Most szigorúan Lucho szemével mondom, de stílusa alapján tényleg nem Montoya az ő embere, és inkább Adriano és Douglas - vagy akár Adama - játsszon, ha LE elképzelései alapján akarjuk játszatni a csapatot - mondom ezt úgy, hogy én komálom kb a legjobban az egész fórumról szerintem Martint.
Most jövök a szokásos Heat Mapekkel..
Alvessel és Albaval így néz ki a csapat,
Adrianoval - a jobboson - és Albaval így, a
Douglas-Alba kettőssel így - hozzá kell itt tenni, hogy a szezon legrosszabb játékát nyújtottuk kb aznap, és nem Douglas miatt -,
Montoyaval és Albaval pedig ilyen a szélsők aktivitása. Ránézésre egyedül Montoyanal volt olyan, hogy egy védő többet volt a saját térfelén, mint az ellenfélén, és nem kapcsolódott be annyira a támadásokba. Lehet azzal vitatkozni, hogy melyik a hasznosabb, de Lucho így tervezte el a játékot, ebbe meg Montoya nem passzol bele, sajnos vagy nem sajnos, de ezt el kell ezt fogadni..
Az más kérdés, hogy megmondhatták volna ezt neki előbb is, meg hogy a lehetőséget igazán megkaphatta volna hosszabb távon is egyszer szerintem - csalódást biztos nem okozott volna, sőt -, de igazából így pár hét alatt lehiggadva, és tiszta fejjel átgondolva a dolgot, részben megértem Lucho döntését. Bár mondjuk akkor szép lassan elkezdenék Douglasnak is lehetőséget adni, hogy lássuk mire képes, ha beleszokik a liga ritmusába - a kupában is őt játszatnám, és nem Montoyat -, van egy tippem, hogy nem akkora szerencsétlen gyerek azért, mint amilyennek az első meccse után itt a legtöbben kikiáltották.
u.i.: Bónusz Heat Map egy Sao Paulos meccséről Douglasnek, inkább "Lucho profil" ez alapján, mint Montoya.
zola8787 írta:Majd feljönnek a B-ből a niggerek

Én támogatom (Főleg Ié-t).
Hát, még ha nem is ezekkel a szavakkal mondanám, de valóban fel lehetne hozni pár srácot az ifiből..
defender3 írta:Addig amíg a csapatból 5-en védekeznek addig örüljönk a bajnoki 2. helyezésnek a BL-ben meg a legjobb 8-nak. És nem a védelemmel van a legnagyobb gond hanem a csapat szintű védekezéssel.
Mondjuk a csapatszintű védekezésre az utóbbi 2 meccsen - mióta Lucho újított kicsit - egy rossz szót nem lehet szólni..