Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, szerintem is ezért fütyülték ki. Legalábbis a játéka teljesen rendben volt, valószínűleg pont ez zavarta a nizzaiakat.Barcaman1993 írta:Francia... Gondolom rossz csapatban játszott.Hunter91 írta:Matyit miért fügyülték ki, mikor lement? Annyira gyenge volt?
Az első félidőt nem láttam.
Francia... Gondolom rossz csapatban játszott.Hunter91 írta:Matyit miért fügyülték ki, mikor lement? Annyira gyenge volt?
Az első félidőt nem láttam.
Szerintem pont jól oldotta meg, amikor versenyt kellett futni, csak kilökte az ellent a pályáról. Majd leszoktatja Baléket is a sprintekrőlvisca el barca írta:matyi a sztár! jó lesz ez a gyerek, csak futásra ne kényszerítsék, kb. piqué gyorsaságú![]()
Ott volt Ini meg Busi is..Varatrix írta:Hát ez a Roberto Rafinha kombó édes kevés...
Nem értem miért nem fért el egy rutinos egy fiatallal?
Az első félidőben leginkább Rafinha, Montoya és Mathieu játékára leszek kíváncsi, meg Busi szerepére. Nem számítok túl jó meccsre amúgy, nálunk alig élnek a srácok, a Nice meg elég jól áll már az alapozással ha jól tudom.. Legalább kell majd nagy eséllyel védenie MatSnak végre.Erxy írta:itt a kezdő: Ter Stegen, Montoya, Piqué, Mathieu, Alba, Sergio, Rafinha, Iniesta, Sergi Roberto, Adama i Pedro
sima 4-3-3, Sergi Roberto vagy Rafinha lesz a hamis kilences. Piqué Mathieu duóra nagyon kíváncsi vagyok.