Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mikaos írta:Fantasztikus érzés!
Nem kérdés a döntőben való jelenlétünk. Az eddigi játékunk alapján, és a focihoz való hozzáállásunk alapján is.
- Én úgy érzem, hogy a bíró gyenge ténykedése ott kezdődött, amikor kiállította Abidalt azért, mert Anelka a saját lábában elbotlott - direkt!!! Ez a hiba akár végzetes is lehetett volna!
- Ezzel szemben mit hozhat fel a Chelsea? Egy nevetséges Malouda-műesést (feltartásért nem adnak 11-est amúgy, max. közvetett szabadrúgás - legalábbis 11-est még sosem adtak), egy Piqué-kezezést, ami teljesen vétlen volt (a keze már 2 mp-vel előtte abban a tartásban volt), egy Eto'o kezelést...ami talán a legkérdésesebb, hiszen a keze mit keresett a feje felett? De még ígyis csak 1-1 lenne a dolog az igazságtalan kiállítás miatt. Szavuk nem lehetne a bíróra.
Aztán mi volt még? Egy szokásos, állati módon, vaktában elrúgott Essien-gól (ami kissé hasonlított a tegnapi elcsúszásos első MU-gólhoz, mármint szerencsében, meg hogy a semmiből jött), innentől kezdve még nehezebb dolgunk volt a még jobban beálló Chelsea ellen.
Mondhatnám azt is, hogy bevált a Chelsea taktikája, de annyira rühellem ezt a fajta focit, hogy nem jön ki a számon (billentyűmön) dicséret.
Nagyon örülök, hogy látni fogunk focit is a döntőben (remélem, a MU is így akarja majd), elképesztő lett volna megint egy nagy adag xxxx-t látni.
Tisztességesen játszottunk, megérdemeljük a döntőt. Hajrá Barca!
Én se nagyon tudnám összeszedni jobban!HAnonymus írta:Szádból a próféta. Riszpekt.Cooltiszo írta: 1.2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Ha megnézed a videót, akkor ez nem hit kérdése, hanem tény. Tehát nem elhisszük, hanem tudjukBenceee14 írta:Ti komolyan elhiszitek magatoknak, hogy Anelka összerúgta a saját lábait?
nézd újra barátom!Benceee14 írta:Ti komolyan elhiszitek magatoknak, hogy Anelka összerúgta a saját lábait?
Szádból a próféta. Riszpekt.Cooltiszo írta: 1.2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Hát persze, sőt nem is Ini lőtte a gólt, hanem a bíró:) Hagyjuk már az ilyen kamu dumákat.Slither írta:Csalásról azért nem kell beszélni, de a bíró és segédjei akkor is nagyon trék voltak.
Lehet hogy 2 meccs alapján megérdemeljük, de most TISZTÁN A MAI MECCSRŐL beszélve reálisan nézve a meccset és nem egy Barca fanatikusként ne mondjátok már nem a bírónak köszönthetjük a döntetlent.![]()
Mindegy, majd visszanézem a kétes eseteket...
én is a Puyol,Cácares,Piqué,Syl 4esre szavaznék,mert ha a kp-t uralni tudjuk (Toure-val pedig ez adott) akkor az döntő lehet a meccs szempontjából. Sergi pedig nincs még olyan szinten,hogy egy Carrick-Scholes kettőssel felérjen.csababarca írta:Én inkább a másodikra szavazok,mégpedig azért mert így a középpálya is a legerősebb lehet,illetve Henryval kiegészülve a támadósor is.
Engem most rohadtul nem érdekel h ki nem játszhat a bl d.-ben.Florjuice írta:MEGEGYSZER: NEM TÖRLIK EL A LAPOKAT A DÖNTÖRE. El lesz tiltva Abidal, Alves, nem lesz Marques![]()
Kerdem en, ki fog jatszani a vedelemben??????
Ballackot én most tiltanám elgergo9 írta:Nah sok embernek elmondtam ezt már ma
De helyzetek alapján a két meccsen nekünk is volt bőven annyi mint a chelseanek. Ezzel sztem nem vitatkozhat senki sem
1DB egyértelmű 11es volt amit nem adott meg a bíró de nekünk is volt egy még itthon a camp nouban Henry esete.
Abidal kiállítása sztem nem volt jogos. Ballackot viszont ki kellet volna állítani a camp nouba.
A szezon alapján kummára megérdemli a barcelona hogy ott legyen a béeldöntőben. Kész lehet mondani hogy segített a bíró minket de a cselzit is segítette nálunk.