Res írta:
Igen, szükség is lesz rájuk. Mire azonban ők "beépülnek" rámegy a szezon. Szóval ne legyünk elégedetlenek, ha idén megnyerjük a BL-t és történelmet írunk én már elégedett leszek.

én megfogadtam, ha sikerül, csináltatok egy tetkót
én nem temetem a csapatot... még. mint lentebb írtam, remélem ez egy olyan pofon, amilyen a tavaszi zakó volt.
és azért valljuk be: akárki akármit mond, a Celtának mázlija is volt, hogy így összejött nekik minden. Azért Nolito (de még Messi sem) rúgná onnan be mindig, jó, ha 30 lövésből 1 így sikerül, akkor már sokat mondok (utoljára Messitől ilyenre hirtelenjében a Real elleni 5-0 jut eszembe, még 0-0-nál az elején, egy szöglet után, csak az kifele jött a kapufáról).
És azért Piqué sem szokott így bénázni minden meccsen. És ha neki leszedjük a fejét emiatt, emlékezzünk: tavaly Iniesta a Real ellen mit bakizott (ahelyett, hogy kiengedte volna a labdát, adott egy gólpasszt), vagy Alves gólpassza ugye (mondjuk tőle megszokott).
Emlékezzünk, tavaly volt olyan meccs is, ahol még kaput eltaláló lövésünk se volt.
Itt sok ziccerünk volt, de sajnos naggyá tettük a kapust. És az, hogy semmi nem akart bemenni, spannolta a Celtát, a Barcát meg kiidegelte. Látszódott az arcokon, hogy nem akarják elhinni, hogy semmi nem megy be.
A Celtának meg nem volt veszteni valója, nem ellenünk meg a Madrid ellen kell nyerniük, nem várta el tőlük senki.
Majd október végén meglátjuk, hogy mire jut a csapat. Addigra jó pár meccsen túl leszünk, BL-en is, szóval akkor lesz értelme igazán elemezni a teljesítményt.
A csapatnak meg most kell igazán odafigyelnie, mert a többi kiscsapat is el fogja hinni, hogy lehet keresnivalója ellenünk.
Én már Tata meg Tito idejében is mondtam: lehet választani: vagy elengedjük a bajnokságot, és csak a BL a fontos, és a bajnokságban erőteljesen próbáljuk a fiatalokat beépíteni, kisérletezünk, vagy megy továbbra is ezeknek a játékosoknak a kiégetése.
Én ezt tenném. A gyengébb csapatok ellen még több fiatalt hoznék fel, és adnék nekik akár csak csereként is játékperceket.
Messivel is alaposan elbeszélgetnék, hogy mi van vele: az új gyerek miatt van, vagy csak egyszerűen elfáradt, vagy miért nincs agyilag ott teljesen. Ha fáradt, akkor megmondom neki, hogy a bajnokikon pihi, majd játszik a 2. félidőkben, vagy ha úgy áll a meccs, akkor még az sem. Szerintem Ini is kiégett. És igen, Maschra is ráférne egy pár meccses pihi. Ott van helyette Bartra. Alves meg tökéletesen mutatott a lelátón, meg a padon, legyen helyette SR.
Megkapta az új, zsíros szerződését, már lazsál megint. Érzi, hogy nyeregben van, kell őt játszatni, mint odaát Bale-t. SR bebizonyította, hogy igenis lehet rá számítani. Ő legalább védekezik, és ha előre megy, szerintem még támadásban is jobb. Emlékezzünk hányszor volt jó kapura lövése az elmúlt meccseken.
Matyit is csak vésztartaléknak hagynám meg, ha más nincs. Az ő játéka számomra nagyon hektikus. Ezt is írtam már régebben. Néha vannak jó megmozdulásai, jó mentései, sőt, szerzett fontos gólt, de sajnos sokkal többet hibázik. És a legrosszabb, hogy sosem lehet tudni, hogy mikor hozza a béna formáját. Volt, hogy meccsen belül is változott ez.
Ha játszania kell, akkor játsszon a Kupameccseken, mikor jön egy negyed osztályú csapat.
Sajnos középpályán nincs alternatívánk per pillanat, csak az Ini-Busi-Rakitic hármas. SR is inkább védekező játékos, Busi képtelen irányítani, ahogy Ini sem az, noha néha tényleg tud jó labdákat adni. Nem véletlen, hogy Messi lép vissza sokszor erre a posztra, és sokszor Neymar is visszajön. Szerintem ebben a kényszer szülte helyzetben felállást kellene változtatni, vagy esetleg Messit visszahozni középpályára a szélre, előre meg jöjjön Sandro vagy Munir. Tudom, most még egyik sem egy csúcs játékos, de ha nem kapnak lehetőséget, nem is lesznek azok.
Én nem szídnám Munirt a szerdai miatt, hisz gondoljunk bele, hogy milyen helyzetben lépett pályára, azért ez neki még nagy tehet. Így is volt egy nagy gólhelyzete, amit sajnos kihagyott.
egy szó, mint száz, LE kezében a döntés, és a lehetőség, hogy mit tesz. Hogy fel tudja-e rázni a csapatot, az hétvégén kiderül.