Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ígérem a döntő előtt majd fogadok BWIN-en arra, hogy Busquests gólt lő! Biztos nagy pénzt fizetne! 300 Ft-ot megérgianni írta:Kb 1 hónapja leírtam már,hogy megálmondtam-még télen-Busqets a döntőben gólt fog szerezni.
Az esély már nagyon nagy
Szerintem a védelemmel így sem lesz gond!fcb-hungary írta:amugy szerintetek van esélyünk a Mu ellen ilyen védőkkel :/ mert hát lehet hogy Cris Ronit se Caseres vagy épp Sylvinho se tudja feltartani majd vagy nem is tudom ki játszik majd abidal és alves helyén ja és még 1 kérdés és ugy tuttam hogy ez a sárga lapos eltiltás nem vonatkozik a döntőre csak piros lap![]()
miért ne lenne? legalább 50% esélyünk van megnyerni a bl-t.fcb-hungary írta:amugy szerintetek van esélyünk a Mu ellen ilyen védőkkel :/ mert hát lehet hogy Cris Ronit se Caseres vagy épp Sylvinho se tudja feltartani majd vagy nem is tudom ki játszik majd abidal és alves helyén ja és még 1 kérdés és ugy tuttam hogy ez a sárga lapos eltiltás nem vonatkozik a döntőre csak piros lap![]()
Az kamu, de egyébként is az Uefa kb. egy gittegylettel van egyszinten. Milyen 6 vitatott eset??? Áhhhhh A chelsea azt kapta amit megérdemelt, mert nem voltak hajlandóak még 10 ember ellen sem labdarúgást játszani. A foci törvénye kihozta az x-et. A 3 gyanús esetből az elsőnél malouda el akart esni, a másodiknál Drogba lekörözte még Leonardo Dicapriót is, a harmadik(Pique kezezés) jogos lett volna, de addigra már igazságtalanul emberhátrányban voltunk, úgyhogy nincs miről beszélni!Aki pedig nem így látja az nem ért hozzá, és fölösleges is erről tovább vitatkoznia!!!!chelseaisthebest írta:Az UEFA felülvizsgálta az ügyet és beimerte, hogy a 6 vitatott esetből 4 büntető jogos lett volna. A holnapi nap folyamán levélben kér az UEFA bizottsága bocsánatot a Chelsea csapatától a játékvezető döntései miatt, akit azonnali hatájjal menesztettek állásából! - írja a The Sun
Lehet, hogy csak te nem vetted észre, de Ini tényleg kevés gólt lőmess2009 írta:guardi nyilatkozatának egy mondata miatt igencsak mérges lettem:nem pontosan idézve azt mondta különösen örül Ini góljának, mert SOKAN BÍRÁLTÁK, hogy kevés gólt lő??!!!
1. A The Sun nevű bulvárlap megbízhatósága a Kacsa és a Blikk címet viselő magyar szennylapokkal vetekszik.chelseaisthebest írta:Az UEFA felülvizsgálta az ügyet és beimerte, hogy a 6 vitatott esetből 4 büntető jogos lett volna. A holnapi nap folyamán levélben kér az UEFA bizottsága bocsánatot a Chelsea csapatától a játékvezető döntései miatt, akit azonnali hatájjal menesztettek állásából! - írja a The Sun
Sőt én olyat is hallottam,hogy a chelsea játékosai azt nyilatkozták h a BARCA megvette a bírót....fcb-hungary írta:épp hogy a chelseának van szégyelni valója hisz lehet hogy focizni tudnak a játékosaik de hogy veszíteni nem az tutién most hallottam valami oldalon hogy a chelsea drukkerek arra ösztönzik abramovicot hogy találtassa meg a birot az orosz maffiával
![]()
Az Uefa úgy döntött, hogy a négy jogos büntetőt jövő héten kell lerúgni. Ezért Valdésnek majd ismételten el kell utaznia Londonba, ahol ő és a Chelsea kijelölt játékosai lesznek csak jelen, és annak fényében változik majd az eredmény is! Hát nem?chelseaisthebest írta:Az UEFA felülvizsgálta az ügyet és beimerte, hogy a 6 vitatott esetből 4 büntető jogos lett volna. A holnapi nap folyamán levélben kér az UEFA bizottsága bocsánatot a Chelsea csapatától a játékvezető döntései miatt, akit azonnali hatájjal menesztettek állásából! - írja a The Sun
Ezt is idézhetted volna:chelseaisthebest írta:Az UEFA felülvizsgálta az ügyet és beimerte, hogy a 6 vitatott esetből 4 büntető jogos lett volna. A holnapi nap folyamán levélben kér az UEFA bizottsága bocsánatot a Chelsea csapatától a játékvezető döntései miatt, akit azonnali hatájjal menesztettek állásából! - írja a The Sun