Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:ami még ma kiderült, az az, hogy vagy iniestának, vagy xavinak játszani kell. rakitic nem képes vezényelni, rafinha meg egyelőre nagy csalódás én semmi fantáziát nem látok benne.
pep71 írta:Szvsz képes lenne vezényelni Rakitic(pedig nem a kedvencem), csak egy olyan edző kéne, aki elmondja neki, hogy mit vár tőle. Mert, ma úgy tűnt, hogy volt ő minden csak irányító kpályás nem. Ha meg nem képes, akkor a vezetőség nagyon mellényúlt...visca el barca írta:ami még ma kiderült, az az, hogy vagy iniestának, vagy xavinak játszani kell. rakitic nem képes vezényelni, rafinha meg egyelőre nagy csalódás én semmi fantáziát nem látok benne.
Szvsz képes lenne vezényleni Rakitic(pedig nem a kedvencem), csak egy olyan edző kéne, aki elmondja neki, hogy mit vár tőle. Mert, ma úgy tűnt, hogy volt ő minden csak irányító kpályás nem. Ha meg nem képes, akkor a vezetőség nagyon mellényúlt...visca el barca írta:ami még ma kiderült, az az, hogy vagy iniestának, vagy xavinak játszani kell. rakitic nem képes vezényelni, rafinha meg egyelőre nagy csalódás én semmi fantáziát nem látok benne.
Tavaly a fél fórum firkálta Xavit , hogy el kéne adni , oldalpassz király stb. Most mégis ő volt az 34 évesen , aki színt és kreativitást vitt a játékunkba. Ennek már rég nem így kéne lennie , már réges rég Fabregasnak vagy Thiagonak kéne osztogatnia a gólpasszokat , de ok nem így történt , vettük helyettük Rakiticet. Még ez is elnézendő. De , hogy Rakitic azt sem tudja , hol a helye , és a szélsőtől kezdve a hamis 9-es posztig mindenhol megtalálható , na ez nem fér a fejembe. (Pedig mikor Xavi belépett a 30-as kategóriába , már az utódját kellett volna keresni.) Egyértelmű a vezetőség hibája , mivel ők Robertoban látták a jövő Xaviját. Szánalmas...westerngom írta:Dave87 írta:
Sokan fikázzák Xavit, de érdekes módon a beállításával lett kreatív támadójátékunk ami előtte nem volt.
Az a baj, hogy lassuak vagyunk. A középpályában semmiféle agresszívitás nincs csak körülményes értelmetlen oldalpasszok rossz helyen álló játékosoknak. Busquets annyira rossz volt, hogy hihetetlen. Ott futották át ahol nem szégyelték. Arról nem is beszélek, hogy egy balbekket rakott a jobb bekk helyére. Szeretem Adriano-t de azon az olalon marhára nem tud játszani.MessiNeymarSuarez írta:Teljesen egyetértek. Túlságosan lelassultunk, és rengetegszer konkrétan nincs középpálya sem. Nem véletlenül mentek fel Mascheranoék az ellenfél kapujához 40 méter közel, sokszor ők többet játszottak mint a középpálya sajnos. Már az elején néztem hogy mikor lesz következménye hogy még a hátvédsorunk is ott van az ellenfél kapujánál.CsocseX írta:Egyetértek, és ha ez így marad, akkor mire villanni látszanak az egyéni képességek, addigra 4-et kaptunk már a Bayerntől. Az egyéni villanások a csapatmunka koronái kellene, hogy legyenek!Feast4 írta:Ha belegondolunk, ahogy mondtad, most is az edzői hiba volt az ami miatt ekkora bajba kerültünk és nem az edzői taktika húzott ki minket a bajból hanem az elől lévők egyéni képességei!
Vissza kéne nézniük a pár évvel ezelőtti Barca játékát, sebességét, és kielemezni, mert lehet hogy ők nem veszik észre, de nagyon lelassultak, fel kéne pörögniük, plusz sokkal többet helyezkedni labda nélkül, illetve megindulni előre, nem csak állófociba passzolgatni.
Suarez viszont szép gólpasszokat kiosztott, plusz ha az a kapufás lövése bemegy...
Védeném mindegyik középpályásunkat, mert egy ilyen szerkezetű középpályán nem sokan tudnának értékelhetőt nyújtani. Távol állnak egymástól szinte folyamatosan, csapat szinten nincsenek tudatos elmozgások, háromszögezések, sokszor átfutunk a középpályán anélkül, hogy megkapnák a labdát a srácok.. Nehéz mostanában ezen a poszton jó teljesítményt nyújtani.Initom írta:Középpályánk dupla0 volt. És megint Xavi...hol van hozzá még egy Rafinha,és még Rakitic is:)
Nem bír 90 percet de ha beáll üdítően kreatívabb és pontosabb a középpálya.Mondom úgy hogy Rafinha a 2. félidőre összekapta magát.
Senki nem beszélt se a RM-ról se másmilyen csapatról. Nem is értem ez hogy jött szóba. Saját magunkra mondtam és a Liga idióta döntésére. Megtörtént ilyen már a RM-mal mással is? Valószínűleg igen nincs semmi különbség de attól még maga az elv botrányos. Sze-Szo ritmussal nincsen gond, de akkor tegyék be a késő esti 10-es meccsre ne délután négy órára.ferninho írta:
és amikor a Real szerda este még Liverpoolban játszott BL meccset szombaton 18kor meg El Clasico volt?
pöppet nagyobb szívás, mint egy nagyon kemény Ajax-Almeria duó, még ha a Barca mind a két meccsét idegenben is tolta.
Idióta ez a Lucho!Szuszimester írta:L.E. (fiktív) nyilatkozata:
"Nagyon elégedett vagyok a játékosaimmal, a hozzáállásuk kitűnő. Mindenki odatette magát rendesen, de egy borzasztó nehéz ellenfél ellen sikerült begyűjtenünk a három pontot. Munir és Pedro is teljesítették a feladatukat, amiért kezdőként pályára küldtem őket. Pique és Alves? Semmi különös, mindenkire egyformán számítok a szezon során, mindenki egyformán fontos tagja a csapatunknak.Most hazautazunk, és majd készülni kezdünk a Sevilla ellen. A kezdőcsapat? - Nos, a győzelmet nem kell magyarázni."
![]()
![]()
Teljesen egyetértek. Túlságosan lelassultunk, és rengetegszer konkrétan nincs középpálya sem. Nem véletlenül mentek fel Mascheranoék az ellenfél kapujához 40 méter közel, sokszor ők többet játszottak mint a középpálya sajnos. Már az elején néztem hogy mikor lesz következménye hogy még a hátvédsorunk is ott van az ellenfél kapujánál.CsocseX írta:Egyetértek, és ha ez így marad, akkor mire villanni látszanak az egyéni képességek, addigra 4-et kaptunk már a Bayerntől. Az egyéni villanások a csapatmunka koronái kellene, hogy legyenek!Feast4 írta:Ha belegondolunk, ahogy mondtad, most is az edzői hiba volt az ami miatt ekkora bajba kerültünk és nem az edzői taktika húzott ki minket a bajból hanem az elől lévők egyéni képességei!
és amikor a Real szerda este még Liverpoolban játszott BL meccset szombaton 18kor meg El Clasico volt?Bob_Marley írta:
Tényleg nem szoktam se a bírókkal foglalkozni se más körülménnyel, de most meg kell jegyeznem, hogy orbitális nagy baromság volt ezt a meccset berakni du. négy órára...Nincs 3 napja, hogy még pályán voltunk 2-3 ezer kilométerre innen, láthatóan ki volt a csapat. Busquets a lábát fogta, Mascherano-Bartra-Messi szintén simogatta a combját...Nem lennék meglepve ha páran meghúzódtak volna könnyebben. Ez nem mentség, de ilyen dolgok mellett is ennek a 3 pontnak borzasztóan örülök.
Egyetértek, és ha ez így marad, akkor mire villanni látszanak az egyéni képességek, addigra 4-et kaptunk már a Bayerntől. Az egyéni villanások a csapatmunka koronái kellene, hogy legyenek!Feast4 írta:Ha belegondolunk, ahogy mondtad, most is az edzői hiba volt az ami miatt ekkora bajba kerültünk és nem az edzői taktika húzott ki minket a bajból hanem az elől lévők egyéni képességei!
visca el barca írta:messi mellett van 2 ember, akik ugyanugy képesek egymaguk meccseket eldönteni, így ezentól, már 3 ember van aki bajban kihúzhatja a csapatot a [auto_cenzúra]'.