2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Úgy látszik mindig van min csámcsogni:) 3 éve Shevchenko lerántása volt a téma a Milan elleni elődöntőben, most meg ez. Majd lenyugszik szép lassan mindenki.redmiller írta: 25 perc állt rendelkezésére a Chelsea-nek,hogy eldöntse a meccset, ehelyett védekezett és kontrákra épített 10 ember ellen.
Az egy lövés lövés.
Bíró hibák: kiállította Abidalt, utána Piqué kezese 11-est ért, mi volt a másik?
Pár éve miért nem reklamált senki, mikor a Chelsea olyan góllal jutott tovább a Barca ellen, hogy VV-t az ötösön belül megfogták????
25 perc állt rendelkezésére a Chelsea-nek,hogy eldöntse a meccset, ehelyett védekezett és kontrákra épített 10 ember ellen.Vikke írta: Tegnap meg: A labdabirtoklás nem sokat számít. Kaput eltalált lövésetek csak egy volt. Iniesta parádés gólja. (Nagyon csípem a kis albínót!!)
A mi kezünkben volt a meccs! De jött ez a bíró és csúnyán belenyúlt a meccsbe! Én nem beszélek 6 megnemadott tiziről, de kettőről biztosan.
Lehet itt magyarázkodni, meg kifogásokat keresni, de az tény: a Chelsea 2 mérkőzés alatt összesen 2 (azaz KETTŐ darab) percig focizott, a tegnapi meccs 93.-ik és 95.-ik perce között. Hidd el, mi sajnáljuk a legjobban, hogy nem mi szereztünk vezetést 9 perc elteltével, hogy valóban felmérhessük a Chelsea tudását. Lehet itt szervezettségről, meg fegyelemről beszélni, de az is igaz, hogy ezt a típusú játékot szinte mindenki képes játszani, ha megfelelő fizikai adottságai vannak (lásd. pl a görögök 2004-es EB címe).Vikke írta:Üdv!
Chelsea szurkolóként leírnék pár gondolatot.
Először is gratulálok a továbbjutáshoz és a bajnoksághoz is! Ha tehetem, mindig megnézem a Barca bajnoki meccseit, tökéletes kikapcsolódás egy végig dolgozott szombat után megnézni Messiék óriási támadófociját!
De!
A BL más! A BL-ben vannak olyan csapatok, amelyek Spanyolországban nincsenek! Szervezett, taktikusan játszó, intelligens csapatok.
"A foci szégyene a Chelsea"? "Az igazság győzött"? "Antifoci"? Hagyjuk ezeket, jó?
Az első meccsen azt játszottuk, amit kellett a világ legjobb támadófociját játszó csapata ellen, idegenben, a BL elődöntőjében, 80 ezer katalán előtt!
Lehet, hogy nem volt szép, de mégis mit vártatok? Hogy megállás nélkül támadni fogunk, hogy aztán kikapjunk 4-2-re? Ha ezt hiszitek, akkor bohócok vagytok, nem mások! Próbáltunk támadni, annyi sikerült. De a CÉLT, teljesítettük.
Tegnap meg: A labdabirtoklás nem sokat számít. Kaput eltalált lövésetek csak egy volt. Iniesta parádés gólja. (Nagyon csípem a kis albínót!!)
A mi kezünkben volt a meccs! De jött ez a bíró és csúnyán belenyúlt a meccsbe! Én nem beszélek 6 megnemadott tiziről, de kettőről biztosan.
-Piquet kezezése egyértelmű, Ő is beismerte.
-Malouda lerántását lefújta, de egyértelműen benn volt a büntetőterületen. Ha már lefújja, (le is kellett) akkor 11-es járt volna.
-Abidal kiállítása természetesen kamu volt, viszont Alvest simán ki lehetett volna szórni már az első féliődben.... Erről ennyit.
Tény, be kellett volna lőni a helyzeteket, de nem lőttük. A tizit viszont lőttük volna.
Szóval, kis összegzés:
Gratula mégegyszer, de mi érdemeltük volna meg a továbbjutást!
Felejtsétek el a [auto_cenzúra] "antifutball" kifejezést és próbáljátok meg megtalálni azt, hogy milyen gyönyörű, amikor egy csapat olyan szervezetten működik, mint egy óramű. Mert lehet szeretni mindkét stílust!
"Otthon" a Chelsea fórumon már előjöttem ezzel a hasonlattal.
A Barca egy gyors amerikai akciófilm, míg a Chelsea egy európai művészfilm. Én az utóbbiakat szeretem jobban...
És mégegy egy fórumozó szájából: "A Barca a foci Nadalja, a Chelsea Federer...":-)
Nna, Béka, aztán kössétek fel a gatyát a ManU ellen és tessék megnyerni a Primera Dívision-t!
Mint a legtöbb fehérvári (ismerősök), aki látta a 85-ös Vidi-Real összecsapásokat.MG írta:A Somos madridista??
aham,akkor már értem...![]()
borzasztóan idegesített a folyamatos "ellen" kommentálása...
Ez jó.Realista24 írta:Na még ennyit a tegnapi meccshez, aztán nem tovább nem hergellek titeket...
http://i44.tinypic.com/rthilf.jpg[/url]
Jó kép!Realista24 írta:Na még ennyit a tegnapi meccshez, aztán nem tovább nem hergellek titeket...
http://i44.tinypic.com/rthilf.jpg[/url]
Henry lerántása az első meccsen tizit ért, szintén első meccs, Ballack földbe döngöli Iniestat...nem kapta meg a második sárgáját...igazságtalanságról beszélünk ? Hol ? Kinek? Minek ?Vikke írta:Üdv!
Chelsea szurkolóként leírnék pár gondolatot.
Először is gratulálok a továbbjutáshoz és a bajnoksághoz is! Ha tehetem, mindig megnézem a Barca bajnoki meccseit, tökéletes kikapcsolódás egy végig dolgozott szombat után megnézni Messiék óriási támadófociját!
De!
A BL más! A BL-ben vannak olyan csapatok, amelyek Spanyolországban nincsenek! Szervezett, taktikusan játszó, intelligens csapatok.
"A foci szégyene a Chelsea"? "Az igazság győzött"? "Antifoci"? Hagyjuk ezeket, jó?
Az első meccsen azt játszottuk, amit kellett a világ legjobb támadófociját játszó csapata ellen, idegenben, a BL elődöntőjében, 80 ezer katalán előtt!
Lehet, hogy nem volt szép, de mégis mit vártatok? Hogy megállás nélkül támadni fogunk, hogy aztán kikapjunk 4-2-re? Ha ezt hiszitek, akkor bohócok vagytok, nem mások! Próbáltunk támadni, annyi sikerült. De a CÉLT, teljesítettük.
Tegnap meg: A labdabirtoklás nem sokat számít. Kaput eltalált lövésetek csak egy volt. Iniesta parádés gólja. (Nagyon csípem a kis albínót!!)
-Piquet kezezése egyértelmű, Ő is beismerte.
-Malouda lerántását lefújta, de egyértelműen benn volt a büntetőterületen. Ha már lefújja, (le is kellett) akkor 11-es járt volna.
-Abidal kiállítása természetesen kamu volt, viszont Alvest simán ki lehetett volna szórni már az első féliődben.... Erről ennyit.
Tény, be kellett volna lőni a helyzeteket, de nem lőttük. A tizit viszont lőttük volna.
Szóval, kis összegzés:
Gratula mégegyszer, de mi érdemeltük volna meg a továbbjutást!
Felejtsétek el a [auto_cenzúra] "antifutball" kifejezést és próbáljátok meg megtalálni azt, hogy milyen gyönyörű, amikor egy csapat olyan szervezetten működik, mint egy óramű. Mert lehet szeretni mindkét stílust!
"Otthon" a Chelsea fórumon már előjöttem ezzel a hasonlattal.
A Barca egy gyors amerikai akciófilm, míg a Chelsea egy európai művészfilm. Én az utóbbiakat szeretem jobban...
És mégegy egy fórumozó szájából: "A Barca a foci Nadalja, a Chelsea Federer...":-)
Nna, Béka, aztán kössétek fel a gatyát a ManU ellen és tessék megnyerni a Primera Dívision-t!
Ezt nem mondod komolyan hogy a Puskás féle dream teammel fogássolsz aminek már lassan 50 éve!!!!A jelenben vagyunk nem a múltban vágod!!!!Meg mi az hogy imádkozzunk hogy úgyanezz a biró vezesse a mecsünket???Ez már szánalmas a részedről hogy ilyenekkel próbálod a csapatott besározzni.Amúgy te nem látod a különbséget a te csapatod és a miénk között??????vagy az El Clássicót talán nemlátad???te nagyon elkeseredett szurkoló lehetsz hogyha ilyen nyilatkozatokat teszel.Úgy teszel mintha hogyha nem a jelenben élnénk.Realista24 írta:9 BEK/BL győzelem, több mint 30 bajnoki cím...soroljam? Inkább nem, mert elsírod magad....na örüljetek... és imádkozzatok, hogy ugyanez a bíró vezesse a döntőt is.Majd ha a Real Madrid feltud mutattni valamit akkor gyere ide és biráskodjál szerintem.
Ja Magyarországnak is volt 3 tengere... szerintem hozz még elő valamit a dinoszauruszok korából is... de nem tudod elrontani a kedvünket mert: Róma, 05.27. és a katalán himnusz fogják énekelniRealista24 írta:9 BEK/BL győzelem, több mint 30 bajnoki cím...soroljam? Inkább nem, mert elsírod magad....na örüljetek... és imádkozzatok, hogy ugyanez a bíró vezesse a döntőt is.Majd ha a Real Madrid feltud mutattni valamit akkor gyere ide és biráskodjál szerintem.