácokat.

Jól látom, hogy holnap játszunk? Pedig már készültem, hogy ma újra láthatjuk a srácokat. 

Gumbau mellett Samper is az elso csapattal edz most, jo esellyel ott lesz a holnapi keretben
Rakitic serulese miatt kell ugye valaki, a tegnapi edzesen ott volt mindenki ak szamitasba johet azon a poszton, ugy tunik Samper nyert

Rakitic serulese miatt kell ugye valaki, a tegnapi edzesen ott volt mindenki ak szamitasba johet azon a poszton, ugy tunik Samper nyert