Meg is mutatta!S.Agüero írta:Rafinhának örülök, most megmutathatja!![]()

Meg is mutatta!S.Agüero írta:Rafinhának örülök, most megmutathatja!![]()
Nem nagyon szoktam követni más csapatokat, de meglepett Jonathan kezdő lett a villarealban. Csíptem a srácot, bár a sérülések kicsit betettek neki, no meg a 3. sorból nehéz kezdőbe kerülni.. Szimpatikus a két srác, bár Giovani inkább a nemzeti csapatban tud vezér lenni.palesz77 írta: Villarreal kezdőt tudtok adni? Dos Santos fivérekre kezdenek? Kíváncsi leszek rájuk is, főleg Jonathanra, nagyon komáltam őt anno - kb egyedüliként a fórumról..
Asenjo, Mario, Musacchio, V.Ruiz, J.Costa; Bruno, Pina, Jona dos Santos, Cheryshev; Vietto y Giovanipalesz77 írta:Villarreal kezdőt tudtok adni?
Nekem tetszik a kezdő, jó döntés Rafinhát játszatni, újabb piros pont Luchonak!visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rafinha Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
igen, ez így eddig rendben most már csak guritani kell párat....visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rafinha Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
szerencsére nincs agyonrotálva a kezdő, hajrá lányok!
Bench Barcelona: Ter Stegen, Mathieu, Adriano, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Pedro
visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rafinha Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
szerencsére nincs agyonrotálva a kezdő, hajrá lányok!
Bench Barcelona: Ter Stegen, Mathieu, Adriano, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Pedro
én nem akartam jinxelniYokozuna írta:El tudok képzelni egy döntetlent. Most megint minden olyan szépnek tűnik, Lucho újra jó edző, Messi odateszi magát. Ilyenkor szokott jönni az ellötyögött első félidő, a második félidő elején a bekapott gól, aztán a begörcsölés. Persze nagyon sok függ a Villareal hozzáállásától is.
Bartra nem hülye lépni, mert tudja, hogy a transferban idején csak kivásárlási áráért engednék el, annyit pedig úgyse ad érte senki. Ha lépni próbál, akkor Fekete Péter lesz és még ennyit se játszhat.MessiCesc írta:Igazán pihentethetné Piquet most hogy megszületett a fia...
Bartra lépni fog, ha még Matyi is előtte van a sorban...
Valószínűleg éppen nyugdíjas lesz.palesz77 írta:És most képzeld el mi lesz vele, amikor majd Vermaelen is felépül..messideco írta:Bartra ismét nincs nevezve...
Iniesta nem fog neked futkorászni a szélen.Yokozuna írta:Most nekem is nagyon tetszett Pedro játéka. Szerintem ki kéne használni a gyorsaságát, munkabírását. Többet játszatnám, pótolhatná Alexist a jobb oldalon.Petr írta: Ami meglepő, hogy Pedro milyen szabadon mozgott - sokat kellett melóznia Messi helyett - és az, hogy Neymar mennyire középre játszott. Utóbbi szerintem főleg a meccse elején volt megfigyelhető.
Suarez lenne elöl egyedüli középcsatárként. Mögötte a két szélen Pedro és Iniesta. Neymar és Messi középen, mindkettőnek jót tenne, ha beljebb húzódhatna.
A három védő előtt Masc és Rakitic lenne a középpálya.
Most nekem is nagyon tetszett Pedro játéka. Szerintem ki kéne használni a gyorsaságát, munkabírását. Többet játszatnám, pótolhatná Alexist a jobb oldalon.Petr írta: Ami meglepő, hogy Pedro milyen szabadon mozgott - sokat kellett melóznia Messi helyett - és az, hogy Neymar mennyire középre játszott. Utóbbi szerintem főleg a meccse elején volt megfigyelhető.
Ebből nehogy hátrány legyen. A Sevilla mindig készséges vendég, ahogy elnéztem tegnap Deut, hát tőle nem kell tartani, hogy bizonyítási vágyból egyedül megveri a Madridot. Olyan önző, öncélú a játéka, hogy kinyílik a bicska az ember zsebében.visca el barca írta:a kövi pár bajnokin sok múlhat, otthon villarreal, idegenben bilbao, míg a reálnak egy (remélhetőleg cr nélküli) sevilla, atletico duo, jó lenne pár pontot hozni...