Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2009.05.07. 10:46:31

Egyébiránt el tudom képzelni, hogy az UEFA-nak nem tetszene egy újabb angol házi döntő, valamint a tv társaságoknak sem, elég nagy üzlet vagy inkább már iparág a meccsek, főleg a BL döntő közvetítése. Ha valami lehet a bíráskodás mögött, amit azért kétlek (csak szimplán elméleteket gyártok) akkor talán az uefa, vagy a tv :!: :?:
ge3yra
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.07. 10:41:15

ahogy én láttam.
valdés:emberfeletti..miket fogott :O hihetetlen pali..nem kell más kapus :)
dani alves:beadásai 0-k voltak sajnos,kicsit túlpörgött első félidőben sárgát is kapott nem játszik a döntőben :S.bár a végén az ő beadása is kellet h kicsit felforgassuk a védelmet és ini kibikázza a pókot a hálóból. ;)
yaya:fizikumban felvette a harcot drogbával,sztem amiket szerelt tizenhatoson bellül egyik sem volt tizi.Kicsit angolosan játszott..de a chelsea ellen ez is kellet.kemény,határozott volt. grat ;)
piqué:hihetetlen..remélem elcsitultak a hangok akik év elején rosz igazolásnak tartották..puyol II.köszönöm piqué.
abidal:nem volt jogos a kiállítása.egyébként sajnos ma is gyenge volt bár inkább a bal oldalon támadtak,ezért "kevesebb" dolga volt.hiányozni fog Ő is a döntőben.
xavi:karmester,kapitány,maga a barca nincs mit hozzátennem, a hosszabításban pedig középhátvéd pozicióban szépen megindította a támadást :D
keita:küzdött,ő is hihetetlenül játszott,jól megoldotta a balhátvéd pozíciót.
busquets:kicsit gyenge volt és rutintalan még,azért a kemény angol játékosok között kicsit elveszett :S azért díjazom az akarását (y)
messi:ő is kicsit elveszett,de adott egy gólpaszt..nekem ennyi is untig elég volt :)
samu:sajnos nem sikerült gólt lőnie,nem is nagyon volt nála a labda,de látszott rajta az akarás,hajotta,űzte a társakat. go samu
ini:MOM,valdés mellet.a chelsea játékosok mellete eltörpültek,bár ők a "nagyobbak".labdát nem lehetett tőle elvenni.Köszönjük a gólt INI :)
pep:mester,mester,zseni?!jó ötlet volt feltolni a végén piqué-t a nagy maflák közé,illetve jól vette észre,hogy yaya 100%-osan fel tudja venni a harcot drogbával.a gólnál pedig az a felszabadultság,hatalmas ember,ász :)

Összeségében grat az egész csapatnak..a 90.perc után is bíztam h gólt lövünk,és bejött a meccs előtt a tippem az 1-1.
MES QUE UN CLUB
vd17
Barça B

2009.05.07. 10:35:30

Az igazat megvallva,tegnap megsajnáltam a Chelsea-t!Fater is Barca-drukker,ő kicsit radikálisabban állt hozzá a dolgokhoz,ő azon a véleményen volt,hogy a Chelsea-nek inkább futballozni kellett volna és akkor megvan a meccs,1-0 után 10 ember ellen,nincs hova tartalékolni!!!Nem szimpatikus csapat a Chelsea,de megérdemelte volna a továbbjutást...
Tavaly is egy "fűcsomón" múlt a BL-serleg,azt hiszem,még mindig nagyon bennük volt a tavalyi és úgy éreztem a Chelsea már nagyon szeretne revansot venni a United-en a múltkoriért.
De a bosszú rossz tanácsadó!
A bíráskodás mindkét meccsen nagyon rossz volt,ezt felesleges is továbbragozni!
Az meg,hogy megvettük a meccset,ugyan már Bosingwa!
Nyilván nem ismeri a Barca-filozófiát és nyilván nem tudta mit beszél!
A BARCA egy örök erkölcsi,filozófiai,utánpótlásneveleési útmutatás,mindenkinek!!!Neked is Bosingwa!
Ez a csapat,soha,de soha nem adja fel és mindig magát adja!
Ennek a csapatnak egyetlen egy arca van,nem tud 20-féle taktikát játszani,mint egy Chelsea,de ez az egy arc,mindenkiénél őszintébb futballt mutat!Nincs Ballack,aki keménykedik,nincs Drogba aki többet hisztizik,ahelyett,hogy a futballra koncentrálna,mert különben az egyik legjobb focista a világon...
Nálunk nincs semmi,csak FUTBALL!
Iniesta meg köszönte szépen és feltette a balba...
Ennyi!
1-1,irány Róma!
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor

Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.07. 10:35:15

redmiller írta: 25 perc állt rendelkezésére a Chelsea-nek,hogy eldöntse a meccset, ehelyett védekezett és kontrákra épített 10 ember ellen.
Az egy lövés lövés.
Bíró hibák: kiállította Abidalt, utána Piqué kezese 11-est ért, mi volt a másik?

Pár éve miért nem reklamált senki, mikor a Chelsea olyan góllal jutott tovább a Barca ellen, hogy VV-t az ötösön belül megfogták????
Úgy látszik mindig van min csámcsogni:) 3 éve Shevchenko lerántása volt a téma a Milan elleni elődöntőben, most meg ez. Majd lenyugszik szép lassan mindenki.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.05.07. 10:21:19

Vikke írta: Tegnap meg: A labdabirtoklás nem sokat számít. Kaput eltalált lövésetek csak egy volt. Iniesta parádés gólja. (Nagyon csípem a kis albínót!!)
A mi kezünkben volt a meccs! De jött ez a bíró és csúnyán belenyúlt a meccsbe! Én nem beszélek 6 megnemadott tiziről, de kettőről biztosan.
25 perc állt rendelkezésére a Chelsea-nek,hogy eldöntse a meccset, ehelyett védekezett és kontrákra épített 10 ember ellen.
Az egy lövés lövés.
Bíró hibák: kiállította Abidalt, utána Piqué kezese 11-est ért, mi volt a másik?

Pár éve miért nem reklamált senki, mikor a Chelsea olyan góllal jutott tovább a Barca ellen, hogy VV-t az ötösön belül megfogták????
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
oregem21
Jugador del Barça

2009.05.07. 10:15:14

én ugy tudom h Dani Alves játszhat mert a sárgalapok automatikusan törlödnek a döntő elött!!!Viszont a piros nem....szal Dani játszthat Rómába, szerintem!
Campnou
Barça B

2009.05.07. 10:14:06

Én általában két bajnokság meccseit nézem: Spanyol, Angol (néha olasz)

Spanyolország: csak a Barca , de nekem egy jó formában lévő Real is tetszik, főleg Raúl, Feri bácsiékról meg nem is beszélve :lol:

Angliában:MU,Liverpool,Arsenal, CHE ebben a sorrendben

Ezek a csapatok képviselik számomra a futball-tö...
De a szívemnek a legkedvesebb mindig is a BARCA marad,függetlenül attól hogy nyernek vagy nem nyernek...FORCA BARCA

(beállítottunk egy csomó rekordot,ahogy reméltem, de remélem triplázunk) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.07. 10:13:41

Vikke írta:Üdv!
Chelsea szurkolóként leírnék pár gondolatot.

Először is gratulálok a továbbjutáshoz és a bajnoksághoz is! Ha tehetem, mindig megnézem a Barca bajnoki meccseit, tökéletes kikapcsolódás egy végig dolgozott szombat után megnézni Messiék óriási támadófociját!
De!
A BL más! A BL-ben vannak olyan csapatok, amelyek Spanyolországban nincsenek! Szervezett, taktikusan játszó, intelligens csapatok.
"A foci szégyene a Chelsea"? "Az igazság győzött"? "Antifoci"? Hagyjuk ezeket, jó?
Az első meccsen azt játszottuk, amit kellett a világ legjobb támadófociját játszó csapata ellen, idegenben, a BL elődöntőjében, 80 ezer katalán előtt!
Lehet, hogy nem volt szép, de mégis mit vártatok? Hogy megállás nélkül támadni fogunk, hogy aztán kikapjunk 4-2-re? Ha ezt hiszitek, akkor bohócok vagytok, nem mások! Próbáltunk támadni, annyi sikerült. De a CÉLT, teljesítettük.

Tegnap meg: A labdabirtoklás nem sokat számít. Kaput eltalált lövésetek csak egy volt. Iniesta parádés gólja. (Nagyon csípem a kis albínót!!)
A mi kezünkben volt a meccs! De jött ez a bíró és csúnyán belenyúlt a meccsbe! Én nem beszélek 6 megnemadott tiziről, de kettőről biztosan.
-Piquet kezezése egyértelmű, Ő is beismerte.
-Malouda lerántását lefújta, de egyértelműen benn volt a büntetőterületen. Ha már lefújja, (le is kellett) akkor 11-es járt volna.
-Abidal kiállítása természetesen kamu volt, viszont Alvest simán ki lehetett volna szórni már az első féliődben.... Erről ennyit.
Tény, be kellett volna lőni a helyzeteket, de nem lőttük. A tizit viszont lőttük volna.

Szóval, kis összegzés:
Gratula mégegyszer, de mi érdemeltük volna meg a továbbjutást!
Felejtsétek el a [auto_cenzúra] "antifutball" kifejezést és próbáljátok meg megtalálni azt, hogy milyen gyönyörű, amikor egy csapat olyan szervezetten működik, mint egy óramű. Mert lehet szeretni mindkét stílust!
"Otthon" a Chelsea fórumon már előjöttem ezzel a hasonlattal.
A Barca egy gyors amerikai akciófilm, míg a Chelsea egy európai művészfilm. Én az utóbbiakat szeretem jobban...
És mégegy egy fórumozó szájából: "A Barca a foci Nadalja, a Chelsea Federer...":-)

Nna, Béka, aztán kössétek fel a gatyát a ManU ellen és tessék megnyerni a Primera Dívision-t!
Lehet itt magyarázkodni, meg kifogásokat keresni, de az tény: a Chelsea 2 mérkőzés alatt összesen 2 (azaz KETTŐ darab) percig focizott, a tegnapi meccs 93.-ik és 95.-ik perce között. Hidd el, mi sajnáljuk a legjobban, hogy nem mi szereztünk vezetést 9 perc elteltével, hogy valóban felmérhessük a Chelsea tudását. Lehet itt szervezettségről, meg fegyelemről beszélni, de az is igaz, hogy ezt a típusú játékot szinte mindenki képes játszani, ha megfelelő fizikai adottságai vannak (lásd. pl a görögök 2004-es EB címe).
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.05.07. 10:12:41

MG írta:A Somos madridista??
aham,akkor már értem... :D
borzasztóan idegesített a folyamatos "ellen" kommentálása...
Mint a legtöbb fehérvári (ismerősök), aki látta a 85-ös Vidi-Real összecsapásokat.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.05.07. 10:09:34

Realista24 írta:Na még ennyit a tegnapi meccshez, aztán nem tovább nem hergellek titeket...

http://i44.tinypic.com/rthilf.jpg[/url]
Ez jó. :wink:

Barcaaaaaa!!!!!
gonosz
Jugador d'estrella

2009.05.07. 10:08:04

Áh, már nem érdemes ezzel a bíráskodással foglalkozni, nem mondom, sztem is a bíró egy vak volt, dehát ez fix, hogy ez ellen a Barca ellen emberelőnyben nem ráülni kell az eredményre, hanem támadni. Nevetséges és kockázatos taktikát választott a cselzi, meg is lett az eredménye, egy gól előny, nem előny ellenünk, főleg ilyen labdabirtoklásnál. Megérdemelten jutottunk a döntőbe és kész. Innentől az a kérdés, hogy verjük meg a MU-t!
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Rio Buscape
Barça B

2009.05.07. 10:08:01

"Dream Team" Nem szeretem ezt a kifejezést, de ebben a pillanatban ez a legjobb szó a Barcára. Csak a legféltettebb álmunkban gondoltuk volna hogy a 93. percben Iniesta lesz a megmentőnk ! VAldes-Egy életre belopta magát a szívembe amikor Drogba ziccerét lábbal hárította (Essien bombáján is rajta volt) Alves-Szerintem túl izgulta a meccset kevés jó beadása volt és a védelembe sem jeleskedett, de azért hajtott! Piqué- bebizonyította hogy egy igazi harcos Óriási teljesítményt nyújtott. Touré- Remekül megoldotta a feladatát, amikor Drogbát a 16-on beül becsúszva szerelte, az vmi isteni volt (nekem ő és Etoo a Barca 2 feket gyöngyszeme) Abidal- Szerintem egyáltalán nem volt a kiállítás amit ő csinált. Nem is rúgott Anelka felé, egyszerűen összeakadt a lábuk. Busquets-től nem vártam többet, igaz védekezhetett volna jobban is, de azért nem játszott rosszul. Keita- szerintem ő nem vette fel a meccs ritmusát szoknia kell még ezeket a nagy derbiket. Messi- Az ő helyzete nagyon nehéz volt mivel ha csak felé ment a labda máris 3-man vették körül, ahoz képest önzetlenül és jol játszott. Iniesta- most ha róla rosszat mondanék, akkor ki lennék sztem innen tiltva :D Rengeteget dolgozott, bár sztem volt 1-2 helyzet amikor jobb lett volna ha nem tartja annyit a labdát. Etoo- Sztem ő volt a legnyugodtabb a csapatban, a védők gyűrűjében felörlődött,de sztem hasznosan játszott (Ő benne már nem érzek az idényben gólt kifogyott a töltény) Ja és Xavi- sztem ő fáradt volt a real elleni brillírozása sztem most adta ki magát. Guardiolátol hamarabb vártam a cserét. A helyébe már a 70.percben cseréltem volna. Mindenesetre nyertünk és ez a lényeg ! :D
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2009.05.07. 09:58:40

Kár a tizenegyeseken agonizálni, teljesen igaz ahogy J. Cruyff is nyilatkozta hogy mindkét elődöntőn [auto_cenzúra] volt a bíráskodás, az meg nem lett volna fair hogy barcelonában mi nem kapjuk meg a tizit, Ballackot nem állítják ki, itt a Chelsea meg megkap mindent. Nem kéne emberelőnyben gólt kapni meg néha egy kicsit támadni, belőni a helyzeteket és ennyi. Amúgy Piquet kezére rárúgták a labdát, semmit nem mozdította, szóval az a tizenegyes is kérdőjeles.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.07. 09:52:48

Teljesen megérdemelten jutottunk tovább. Már énis kezdtem szomorkodni, mikor ugyanazt csinálta a Chelsea mint pár éve. Már vitték a szögletzászló felé a labdát stb...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
House
Entrenador del Barça

2009.05.07. 09:50:53

Mint már írtam Ini topicjában, a 92. perc után fél óráig fel-alá rohangáltam. :lol: Többet nem akarok hozzátenni, éppen annyit, hogy a bíró [auto_cenzúra]. :roll: Mondjuk ki őszintén, bár törte a játékot a Chelsea, de ilyen pontatlan játékkal, csak a bíróra számíthattunk. És igen, ő ezen a meccsen velünk volt, talán egy kis törlesztés volt Abidal kiállítása (ami ugyancsak nem volt igaz). Óriási szerepe volt a bírónak és kész. Ha meg nyerjük a BL döntőt, erre fogják majd. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára House 2009.05.07. 09:54:53-kor.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2009.05.07. 09:50:31

Lazítsatok már egy kicsit...
Próbáljátok objektíven értékelni a tegnapi eredményt.Nagyon igaza van Marcinak,simán tovább mehettek volna az angolok,úgy hogy egy szót sem szólhattunk volna.El kell ismerni hogy szerencsénk volt,és a bíró befújhatott volna legalább egy büntetőt.Más kérdés hogy az ellenfél 10 ember ellen sem tudott akció gólt lőni,hanem inkább védekeztek,rá is fizettek.
Az antifocival nem értek egyet,mert mondjatok olyan taktikát ezen kívűl,ami a Barca ellen hatásos lenne!Voltak helyzeteik is bőven tehát ilyen szempontból akár jó taktika is lehetett volna.
Külön respect Vikkének a sportszerű hozzászólásért!
Kép
Iniesta
Jugador del Barça

2009.05.07. 09:48:58

Belőttem :wink:
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.07. 09:47:59

Szinte biztos vagyok benne hogy cimvédés lesz a dologból, a Blben. Piqué ugyanis hamár bejut a döntőbe szereti megnyerni én úgy látom :D Ő volt a lelke a csapatnak belsőbekként többet csinált a center pozícióban mint Etoo, és ez nem ment a védőfeladata rovására.
Szóval ő majd megteszi azt ami eddig senkinek sem sikerült,megvédi a Bl-címét. 22 évesen :D
Asys
Entrenador del Barça

2009.05.07. 09:47:15

Realista24 írta:Na még ennyit a tegnapi meccshez, aztán nem tovább nem hergellek titeket...

http://i44.tinypic.com/rthilf.jpg[/url]
Jó kép! :D

Eddig se hergeltél, savanyú a szőlő neked, de ez természetes, ősi riválisok a csapataink, ha Real lenne ugyanebben a helyzetben a barcások közül is sokan jöttek volna a bíróval, stb... :wink:

Én csak mosolygok ezen, elvégre megtehetem jó szívvel, mert most az én kedvenc csapatom áll győzelemre a bajnokságban, döntős a király kupába és a bajnokok ligájában és játsza a legszebb futballt a világon!

Szóval csak mosolygok, mosolygok és mosolygok 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Asys 2009.05.07. 09:48:03-kor.
fkincows
Barça C

2009.05.07. 09:43:22

Valamikor a bajnoki idény elején, talán még a téli szünet előtt hallottam az egyik kommentátortól, hogy idén, ha a Barça játszik, az istenek is velük játszanak. Hát ezt a tegnapi meccs is igazolja. De persze kellett Iniesta hatalmas szíve és küzdeni akarása is ahhoz, hogy megmutassuk, 10 emberrel sem szabad leírni a csapatot. Ha hibázol, a Barça így is megbüntet....

Játékvezető ide, kétes büntetők oda, nagyon boldog vagyok, hogy ott lehetünk a döntőben. Ez a Chelsea antifoci felháborító volt, nem is beszélve a vagdalkozásról, amit a Camp Nou-ban bemutattak. Ilyennek kell lennie egy európai szintű csapatnak?! Na ne nevettessenek! Oké, tegnap meg-megvillantak, de akkoris csak ölték a focit.

Várom az MU meccset, bármi is lesz a vége, mert az legalább MECCS lesz (még ha kemény is).

VISCA EL BARÇA!!!
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.07. 09:41:59

Vikke írta:Üdv!
Chelsea szurkolóként leírnék pár gondolatot.

Először is gratulálok a továbbjutáshoz és a bajnoksághoz is! Ha tehetem, mindig megnézem a Barca bajnoki meccseit, tökéletes kikapcsolódás egy végig dolgozott szombat után megnézni Messiék óriási támadófociját!
De!
A BL más! A BL-ben vannak olyan csapatok, amelyek Spanyolországban nincsenek! Szervezett, taktikusan játszó, intelligens csapatok.
"A foci szégyene a Chelsea"? "Az igazság győzött"? "Antifoci"? Hagyjuk ezeket, jó?
Az első meccsen azt játszottuk, amit kellett a világ legjobb támadófociját játszó csapata ellen, idegenben, a BL elődöntőjében, 80 ezer katalán előtt!
Lehet, hogy nem volt szép, de mégis mit vártatok? Hogy megállás nélkül támadni fogunk, hogy aztán kikapjunk 4-2-re? Ha ezt hiszitek, akkor bohócok vagytok, nem mások! Próbáltunk támadni, annyi sikerült. De a CÉLT, teljesítettük.

Tegnap meg: A labdabirtoklás nem sokat számít. Kaput eltalált lövésetek csak egy volt. Iniesta parádés gólja. (Nagyon csípem a kis albínót!!)
-Piquet kezezése egyértelmű, Ő is beismerte.
-Malouda lerántását lefújta, de egyértelműen benn volt a büntetőterületen. Ha már lefújja, (le is kellett) akkor 11-es járt volna.
-Abidal kiállítása természetesen kamu volt, viszont Alvest simán ki lehetett volna szórni már az első féliődben.... Erről ennyit.
Tény, be kellett volna lőni a helyzeteket, de nem lőttük. A tizit viszont lőttük volna.

Szóval, kis összegzés:
Gratula mégegyszer, de mi érdemeltük volna meg a továbbjutást!
Felejtsétek el a [auto_cenzúra] "antifutball" kifejezést és próbáljátok meg megtalálni azt, hogy milyen gyönyörű, amikor egy csapat olyan szervezetten működik, mint egy óramű. Mert lehet szeretni mindkét stílust!
"Otthon" a Chelsea fórumon már előjöttem ezzel a hasonlattal.
A Barca egy gyors amerikai akciófilm, míg a Chelsea egy európai művészfilm. Én az utóbbiakat szeretem jobban...
És mégegy egy fórumozó szájából: "A Barca a foci Nadalja, a Chelsea Federer...":-)

Nna, Béka, aztán kössétek fel a gatyát a ManU ellen és tessék megnyerni a Primera Dívision-t!
Henry lerántása az első meccsen tizit ért, szintén első meccs, Ballack földbe döngöli Iniestat...nem kapta meg a második sárgáját...igazságtalanságról beszélünk ? Hol ? Kinek? Minek ?
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
musti
Barça C
Kapcsolat:

2009.05.07. 09:41:55

Guardiola eleg kevesett tett a meccshez... Messit nagyon jol lefogtak, es szerintem messi se volt jo formaban onmagahoz kepest. Latszott h nem fog tudni semmit se kezdeni a jobb oldalon. Felidoben biztos voltam benne h a kovetkezo utasitasokat kapjak a jatekosok: Nincs tobb kisszoglet(mert az meg a jol fejelo angolok ellen bivelt labdakhoz kepest is veszelytelen volt... ) Illetve inesta messi es meg eto is csereljenek helyet h zavarjak ossze a vedelmet hiaba teruletet fogtak, akkor is ez zavaro lehet!! Az utobbit nem mondta nekik hiaba ez volt a legfontosabb!!!! Utolso 5 percben megcsinaltak a jatekosok(szerintem telyesen maguktol, nem utasitasra) es hat mi tortent???? Messi sokkal tisztabban tudott verobbanni es kiguritani inestanak aki bombagolt lott!!! Remelem nyer a barca es wegre nem angol uralom lecc!!!!! De nagyon nehez lecc, mert a mu is tud oan bekkelest csinalni mint a cselzi csak ok kozben 1000xer veszelyesebbek a tamadasokban!!!
manuel
Jugador d'estrella

2009.05.07. 09:41:19

Realista24 írta:
Majd ha a Real Madrid feltud mutattni valamit akkor gyere ide és biráskodjál szerintem.
9 BEK/BL győzelem, több mint 30 bajnoki cím...soroljam? Inkább nem, mert elsírod magad....na örüljetek... és imádkozzatok, hogy ugyanez a bíró vezesse a döntőt is.
Ezt nem mondod komolyan hogy a Puskás féle dream teammel fogássolsz aminek már lassan 50 éve!!!!A jelenben vagyunk nem a múltban vágod!!!!Meg mi az hogy imádkozzunk hogy úgyanezz a biró vezesse a mecsünket???Ez már szánalmas a részedről hogy ilyenekkel próbálod a csapatott besározzni.Amúgy te nem látod a különbséget a te csapatod és a miénk között??????vagy az El Clássicót talán nemlátad???te nagyon elkeseredett szurkoló lehetsz hogyha ilyen nyilatkozatokat teszel.Úgy teszel mintha hogyha nem a jelenben élnénk.
Xavinho
Capitá del Barça

2009.05.07. 09:38:57

Nagy győzelem volt a tegnapi,mégha nem is játszottunk jól a meccsen. A két mérkőzés alapján teljesen megérdemelt a továbbjutásunk, hozzáteszem ha a chelsea jut tovább az is megérdemelt lett volna. Két egyformán jó és jó formában lévő csapat csatájában a szerencsésebbik jutott tovább. Ez volt a Pool-Chelsea párharcban is,csakhogy csendesedjenek el végre a kékek drukkerei,mert ha ott Reina nem olyan szerencsétlen,akkor a Liverpool megy tovább és most ők képben sem lennének.
A legjobb megoldás a fórummal kapcsolatban meg az lenne,hogy a népművészeti cserépedény ( akinek nem inge ne vegye magára) madridistákat csak a real vs. barca topikba írhassanak,ne idegesítsék itt azokat,akik örülnének csapatuk győzelmének.
Irány Róma! Forca Barca!
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.07. 09:38:53

Realista24 írta:
Majd ha a Real Madrid feltud mutattni valamit akkor gyere ide és biráskodjál szerintem.
9 BEK/BL győzelem, több mint 30 bajnoki cím...soroljam? Inkább nem, mert elsírod magad....na örüljetek... és imádkozzatok, hogy ugyanez a bíró vezesse a döntőt is.
Ja Magyarországnak is volt 3 tengere... szerintem hozz még elő valamit a dinoszauruszok korából is... de nem tudod elrontani a kedvünket mert: Róma, 05.27. és a katalán himnusz fogják énekelni :lol:
Válasz küldése