Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Felesleges és értelmetlen belemenni ismét, hogy miért....balboa7 írta:ha nem véletlen akkor mér?
ezért nem értem, h miért követelik itt egyenesen a kezdőbe egy bl elődöntőben a srácot....

ha nem véletlen akkor mér?TZS írta:Hidd el hogy nem véletlenül alapoznak egyesek arra, hogy akár játszhatna ő is.

Hidd el hogy nem véletlenül alapoznak egyesek arra, hogy akár játszhatna ő is. Annyira lerágott téma már ez.balboa7 írta:hleb...még mindig nemtom elhinni, h itt egyesek mire alapozzák azt, h ő alkotna is valamit....nah mind1....az biztos, h nem véletlen nem játszatja guardiola őt....

Az a bot lába igencsak jól jönne neked.....SINCE 1899 írta:Arról meg nem is beszélve,hogy a bot lábával el sem találta a labdát normálisan!Nóbi írta:Ne viccelj már, 10 percet játszott maximumbaas11 írta:Másrészt sztem Hleb jó volt az odavágón akár el is dönthette volna....!

Mivel nincs más helyette...vagy ha van is,akkor az sérült,és azért kezdd ő.Colos írta:Mielőtt ilyen magabiztos hangnemben írsz, inkább nézd meg, hányszor álltunk fel nélküle, ha egészséges volt. Segítek: Mindig kezd, alapember. Biztosan Pep viccel...SINCE 1899 írta: Ne viccelj már! Abidal? Egy rakás sz.r volt a real ellen,robben minden egy az egy elleniben megforgatta. Szóval őt inkább ne!

Mielőtt ilyen magabiztos hangnemben írsz, inkább nézd meg, hányszor álltunk fel nélküle, ha egészséges volt. Segítek: Mindig kezd, alapember. Biztosan Pep viccel...SINCE 1899 írta: Ne viccelj már! Abidal? Egy rakás sz.r volt a real ellen,robben minden egy az egy elleniben megforgatta. Szóval őt inkább ne!
Ne viccelj már! Abidal? Egy rakás sz.r volt a real ellen,robben minden egy az egy elleniben megforgatta. Szóval őt inkább ne!Colos írta:Szerintem meg egyikőjük sem fér be a kezdőbe.Benga írta:Guddy meg Hleb sokkal hasznosabbak lennének a Chelsea ellen mint Bojan. Ezt kb tízből kilenc egymás elleni meccsre igaz lenne szvsz.
Valdés - Alvés, Piqué, Cáceres (Sylvinho), Abidal - Touré, Busquets (Keita), Xavi - Iniesta, Eto'o, Messi