Varatrix írta:Hát ez a Roberto Rafinha kombó édes kevés...
Nem értem miért nem fért el egy rutinos egy fiatallal?
Ott volt Ini meg Busi is..
Amúgy annyira volt jó ez a félidő, hogy támadásoknál láthatóan 3-4-1-2-t játszottunk, Alba az ellenfél térfelének a közepén futkosott szinte végig. Ilyen felállásba tényleg jó lenne Cuadrado - de még Alves is -, de úgy szanaszét fognak minket kontrázni.. A támadók amúgy végre nem a vonal mellé voltak ragasztva, 2-en a védőfalnál mozogtak - Neymar és Suárez -, egy meg mögöttük azt csinált amit akart - Messi. Nem mintha sokra mentünk volna vele, mert semmi bemozgás/kiugratás nem volt szinte, de legalább látható változás itt is.
Matyi nagy tanár, az elején az a csel..

De amúgy tényleg elég jó eddig. Albának ez a poszt eléggé fekszik, ez látszik rajta.
MatS végre védhetett is, az meg ismét látszott, hogy lábbal nem rossz ő..
Rafinha szerintem amúgy nem volt katasztrófa - lehet elfogultság miatt -, van benne fantázia, csak formán kívül van - mint szinte mindenki -, meg nem hinném, hogy a hamis9-es az ő posztja.. Megnézném a középpályán is azért mit tud, de szerintem volt pár ígéretes megmozdulása most is.
Pedro is aktívabb volt, mint szokott lenni, nem mondom, hogy jól játszott, de katasztrófa se volt.
Adama meg valóban nem rossz, csak Tello 2.0 a srác. Még 3 meccs, és mindenki kiismeri, mert folyton a jobblába felé viszi a labdát..
Roberto nem tetszett.
Ini és Busi is halovány volt, meg úgy igazából szinte mindenki.. Nagyon formán kívül vannak még a srácok, ez rengetegszer látszott.
Azt meg halkan megjegyezném, hogy attól tartok, hogy Cesc mélységi passzai nagyon fognak nekünk idén hiányozni..