De Ié-t miért nem viszi fel? Sérült? Szerintem ügyesebb srác, mint Bagnack.Erxy írta:Hétfőn tíz játékos kezdi meg a felkészülést az A csapatból: Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Adriano, Roberto, Rafinha, Deulofeu, Afellay, Tello
A B csapatból pedig csatlakozik az első csapathoz: Patric, Bagnack, Diagne, Grimaldo, Samper, Halilovic, Munir, Sandro, Nieto, Joan Roman, Dongou, Adama,
Nyilván ez lesz a keret a Recreativo ellen is.
Egyéb Barça meccsek
Ha jól veszem ki a főoldali cikkből, akkor azok, akik a csoportból sem jutottak tovább jönnek 24.-én (spanyolok+Song, Rakitic), 28.-án pedig Bravo.
Messiéket nem tudni még. Neymar pedig augusztus 5.-én tér vissza Barcelonába a kezelések folytatására.
Messiéket nem tudni még. Neymar pedig augusztus 5.-én tér vissza Barcelonába a kezelések folytatására.

- LM10
- Director del Fútbol
Na zsír, erre vártamErxy írta:Hétfőn tíz játékos kezdi meg a felkészülést az A csapatból: Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Adriano, Roberto, Rafinha, Deulofeu, Afellay, Tello
A B csapatból pedig csatlakozik az első csapathoz: Patric, Bagnack, Diagne, Grimaldo, Samper, Halilovic, Munir, Sandro, Nieto, Joan Roman, Dongou, Adama,

Hétfőn tíz játékos kezdi meg a felkészülést az A csapatból: Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Adriano, Roberto, Rafinha, Deulofeu, Afellay, Tello

- MatyiG
- Adminisztrátor
4 meccsünk lesz előtte, ha jól tudom. Recre, Nice, Napoli, Helsinki.Ronal.10 írta:Azon gondolkodok hogy csak kikéne menni erre a Gamper kupára.
Azt tudni hogy a keret mikor lesz fullos?.. Vb utáni szünetről mikor térnek vissza a sztárok...?
Gamper elött 5 barátságos meccsünk is lesz.
VB-ről visszajövők majd július végén csatlakoznak a csapathoz, azt hiszem. Gamperen már biztosan játszanak.

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
Azon gondolkodok hogy csak kikéne menni erre a Gamper kupára.
Azt tudni hogy a keret mikor lesz fullos?.. Vb utáni szünetről mikor térnek vissza a sztárok...?
Utánakérdeztem: A sporttv nem adja a nyári meccseinket (pedig mikor legutóbb Európán belül maradtunk közvetített), ellenben a Realosok örülhetnek, az International Champions Cup közvetítési jogait megvették.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Egyelőre nem hivatalos a dolog, de lehet, hogy a csapat részt fog venni egy 4 csapatos tornán augusztus közepén. A 3 ellenfél a Cádiz, a Sevilla és az Atletico Madrid lenne, a párharcok "kupa-rendszerben" lennének. Várjuk a fejleményeket, én ennek örülnék.
Minél több meccs, annál jobb, ráadásul jobban eloszlanának a játékpercek is. Hajrá

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Ilyen szinten valóban lehet, hogy játszanak, 2 perc senkinek nem megeröltető.Alfa írta:Szerintem fognak "játszani" ami annyiból fog állni, hogy vagy kezdők lesznek és lecserélik őket ( Puyol szerintem már fog tudni játszani , ha nem is 90 percet ) vagy a végén állnak be . Grosics Gyula is játszott meccset 82 évesen a fradiba ( 2 perc után lecserélték ). Én szinte biztos vagyok , hogy valamilyen formában befognak állni.MichaaBee írta:Szerintem nem fog pályára lépni egyikük sem, legalábbis a cikkben nincs erre vonatkozó utalás. Inkább az a valószínű, hogy egybekötik az amúgy is ünnepélyes Gampert a két ikon elbúcsúztatásával.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Szerintem fognak "játszani" ami annyiból fog állni, hogy vagy kezdők lesznek és lecserélik őket ( Puyol szerintem már fog tudni játszani , ha nem is 90 percet ) vagy a végén állnak be . Grosics Gyula is játszott meccset 82 évesen a fradiba ( 2 perc után lecserélték ). Én szinte biztos vagyok , hogy valamilyen formában befognak állni.MichaaBee írta:Szerintem nem fog pályára lépni egyikük sem, legalábbis a cikkben nincs erre vonatkozó utalás. Inkább az a valószínű, hogy egybekötik az amúgy is ünnepélyes Gampert a két ikon elbúcsúztatásával.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Varatrix
- Director del Fútbol
A végén úgy rákészül, hogy hosszabbítunk vele, és nem veszünk védőt...MQuC írta:Ja igen, belegondolva evidensBár Puyol azért nicns rossz formában szerintem. Rá tud pihenni.

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Szerintem nem fog pályára lépni egyikük sem, legalábbis a cikkben nincs erre vonatkozó utalás. Inkább az a valószínű, hogy egybekötik az amúgy is ünnepélyes Gampert a két ikon elbúcsúztatásával.
H a t t r i c k
- Varatrix
- Director del Fútbol
Fantasztikus hír, hogy Valdes és Puyol még pályára lép a gemperen.
Főleg Valdez nagyon méltatlan lett volna ha a sérülését látjuk utoljára.

Főleg Valdez nagyon méltatlan lett volna ha a sérülését látjuk utoljára.

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
A sportklubon a 93/94-es szezonbéli Clásico megy! Vezetünk 1-0-ra Romário góljával! 

- MatyiG
- Adminisztrátor
U18, ha jól tudom.geridoss írta:ma hallottam a rádióban, hogy augusztusban a Kocsis emléktornára az új Fradi stadionban a Barcelona is pályára lép
Erről tudtok valamit? Sehol sem olvastam róla, de a hírek között már tényként közölték.
szerk: http://www.magyarhirlap.hu/a-barcelona- ... mlektornan

- geridoss
- Director del Fútbol
ma hallottam a rádióban, hogy augusztusban a Kocsis emléktornára az új Fradi stadionban a Barcelona is pályára lép 
Erről tudtok valamit? Sehol sem olvastam róla, de a hírek között már tényként közölték.

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
-
- Llegenda del Barça
Az eredetileg februárra kitűzött katari barátságos meccset elhalasztották, majd nyáron pótolják.
Na, egy jó hír. Semmi értelme nem lett volna, h plusz egy hakni meccs miatt utazgassanak, főleg BL előtt/ után.
Na, egy jó hír. Semmi értelme nem lett volna, h plusz egy hakni meccs miatt utazgassanak, főleg BL előtt/ után.
Láttam már régebben, nem túl tartalmas műsor. Pár szép kép a városról, egy-két fotó Vincze Ottóról, majd megkérdi hogy a Clásico csak egy meccs vagy valami több.. 

- catalunya1
- Barça B
BARÁTSÁGOS LABDARÚGÓ-MÉRKŐZÉS
KATALÓNIA–ZÖLD-FOK-SZIGETEK 4–1 (3–1)
Barcelona, Montjuic-stadion, 20 700 néző. V: Álvarez Izquierdo (katalán)
KATALÓNIA: Kiko Casilla – Marc Valiente, Piqué, Bartra, Jordi Alba – Busquets, Víctor Sánchez, Fabregas – Piti, Sergio García, Bojan Krkic. Csereként játszott: Jordi Codina, Montoya, Capdevila, Uri Rosell, Víctor Álvarez, David López, Xumetra, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Tello, Oriol Riera
ZÖLD-FOK-SZIGETEK: Fock – Pecks, Varela, Kay, Táx – Toni, Soares, Platiny, Calú – Djaniny, Garry. Csereként játszott: Vózinha, Mailó, Sita, Rambé, Josimar Lima, Duba, Brito
G: Sergio García (16., 18.) Bojan Krkic (19.), Oriol Riera (64.), ill. Djaniny (10.)
KATALÓNIA–ZÖLD-FOK-SZIGETEK 4–1 (3–1)
Barcelona, Montjuic-stadion, 20 700 néző. V: Álvarez Izquierdo (katalán)
KATALÓNIA: Kiko Casilla – Marc Valiente, Piqué, Bartra, Jordi Alba – Busquets, Víctor Sánchez, Fabregas – Piti, Sergio García, Bojan Krkic. Csereként játszott: Jordi Codina, Montoya, Capdevila, Uri Rosell, Víctor Álvarez, David López, Xumetra, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Tello, Oriol Riera
ZÖLD-FOK-SZIGETEK: Fock – Pecks, Varela, Kay, Táx – Toni, Soares, Platiny, Calú – Djaniny, Garry. Csereként játszott: Vózinha, Mailó, Sita, Rambé, Josimar Lima, Duba, Brito
G: Sergio García (16., 18.) Bojan Krkic (19.), Oriol Riera (64.), ill. Djaniny (10.)
-
- Llegenda del Barça
Ráadásul min 60 percet.Gareth Tello írta:Barcelona will between January and March play a friendly in Qatar as part of the shirt sponsor deal.
![]()
Remélem, benne van a szerződésben az is, hogy Neymarnak, Messinek, Iniestának, Fabregasnak, Busquetsnek, Piquének, Sáncheznek és Alvesnek is pályára kell lépnie a meccsen.

-
- Az Év fórumozója 2013
Barcelona will between January and March play a friendly in Qatar as part of the shirt sponsor deal.
Remélem, benne van a szerződésben az is, hogy Neymarnak, Messinek, Iniestának, Fabregasnak, Busquetsnek, Piquének, Sáncheznek és Alvesnek is pályára kell lépnie a meccsen.