Idegenben azért ne tartalékoljunk annyira.

100%-ig ezt a kezdőt várom én is (piqué helyett matyira gondoltam, de látom keretben sincs)danianevem írta:Bravo- Montoya, Piqué, Bartra, Adriano - Masch, Rafinha, Xavi - Messi, Suárez, Pedro
Ne ijesztgess!zola8787 írta:Azért olyan fú, de nagy pihentetés ne legyen szerintem, még a végén lehozzuk egy 0-0-val
Én azért még egy Busit vagy egy Maschot is elnézegetnék mellettük..Erxy írta:Keret az Elche ellen: Ter Stegen, Bravo, Montoya, Piqué, Sergio, Xavi, Pedro, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano i Dani Alves.
Xavi-Rafinha kp-t szeretnék holnapra.
Mondjuk ez kicsitfura számomra, hogy Lucho szidva van, mert rotálja a csapatot, most meg azért van célkeresztben, mert ugyanazt a kezdőt küldte fel. Most nem feltétlenül a te hsz-edre értem, hanem úgy általánosságban. Végülis mindegy, ez legyen a legnagyobb baj.nagyatyesz írta:Néhány gondolat a tegnapi meccsről...Mindenekelőtt kezdeném az előzményekkel, hiszen lassan 2 hete tart a folyamatos feszültségkeltés a csapat körül. Mivel nem hiszek el mindent az újságíróknak, és mivel nem voltam jelen a LE-Messi vitánál, így én mindvégig fenntartásokkal kezeltem a híreket. A vitát nem vitatom, de nem tudni ki mennyit tett hozzá. Az viszont tuti, hogy volt valami, mert LE már látott, és az általam vélt legjobb 11-et küldte ki a pályára, ezzel megtörve a töretlennek hitt, ám teljesen ésszerűtlen rotációját. Remélem stagnál ez az állapot, és minimális szinten rotál majd csak a továbbiakban, mint ahogy azt alapból kellett volna. Mert így ez nem volt rossz. A csapat összetétele mellett a hozzáállásra sem lehetett panaszunk, megnyomtuk az elejét, és miután betaláltunk már könnyebb dolgunk volt. Így kellene mindig, mert ahogy telik az idő, úgy lesz egyre nehezebb betalálni a védekező csapatoknak. Ha az elején betalálunk, akkor minden sima általában. De ehhez ilyen hozzáállás kell! Ezt nem tudom mi váltotta ki...ha a csapat körül keltett feszültség, akkor ez jól jött nekünk!
Szerintem senki nem volt tegnap rossz, bár Busi azért fel tudott húzni a szokásos hülyeségével! Jó lenne, ha leszokna erről, mert a pálya közepén történő labdavesztés végzetes lehet! Suarez meg túl görcsösen akar! A legfájóbb, hogy simán megvan a meccsenkénti 2-3 ziccere, de nagyon rossz százalékban használja ki ezeket! Én még most sem törnék pálcát felette, viszont remélem hamar megtalálja a góllövő cipőjét, mert egy bl egyenes kieséses szakaszban egy-egy ilyen helyzet továbbjutást dönthet el!
A cserékkel is nagyon meg voltam ma elégedve. Elől a 3 nagy egyikét váltotta az egy szem támadó cserénk Pedro. Így Neymar pihizhetett egy kicsit, míg Pedro kapott fél órát. Busi és Ini pihentetése, és Rafinha, Bartra becserélésért pedig jár a taps, mert így kell folyamatosan játszatni őket!
Kiemelném Rakiticet, aki a második fantasztikus meccsét hozta le! Nagyon bízom benne, hogy nem erőlteti tovább Xavit LE, mert akkor egy gyökér!
Azzal egyetértek, hogy több lehetőség kéne neki, dehát kinek nem? Mondjuk Busi vagy Suarez bármit csinál, nem fogja kihagyni a csapatból. Rafinha meg sziporkázhat tíz percig, akkor sem lesz kezdő.palesz77 írta:Nyilván csak a 2 megmozdulása miatt írtam ezt, és semmi köze ahhoz, hogy meccsről meccsre jobbnak érzem, látom benne a potenciált, - és a fejlődéshez meg ugye meccs kell -, e mellé jön az, hogy Ini idén árnyéka csak önmagának szinte egész évben, ezt a szintet meg hozni tudja szerintem Rafinha is.. Szerinted ez az érdekes, szerintem meg az, hogy nem adunk több lehetőséget neki, miközben Ini a szezon felére sem tudta elkapni a fonalat.Rivaldo11 írta:A hótkieső félvak depor ellen beáll 4:0-nál, és van 2 jó megmozdulása, és ezért (vagy az elche B, esetleg a huesca elleni parádéért) mindjárt gálakezdőbe rakni...-még a jelenlegi Iniesta kárára is -több mint érdekes.
Nyilván csak a 2 megmozdulása miatt írtam ezt, és semmi köze ahhoz, hogy meccsről meccsre jobbnak érzem, látom benne a potenciált, - és a fejlődéshez meg ugye meccs kell -, e mellé jön az, hogy Ini idén árnyéka csak önmagának szinte egész évben, ezt a szintet meg hozni tudja szerintem Rafinha is.. Szerinted ez az érdekes, szerintem meg az, hogy nem adunk több lehetőséget neki, miközben Ini a szezon felére sem tudta elkapni a fonalat.Rivaldo11 írta:A hótkieső félvak depor ellen beáll 4:0-nál, és van 2 jó megmozdulása, és ezért (vagy az elche B, esetleg a huesca elleni parádéért) mindjárt gálakezdőbe rakni...-még a jelenlegi Iniesta kárára is -több mint érdekes.
Szerintem ezt akkor süsd majd el, amikor először lesz kiemelhető mondjuk egy középcsapat elleni derbin. Vagy amikor komolyabb brigád ellen tesz le nagyjából hasonlót 90 percig. A hótkieső félvak depor ellen beáll 4:0-nál, és van 2 jó megmozdulása, és ezért (vagy az elche B, esetleg a huesca elleni parádéért) mindjárt gálakezdőbe rakni...-még a jelenlegi Iniesta kárára is -több mint érdekes.palesz77 írta:Thiago öccse meg megint megélt a bátyja emlékéből, és mivel Alcantara nálam kezdő lenne.. Viccet Kövezzetek meg, de nálam a gálakezdő valahogy úgy nézne ki, hogy:
Bravo( MAtS); Alves-Pique-Bartra-Alba; Rakitic-Masch-Rafinha; Messi-Suárez-Neymar
különös nem volt. ha azt veszem hogy a tabella kieső küszöbén(17)álló csapatról van szó akkor pláne!Yokozuna írta:Szerintem nem volt itt semmi különös játék. Az ellenfél nem készült fel Barcelonából, túl nyíltan játszott, megzavarta a letámadás, gyakran kinyílt. Messi szabadon játszhatott, nem vették el a kedvét.
A védelmünket nem tették próbára, a középpályán csak Rakitic említhető, a csatársor megint Messiből állt. Most ennyi is bőven elég volt, de lesznek itt még szenvedős meccsek.
Hajaj, mi lesz itt az Atlético ellen... Jön majd Xavi, Pedro, Mathieu és a villámléptű Xavi-Busquets-Iniesta középpálya.Erxy írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
ez a kezdő már volt :O
Erxy írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
ez a kezdő már volt :O
pad: Ter Stegen, Montoya, Bartra, Adriano, S.Roberto, Rafinha, Pedro