Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Korábban már valaki beírta, hogy milyen esetben lehet(ajánlott) fellebbezést benyújtani, ez nem tartozott közé, különben meg, szerintem egy ilyen meccs után jobb ha még nem nekünk áll feljebb.De tényleg a BaRca nem lebbez fel,hogy ALVES és Abidal nem játszhat a MANUTD ellen???
Sztem meg Rooney, Tevez/Berbatovbali 15 írta: A MU milyen rendszerrel is játszik? 4-4-2-ben? A tavalyi döntőben 4-2-2-2 volt náluk. Biztsos 4-4-2 lesz. A PL-ben más nem létezik......
Nem is tudom....hogy is van náluk?
Van der Saar
O'shea Ferdinand Vidic Evra
CR7 Carrick? Scholes/Anderson Giggs/Nani
Tevez/Rooney Berbatov
Szerintem ezt nem is kell kommentálnunk!Varga Tamás írta:Külön hsz-ben írom, mert más téma. Remélem, a modik megengedik.
A mai Népszabadság 14. oldalán van egy rövid interjú Puhl Sándorral. Idézem.
"Hány tizenegyest adott volna?
- Egyet, Piqué kezezéséért. A Dani Alves-Malouda párharcnál semmit sem fújok, mert a hátvéd és a szélső egyaránt rángatta a másikat. Ám Övrebö úgy ítélte meg: a barcelonai brazil - még a tizenhatoson kívüli - faultja miatt sípolnia kell. Engem meglepett a döntése, mert hasonló csatározásoknak a mezőnyben rendre teret engedett.
Abidal kiállításáról mi a véleménye?
- Jó a kérdés, mivel valóban csak véleményt mondok; játékvezetőt elvből nem minősítek. Úgy láttam, Keita nemhogy nem érdemelt piros kártyát, de még csak nem is szabálytalankodott."
Ennyi. Azt gondolom Puhl kolléga szakmailag megalapozott véleményéhez képest, mi csupán laikus véleményt tudunk formálni.
lionelmessi19 írta: Ó és még 1 kérdés:
Ti megbíztok Sylvinhoban? Én baromira nem.![]()
Szerintem nem szabad játszatni a döntőben. Ha nem sikerül a piros megóvása, amit kb 100%ra veszek, akkor ki játszana balon ?
Cácerest vagy Keitát is el tudnám ott képzelni, és stabilabb védelmünk lenne mint Sylvinhoval szvsz.
A cikkben azért van egy-két érdekes gondolat, mondat:Fecooo írta:http://sportgeza.hu/sport/fizikaliseduk ... barcelona/
egy jó kis cikk a meccsről, ami első olvasatra Barca-szimpatizáns tollából származik, de sztem elég objektívnak mondható...
Sztem kizárt, hogy eltöröljék azt a lapot, már cak azért is, mert akkor meg jönne megint a köpködés a dinamo londontól az UEFA felé.TZS írta:Zaragoza ellen volt a 3-4-3, jól emlékszel.
Majd kiderül hogyan lesz, addig még hátha eltörlik Abidal piros lapját, és akkor több variáció lehet(ne) a védelem összeállításához is.
Az deffault, hogy próbálgatják, majd, azaz próbálgathanák, kedves Totya.TZS írta:Az elméleted nem rossz Márton, de épp egy BL döntőre ilyen hadrendet....?Akkor már előtte ki kellene próbálni a bajnokságban is.
Megjátszanék egy 3 védős rendszert!TZS írta:Ha nem muszáj, akkor én sem ragaszkodnék Sylvinhohoz.lionelmessi19 írta:Ó és még 1 kérdés:
Ti megbíztok Sylvinhoban? Én baromira nem.![]()
Szerintem nem szabad játszatni a döntőben. Ha nem sikerül a piros megóvása, amit kb 100%ra veszek, akkor ki játszana balon ?
Cácerest vagy Keitát is el tudnám ott képzelni, és stabilabb védelmünk lenne mint Sylvinhoval szvsz.
Cácerest jobb oldali védőként is ki lehetne próbálni akár, mert amikor bal oldalon tolta, ott nem érezte igazán.
sztem is 4-4-2-vel fognak felállni, de az inkább át fog menni 4-5-1-be, mert az egész csapat védekezni fog, és csak CR marad elől...bali 15 írta:A MU milyen rendszerrel is játszik? 4-4-2-ben? A tavalyi döntőben 4-2-2-2 volt náluk. Biztsos 4-4-2 lesz. A PL-ben más nem létezik......zsoltman írta:Owen Hargwes nem játszik remélem a döntőben mert tavaly a mindkét meccsen nagyon jól nyomta!!
Nem is tudom....hogy is van náluk?
Van der Saar
O'shea Ferdinand Vidic Evra
CR7 Carrick? Scholes/Anderson Giggs/Nani
Tevez/Rooney Berbatov
A MU milyen rendszerrel is játszik? 4-4-2-ben? A tavalyi döntőben 4-2-2-2 volt náluk. Biztsos 4-4-2 lesz. A PL-ben más nem létezik......zsoltman írta:Owen Hargwes nem játszik remélem a döntőben mert tavaly a mindkét meccsen nagyon jól nyomta!!