cesc fejesét bevédte a kapus, neymar meg átvétellel lazán elverte a védőt, és ballal a rövidbe gurított.Sanama írta:Cesc és Neymar milyen gólokat vertek?
videók is lesznek szerintem hamarosan.
cesc fejesét bevédte a kapus, neymar meg átvétellel lazán elverte a védőt, és ballal a rövidbe gurított.Sanama írta:Cesc és Neymar milyen gólokat vertek?
A messze legjobb Neymar lement... helyette ott van Tello. Montoya is jött gondolom Alves helyére. Talán Adriano volt a 3. Gondolom Alba helyett.Neymar7 írta:Cseréket nem tudja valaki?
Azért Neymar gólját nem tartom csúnya megmozdulásnak. Ráadásul jópár szép cselsorozata volt. Emellett volt egy lövése, amit majdnem sikerült úgy befejeznie, mint Messinek (kicselez három védőt, majd becsavarja, neki ezúttal kicsit fölé ment).mess2009 írta:n az egyetlen szép momentum a góljuk és az a kontra volt eddig a meccsen
Nah ez az ami aggaszt engem... Mi nem vagyunk megye2 -es csapat, és mégis azon a szinten játszunk. Istenem, gólt kapni egy maláj csapattól?...visca el barca írta:nézegetem ellenfeleinket és azt látom h mindenki erős csapatokkal tolja a felkészülési meccseket. city-roma-mu-cselzi-real-inter stb
nekünk nem kellett volna? nem igazán értem h a pénzen kívül miért jó az hogy megye 2-es csapatokkal toljuk..
Pl. ez egy típus hiba. Én még emellé hozzá tenném, hogy nem faultolunk. Ez most lehet, hogy furcsán hangzik, de így van. Rengeteg olyan gólt kapunk, ahol egyszerűen szó szerint le kéne vinni az ellenfelet a földreTT írta:nem tudunk szögletet rúgni, levédekezni meg pláne nem. most is szögletből jött a kontra, ott volt a lövőlehetőség Masch előtt (aki elfelejtett lőni már úgy tűnik, pedig angolhonban ment neki), erre beíveli a semmibe amiből átsétáltak rajtunk mert még ott sétálgatunk elől. sok ilyen lesz még az idényben az is biztos
Az a baj, hogy nem törődnek már megint semmivel. Ebben a félidőben végülis csak Neymart, Init és Fabregasnak léptek oda a kelleténél jóval durvábban. Már megint. Fel kéne fogniuk, hogy ennek nem erről kéne szólnia. Megjegyzem már az is csoda, hogy Neymar már a lengyelek ellen nem sérült meg, annyit pakoltak neki oda... Ezt kissé undorítónak érzem. Ennek a futball ünnepének kéne számukra lennie, erre széthentelnek minket. Sérülés esetén nem tudom mit szólnának, ha benyújtanák a számlát...pezZy írta:NA MOST HAGYNÁM OTT ŐKET A [auto_cenzúra]! MI EZ, HOGY ELMEGYÜNK VELÜK JÁTSZANI ÉS MÉG JAMPISKODNAK !!!!!