tengit írta:gg86, nincs itt valami tévedés? Én úgy tudom, hogy a büntetést egy évre, azaz két átigazolási időszakra csökkentették. Ebből egy lement januárban, a másik most nyáron esedékes, tehát a télen már igazolhatunk. És még az is lehet, hogy a Real "követi" a példánkat, hiszen őket is erősen vizsgálják hasonló témában. Bár ugyanarra a végeredményre nem vennék mérget, mégiscsak egy királyi csapatról van szó, és tapasztalataim szerint azért ez bizonyos körökben jelent valamit. A hátralévő időszakra nézve - már amennyiben folytatják - az Atma elleni erősen háromesélyes mérkőzést én nem erőltetném, hiszen ha a Depor ellen nem nyer a csapat, akkor még egy X is kevés lehet. Inkább a BL-re, az utolsó fordulóra és a kupára koncentrálnék. De Lucho ezt nyilván jobban tudja nálam, hiszen a végére kiderült, egész jó kis edző.
Igen, 2 átigazolási szezonra vonatkozik, az elmúlt télire, és a mostani nyárra, 2016 januárjában már igazolhatunk.
Le mernék fogadni egy rekesz sörben, hogy a Real Madridot nem fogják eltiltani.
(Persze bírom hogy a realosok nagyban büszkélkednek, hogy Perez azért elég befolyásos és biztos elintézi a dolgot, de ha valamikor máskor azt meri valaki mondani nekik hogy azért a Real és Perez keze sem biztos hogy 100%-ban tiszta, akkor rögtön jön a hiszti hogy a Real az szent és kivételes

)
Amúgy meg nem az a gáz hogy nem tiltják el a Realt, hanem az hogy PONT minket tiltanak el..
Annyi klub nyilvánvalóan megszegi ezt az amúgy teljesen értelmetlen szabályt, a Chelseat is ugyenaezért tiltották el pár éve, persze ő nekik módosították csak pénzbírságra...
De persze minket mindenképp el kellett, pont akiknek a világ (egyik) legjobb utánpótlásfázisa van, és a gyerekeknek oktatást is ad...
De persze mekkora nagy bűntett az hogy nem hagyják szegény gyerekeket ott megrohadni a gettókban, hanem kiemelik és a világ egyik csúcsakadémiáján valóra válthatják az álmukat...
Meg akiket fiatalokat leigazoltunk azok se játszhatnak addig, és nem teljesíthetik be az álmukat..De persze gratulálok FIFA, a fiatalok érdeke a legelső...
(ráadásul azt sem értem hogy hogy jön egyáltalán a nagycsapat dolgaihoz a fiatalok igazolása)
Amúgy bocs az offért, szerintem Atletico ellen már csak presztízs miatt is teljes erővel állunk ki, ha behúzzuk akkor miénk a liga, jobb minnél hamarabb eldönteni ne az utolsó meccsen görcsöljenek. Mellesleg mi nem egy Chelsea vagyunk hogy idegenben az X-re menyjünk és beálljunk védekezni