Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt mondom énis. Messinek is kell a pihenés, borzasztóan ki van ő is facsarva. Tetszik, nem tetszik, őt is le kell ültetnis sajnos. Mikor jönnek a sörmeccsek, akkor nyugodtan padozhat, max ha nagyon muszáj, akkor álljon be.Feast4 írta:Szerintem nem csak ez a baj. Már szezon eleje óta nem látom a tűzet. Az Atletico ellen igen, azt hittem na most kezdődik, de aztán a Róma Levante, törvényszerű volt, hogy ezzel a pályán vagyok majd megoldjuk magatartással előbb utóbb elvágják a torkunkat,visca el barca írta:cserejátékosok nélkül borzasztóan nehéz, ezt már nyáron is lehetett tudni. pont annyi hiányzik, hogy nyáron elment két ősbarcás, rögtön lett -2 ember. 2 hónapja se tart az idény, már most a fülükön veszik a játékosok a levegőt. télig vhogy ki kell húzni, hogy ne legyen nagy hátrány (már ha lesz) és akkor jöhet arda+vidal+akárki előre.
Szerintem nem csak ez a baj. Már szezon eleje óta nem látom a tűzet. Az Atletico ellen igen, azt hittem na most kezdődik, de aztán a Róma Levante, törvényszerű volt, hogy ezzel a pályán vagyok majd megoldjuk magatartással előbb utóbb elvágják a torkunkat,visca el barca írta:cserejátékosok nélkül borzasztóan nehéz, ezt már nyáron is lehetett tudni. pont annyi hiányzik, hogy nyáron elment két ősbarcás, rögtön lett -2 ember. 2 hónapja se tart az idény, már most a fülükön veszik a játékosok a levegőt. télig vhogy ki kell húzni, hogy ne legyen nagy hátrány (már ha lesz) és akkor jöhet arda+vidal+akárki előre.
Ezt tavasszal is ìgy ment.Vakmacska írta:Kicsit úgy érzem, hogy kezd Pep utolsó éve lenni megint.
Csak akkor kifejezetten Messire volt kihegyezve a játék, most az MSN-re, és teljesen magukra vannak hagyva elől. Sőt, sokszor Messi jön vissza labdákért, átveszi az irányító szerepét.
Tavaly is ezt játszottuk, csak akkor az MSN formában volt.Vakmacska írta:Kicsit úgy érzem, hogy kezd Pep utolsó éve lenni megint.
Csak akkor kifejezetten Messire volt kihegyezve a játék, most az MSN-re, és teljesen magukra vannak hagyva elől. Sőt, sokszor Messi jön vissza labdákért, átveszi az irányító szerepét.
Azért ősszel általában gyengébben muzsikálunk, plusz azért azt se felejtsük el hogy emellé most egy Bilbao idegen, Malaga , Atleti idegenben 3-massal kezdtünk.Capon írta:Iszonyat jó volt a Celta és a játék képe alapján teljesen reális eredmény született!
Utoljára talán a Bayern München iskolázott le minket ennyire játékban.
Mi játékunk semmit nem fejlődik, ugyan azokat a hibákat csináljuk újra és újra és újra, és még csak most kezdőzött a szezon de olyan fizikai állapotban van a csapat mintha szezon vég felé lennénk. Az első meccsünk óta az az érzésem, hogy még mindig az erőnléti edzésnél tarunk.
Az előző meccsen Bartra most meg a nem kis hibát elkövető Piqué volt a csapat legjobbja. Ez is mutat valamit, hogy hol tart a csapat pillanatnyilag, és nem is ehhez vagyunk szokva, hogy 1-1 belső védőnk a legjobban teljesítő játékos a csapatból.
Öröm az ürömben, hogy számomra nagyon régóta kedvelt csapat a Celta, remélem kitart a jó formájuk és ugyan ilyen önbizalommal játsszák végig az egész szezont, és akkor oda érhetnek legalább egy EL helyre.
Ha valakinek, akkor nekem igen csak fenntartásaim volta, vannak Lucho-val kapcsolatban, de nem hiszem, hogy ezt az ő nyakába kellene varrni. A kezdő szerintem jó volt a kerethez képest. Senki sem gondolta, hogy Alves és Pique ìgy fog betlizni, hogy Suareznek momentuma se legyen, hogy Leo és Ney 6 helyzetből lő be egyet, mìg a Celta 7/4-et. Lehet itt Bartrázni meg Adrianózni meg akárkizni, de nem az összeállìtással volt a baj. EZEK A JÁTÉKOSOK NYERTEK MEG MINDENT. Nem felejtettek el focizni, de van az úgy, hogy nem megy.aynas írta:kevesebbért is rúgtak már ki edzőt. a zsákos bilbao ellen 4-0 és ma ez a szégyen kvára nem fér bele. 1 gól alves 2. gól pique, 3. gól alves 4. gól pique. nem tudjuk meg, ha ők ketten nem játsznak, akkor mi lett volna. sergi roberto jobb hétvédbe és vermaelen középpre. iniesta múlt idő, matyi is felejtős. ennyi helyzetet pedig nem lehet kihagyni. ebből a szégyenből sztem nem fogunk kikecmeregni. ez egy elég meleg idény lesz. kicsi a keret és a sérülések miatt januárig döntő lesz, hogy mekkora hátrányban leszünk a madridtól.
Bizony, jó kis csapat ez a Celta, már tavaly is kellemetlen ellenfél voltak, idén még erősebbek, eddig veretlenek a bajnokságban! Nem lenne akkora gáz kikapni tőlük, de ez a 4-1 azért csúnya. Nem kongatnám a vészharangot, viszont aggasztó, hogy rövid időn belül másodszor futunk bele nagy verésbe.Kovbal88 írta:Azért sokan azt elfelejtik, hogy nem csak a Barca volt a gyenge, hanem a Celta volt igen erős, ha nem ennyire erősek akkor ma itt nem ez van ami.
Kár érte, mert alakulhatott volna másképp is, ha pontosabb a csapat, de ez van!
Ezt a mentalítást én sem értem, ha nyerünk mi voltunk királyok, ha vesztünk akkor csak mi voltunk gyengék.Kovbal88 írta:Azért sokan azt elfelejtik, hogy nem csak a Barca volt a gyenge, hanem a Celta volt igen erős, ha nem ennyire erősek akkor ma itt nem ez van ami.
Kár érte, mert alakulhatott volna másképp is, ha pontosabb a csapat, de ez van!
Igazad van, hogy nem kell elbagatellizálni a dolgot én sem teszem. Úgy érzem e a picit erőltetett menet, ami jellemző volt az elmúlt 1-2 hétre most csúcsosodott ki.jelwaz írta:Elbagatellizálni sem kell ezt a vereséget, egyáltalán nem volt biztató, amit láttunk. Én azon túl, amit összeszedtetek itt, kicsit azt is látom, hogy a csapat egyszerűen nem tudta mi van 2-0-nál. Annyira szokatlan volt ez a szituáció nekik, hogy halvány lila fogalmuk sem volt, hogy ilyenkor mit kell tenni. Hátrányba kerültek, és az ellenfél akart még gólt rúgni, nem pedig megőrizni az eredményt. Nem volt senki, aki mutatta volna az utat, sok egyéni akció indult meg, ami pillanatok alatt elhalt. De a legjobbkor jött a pofon tán, ha mindenki, akinek kell, önkritikát gyakorol, akkor ez egy nagyon értékes 0 pont lesz.Bob_Marley írta:Elvesztettük a bajnokságot hsz-k 3...2.....1....hajrá...
Fásult társaság, sok hibával főleg érthetetlen védekezési kihagyások és négy bekapott gól. Las Palmas ellen javítani kell, várható volt, hogy a Balaidosban kutya nehéz lesz, s sajnos be is jött.
Nagy respect a Celtának, bár én nem tartom azt sem elítélendőnek, amikor egy csapat a játék töredezésével ér el meglepetés eredményt, de az ilyet jobb nézni. Nincs kérdés, sokkal jobbak voltak ma, jó helyre került a 3 pont.
Én bízom benne, hogy koránt sem lesz igazad, mert az nem véletlen ha valaki ennyire tud húzni egy csapatot. Koke-t meg valóban a nagy munkabírása miatt kifejezetten szeretem, ez örök "ellentét" lesz kettőnk között.Rivaldo11 írta:Ahhoz mindenképp zs kategória, hogy orrba-szájba szívasson minket, ennyire nem jó, messze nem. De majd kiderül ez, amikor megvesszük, és csak néz majd, mint kezdő Bzi a gőzfürdőben, a többség meg keresi a celtás teljesítményét...
Koke nekem futballista, csak nem kimagasló.
Egy jó melós. De semmi több. Bár mivel tudom, hogy neked a szürke a kedvenc színed, érthető hogy tetszik a játéka. Nem osztom a véleményed ebben a kérdésben, és még finoman fogalmaztam.