Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MessiNeymarSuarez írta:Hivatalos kezdő:
Bravo,Alves, Bartra, Mathieu, Adriano, Xavi, Busquets, Rafinha,, Messi, Suárez , Neymar.
Gyerünk Barca, meg kell nyernünk
igen, azért írtam, hogy vmivel veszélyesebbek lehetnek, nem pedig veszélyesek.hank1ee írta:Azért egy Cordobáról van szó mégiscsak.visca el barca írta:épp azért fognak felszabadultan játszani mert már kiestek... sztem így vmivel veszélyesebbek lehetnek..
Azért egy Cordobáról van szó mégiscsak.visca el barca írta:épp azért fognak felszabadultan játszani mert már kiestek... sztem így vmivel veszélyesebbek lehetnek..
Tuti kiesők már, 11 pont a hátrányuk, ők is tudják, hogy the end, csak matematikailag lehet egészen halovány esélyük, ami nyilván nem motiválja őket, képtelenség nekik 5 meccset zsinórban nyerni. Egyetlen komoly meccs van hátra szvsz, a Matracosok ellen, a többi kötelező, BL ide, BL oda. Sevillában vagy a Valencia ellen a Madridnak is hullajtani kell pontot, ha mind a tíz meglesz nekik a Clasico után, akkor viszont le a kalappal. De a Pizjuanban még senki sem nyert idén...kristop írta:nagyon remélem, hogy a cordoba még most kiesik, mert az atletico ellenin kívül szerintem csak attól kell tartani. pont a bayern meccs előtt, valószínűleg nem a gála csapattal, idegenben, ahol a real is rendesen megszenvedett. nem lesz az túl könnyű, főleg ha már úgyis a bayernre fog mindenki gondolni a "mindig csak a következő ellenfél van a szemünk előtt" sablonnyilat ellenére.
a getafe ellen lehet pihentetni, teljesen semmilyen ez a csapat idegenben, bartra, roberto, montoya, xavi, pedro, mind mehet a kezdőbe szerintem.
Pique ma tuti pihen, nincs nevezve se, meg közülük Suárez a meccsek legalább 50%-ában szerintem csak 60 perceket játszott.Tobias88 írta:Én azért nagyon remélem hogy a Cordoba ellen azért majd fog pihentetni Lucho. Elképesztő statisztika:
- Busquets, Pique, Iniesta és Neymar utoljára április 8án pihent
- Suarez Január végén
- Messi meg soha
már hogy lenne ott a kezdő? az csak egy tervezet kezdő, amit mindig lehoz a cikkíró. soha nem derül ki a végleges csak a meccs előtt 1 órával.Alcantara írta:Már ott van a kezdő, a főoldali cikkben, teljesen felesleges Oldalpassz Robin rugózni.
Mit is keresne itt a kezdőben?
Szerintem is jó lenne ez, kicsit pihennének így a finis előtt. Bár ami lehetetlen kategória, de annak örülnék ha Ney helyett Messi helyére menne ma Pedro. Vagy legalább ne játssza végig, ideje lenne őt is pihentetni, nehogy visszaüssön a végén.P.U.Y.O.L. írta:Szerintem nem rossz ez így, kell a pihenő, mert mostanában folyamatosan a legjobbak játszottak heti két meccset. Viszont én is inkább annak a híve vagyok, hogy legyen meg a biztos vezetés és a 2. félidőben jöhetnek a cserék, pihi....(de valószínűleg nem ez lesz, hanem felállunk valami hasonló kezdővel, mint amit lejjebb írtak)
szerintem erre egy szó illene: kockázatos. bennem úgy él, hogy amikor ilyen mérvű cseréket csinált azonnal egy középcsapat szintjére süllyedt a gárda és többnyire szívás lett a vége... és ami a másik: ha aztán baj van és elkezdi berakni a kihagyottakat az már rendre nem segít! itt nem a rotálás a siker kulcsa, hanem az, hogy fel kellene vállalni a többlet terhelést a legjobb felállással érintetteknek! kivéve persze a kényszerű eseteket, pl. sérülés, eltiltás....P.U.Y.O.L. írta:Szerintem nem rossz ez így, kell a pihenő, mert mostanában folyamatosan a legjobbak játszottak heti két meccset. Viszont én is inkább annak a híve vagyok, hogy legyen meg a biztos vezetés és a 2. félidőben jöhetnek a cserék, pihi....(de valószínűleg nem ez lesz, hanem felállunk valami hasonló kezdővel, mint amit lejjebb írtak)
Mathieu helyére Piqué/Masch, Roberto helyére Busi, előre meg Pedro helyett Neymar, és okés.Petr írta:Possible line-up (vs Getafe): Bravo - Alves Bartra Mathieu Adriano - Rakitic S.Roberto Xavi - Messi Suarez Pedro #fcblive [rac1]
Nagyon remélem, hogy téves a tipp, ennyire nem lehet félvállról venni semmilyen csapatot sem a hajrában úgy, hogy egy iksz is a bajnokság elbukását jelentheti.
A védelem rendben van, még a támadósort is elnézem, de a kp. szvsz túl tartalékos, Oldalpassz vagy Xavi helyett nyugodtan be lehetne tenni valamelyik játékos az alapvető kezdőből. Szerintem ennek a középpályának az előre játéka a nullához fog dukálni, pedig nem ártana eldönteni a meccset az első félidőben. Utána lehet pihenni és hozni a cseréket.
mess2009 írta: egyetértek,azzal egészíteném ki, hogy én (nyilván alkati okokból) a második félidőt nem láttam annyira kézben lévőnek és veszélytelennek, elsősorban azért mert legalább három olyan helyzetük volt amikor már nem rajtunk múlott a gól és szépítés után ugye egész más lett volna a helyzet....(ez persze kissé most +sevilla-szindróma")
tudván, hogy emberekről, pillanatnyi szenvedélyről, netán idegi rövidzárlatról van szó Alba felelőségét nem degradálnám az eset kapcsán, bíró ide, bíró oda! és még egy: nem tudom megállni, hogy ne tegyem szóvá Busquets pocsék teljesítményét.....