Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erxy írta:Sociedad ellen otthon leszunk, nem okozhatnak gondot, hacsak Lucho nem pihentet megint mindenkit![]()
hiszek benne hogy innen lehozzuk hiba nelkul, kepesek vagyunk ra.
Samper írta:Ebben a bajnoki évben sohase a nehéz ellenfél okozott problémát - azokra figyeltünk. Ha a gyengébbek ellen nem vesztünk pontokat, már rég bajnokok lennénk.S.Agüero írta:1 nehéz meccsünk maradt, az Atlético elleni, a többinek simán kell lennie.
egyetértek,azzal egészíteném ki, hogy én (nyilván alkati okokból) a második félidőt nem láttam annyira kézben lévőnek és veszélytelennek, elsősorban azért mert legalább három olyan helyzetük volt amikor már nem rajtunk múlott a gól és szépítés után ugye egész más lett volna a helyzet....(ez persze kissé most +sevilla-szindróma")Yokozuna írta:A sevillai első harminc perchez hasonlóan megbénítottuk az ellenfelet. Szegény szerencsétlenek mentek volna az ősi rivális ellen, de hamar elment a kedvük.
Jordi Alba majdnem visszahozta őket, én edzőként nem védeném, hanem megbüntetném.
Neymar a csapat legjobbja immár, de két nagyon magas szintű előkészítője van Suarez és Messi személyében. Igen gyakran kerül helyzetbe, így hát sajnos gyakran is hibázik. Alves tetszett még, egyre jobban játszik, és ma nem erőltette a beadást.
A kapus, Masc és Piqué volt még átlagon felüli.
Ebben a bajnoki évben sohase a nehéz ellenfél okozott problémát - azokra figyeltünk. Ha a gyengébbek ellen nem vesztünk pontokat, már rég bajnokok lennénk.S.Agüero írta:1 nehéz meccsünk maradt, az Atlético elleni, a többinek simán kell lennie.
Enrique húz egyet és Bravo fog védeni a BL meccseken.MessiNeymarSuarez írta:Kemény meccs lesz, nagyon fontos behúzni.
Amúgy én a Bl miatt Ter Stegent játszatnám 1-2 meccsen legalább. Nagyon fontos lenne egy Bayern ellen a jó formája és hogy ne legyen meccshiánya.
Sevilla kis csapat?Ez a csapat az iden meg nem galazott nagy csapat ellen az egy dolog ,hogy nyertek ket harom gollal en azt nem neveznem galazasnak,szerintem tovabb jutunk de nagyon nehezen. Fogunk golt kapni nem is egyet.
Te láttad a City elleni meccset? Attól mert nem volt 5-0, nagyobb volt a fölény, mint az híres manita Clasicon.bingyo24 írta:Ez a csapat az iden meg nem galazott nagy csapat ellen az egy dolog ,hogy nyertek ket harom gollal en azt nem neveznem galazasnak,szerintem tovabb jutunk de nagyon nehezen. Fogunk golt kapni nem is egyet.noname írta:Remélem nem fogja túlfutni magát a csapat. A PSG esélye nulla, de ha gálázni akarunk, annak a vége az lesz, hogy mindenki kifárad, mint a City ellen, akkor meg az Espanyol könnyen pontot rabolhat. Fellélegzés lesz a Getafe elleni meccs. Végre egy olyan csapat ellen játszhatunk, ami nem is erős és nincs is számukra tétje a meccsnek.
Ez a csapat az iden meg nem galazott nagy csapat ellen az egy dolog ,hogy nyertek ket harom gollal en azt nem neveznem galazasnak,szerintem tovabb jutunk de nagyon nehezen. Fogunk golt kapni nem is egyet.noname írta:Remélem nem fogja túlfutni magát a csapat. A PSG esélye nulla, de ha gálázni akarunk, annak a vége az lesz, hogy mindenki kifárad, mint a City ellen, akkor meg az Espanyol könnyen pontot rabolhat. Fellélegzés lesz a Getafe elleni meccs. Végre egy olyan csapat ellen játszhatunk, ami nem is erős és nincs is számukra tétje a meccsnek.