Akit érdekel :
Kedd délelőtt érkeztünk Münchenbe, faterommal. Egyből meg is kérdeztem a portás csajt, hogy hogy jutunk el az Allianz Arena-ba, aki szépen el is magyarázta és mellékelt nekünk egy térképet is, plusz egy metró térképet.
Megkajoltunk, majd késő délután, olyan 5 után elindultunk várost nézni, majd kikeveredtünk a Mariane Platz-ra, ahol gyülekezett a táborunk. Voltak vagy 300-an. Többen ittas állapotba kerültek már 6 órakor
Énekeltek annyit mint a huzat, majd vettek egy FC Bayern-es kislabdát és azt rugdosták a levegőbe, majd nagy hurrogással üdvözölték mikor az leesett. Aztán jöttek a csúnya rendőrbácsik és elvették a labdát, ami nagyon nem tetszett a srácoknak. Ja, meg még annyi, hogy amikor jó csajok mentek át a téren, körbevették vagy 30-an és ugrálva, énekelve kísérték őket egy darabig
Aztán indultunk a meccsre a srácokkal, sokat énekeltek, táncoltak, jó volt. A stadionba beérve olyan látvány fogadott..á, leírhatatlan.
Gyülekeztünk a Barca táborban, majd olyan 19:50 körül már szépen megtelt a vendégszekor, tele 2000-3000 Barca fannal. 1-2 Münchenest is láttam, mellettem is ült egy, aki magyar volt és ceglédi
Rengeteget énekeltünk, kábé 20x-30x a Barca himnuszt, akkor énekeltünk több katalán dalt meg volt pár saját költemény, de a vége mindig az volt : BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Hullámoztunk is, majd amikor a németekhez ért a hullám ők nem vitték tovább, amit felháborodva fütyültünk ki

Azt is énekeltük, hogy Aufwiedersehen Champions Leauge
A gól óriási volt, ja és az, hogy nagyon közel volt hozzánk a pálya, így láttuk hőn szeretett fiainkat és azt is, amikor ránk mutatott Keita a gólja után és elénk jöttek örülni, a többiekkel, óriási élmény volt. Aztán a végén is tomboltunk egy párat, volt 2 dobosunk is, hatalmas fieszta volt.
Majd a srácok elénk jöttek, megköszönni a biztatást.
Remélem sokatoknak lesz része ilyen fantasztikus élményben, én mostmár mindig menni akarok és mindig a Barca táborban akarok lenni.