Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én is erre gondolok. Ha fellebbeznénk, akkor az még nagyobb felháborodást váltana ki.lionelmessi19 írta:Egyrészt állítólag van valami kizáró ok az UEFA szabályzatában, másrészt pedig így is a bírói ítéleteknek köszönhetjük valszeg a továbbjutást, jórészt, úgyhogy valszeg nincs pofája a vezetőségnek... amúgy én egyáltalán nem bánom Abidal kiesését. Nagyon nem játszik jól se elől se hátul mostanság.
www.chelseafc.hulionelmessi19 írta:Nemtudom honnan kerítesz ilyeneket, de egyrészt írj légyszi forrást, másrészt nyilván semmilyen lépést nem várnak, csak valami kolléga szabadra fogta az írást.
Volt.xbalix írta:Nem tom volt e már... Én jót röhögtem!Tom & Jerry - Ballack & Örebrö
http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=4666
Jó de valószínűleg Dani Alves sárgáját nem törölnék el. Kevésbé vitatottabb, mint Abidal (egyböli) piroslapja.Rivaldo11 írta:Jó kérdés. Bár számomra Dani Alves az igazi veszteség. Véleményem szerint jobban hiányzik majd, mint a francia, akinek természetesen azért tudnék örülni ha rendelkezésre állna.Fernando írta:Mi a fészkes francért nem fellebbeztünk Abidal pirosa ellen?
Jó kérdés. Bár számomra Dani Alves az igazi veszteség. Véleményem szerint jobban hiányzik majd, mint a francia, akinek természetesen azért tudnék örülni ha rendelkezésre állna.Fernando írta:Mi a fészkes francért nem fellebbeztünk Abidal pirosa ellen?
Igen, elképzelhető. Sajna pont a Bl döntőn kell próbálgatni ilyen dolgokat, bár még jól is elsülhet. Reméljük a legjobbakat.currahee írta:és sztem abba azért tényleg gondoljatok bele h ha ronaldo cáceressel lenne "párban" akkor azért meg tudná talán kicsit törni a portugál játékát a folyamatos keménykedésésvel és szabálytalanságaival az uruguay-i.
legalábbis sztem...
cristiano nem viseli az ilyet jól és ez rányomhatja a bélyegét a játékára.
elég h ha cáca védekezik nagyrészt, mert messi, ini, xavi csak megoldják vhogy a jobb oldalt.Rivaldo11 írta:Tény, Puyol már nem idézi 6-7 évvel ezelőtti gyorsaságát, de a jobbhátvéd pozícióját sajna már csak Ő képes ellátni a rendelkezésre álló keretből. Normális esetben én is azt mondanám, legalább a középső tengely maradjon érintetlen, de kérdéses, Cáceres mennyire tudná a jobb oldalt bejátszani.currahee írta:szvsz puyolt nem szabad szélső védőként játszatni a döntőban mert egyszerűen túl lassú az mu szélsőihez képest!!! többet érünk ha középen piquével "aratnak". pont.
Tény, Puyol már nem idézi 6-7 évvel ezelőtti gyorsaságát, de a jobbhátvéd pozícióját sajna már csak Ő képes ellátni a rendelkezésre álló keretből. Normális esetben én is azt mondanám, legalább a középső tengely maradjon érintetlen, de kérdéses, Cáceres mennyire tudná a jobb oldalt bejátszani. Ki kellene próbálnia Pepnek az egyik bajnokin.currahee írta:szvsz puyolt nem szabad szélső védőként játszatni a döntőban mert egyszerűen túl lassú az mu szélsőihez képest!!! többet érünk ha középen piquével "aratnak". pont.
Már a chelsea elleni meccs előtt írtam, hogy nekem az lett volna az ideális felállás, ha Pique/Abidal közép, Alves/Keita szél. Yaya maradhatott volna a helyén.Rivaldo11 írta:...
Ronaldoval? Úgy lefutna a szegény Puyolt, hogy csak nézheti a Roni hátát...t.henry5511 írta: Puyol a balszélen, láttuk már őt ott és mivel ő a legrutinosabb védőnk Ronaldo val feltudná venni a versenyt.