Van különbség a padozás es a lelátón való ülés között ....ZBarca írta:Én is ellenzem ezt a hátvédsort, de félek, hogy most csak ők voltak alkalmasak. Ugye Piquénél mostanában még egy teknős is jobb teljesítményt nyújt - és igaz, hogy most mintha kezdene visszatalálni régi önmagához, de le kell ültetni a padra, hogy elgondolkodjon egy kicsit - , Bartrával nem tudjuk mi van, de nem hiszem, hogy véletlen lenne a padoztatása, Vermaelen meg még biztos nem 100%-os és az első ütközésnél/fejelésnél/becsúszásnál megsérülne...crixus írta:Ezzel a hátvédsorral 2 bekapott gól alatt nem ússzuk meg.![]()
Hogy lehet ekkora bal... Lucho, hogy a két legbizonytalanabb embert teszi a kezdőbe...
Bartra pedig... Tito-t még megértettem, hogy nem teszi be, mert akkor még tényleg épp csak felkerült a B-ből, de azóta eltelt két év és fejlődött is. Mára válogatottban is "észre vették". Csak éppen nálunk nem látja senki.Amatőr dolog...
Bajnoki Mérkőzések
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Én is ellenzem ezt a hátvédsort, de félek, hogy most csak ők voltak alkalmasak. Ugye Piquénél mostanában még egy teknős is jobb teljesítményt nyújt - és igaz, hogy most mintha kezdene visszatalálni régi önmagához, de le kell ültetni a padra, hogy elgondolkodjon egy kicsit - , Bartrával nem tudjuk mi van, de nem hiszem, hogy véletlen lenne a padoztatása, Vermaelen meg még biztos nem 100%-os és az első ütközésnél/fejelésnél/becsúszásnál megsérülne...crixus írta:Ezzel a hátvédsorral 2 bekapott gól alatt nem ússzuk meg.![]()
Hogy lehet ekkora bal... Lucho, hogy a két legbizonytalanabb embert teszi a kezdőbe...
Bartra pedig... Tito-t még megértettem, hogy nem teszi be, mert akkor még tényleg épp csak felkerült a B-ből, de azóta eltelt két év és fejlődött is. Mára válogatottban is "észre vették". Csak éppen nálunk nem látja senki.Amatőr dolog...

Ide nem elég jo de a spanyol válogatottba befér ???Rivaldo11 írta:Nem lehet inkább, hogy Bartra nem üti meg a kellő szintet? Az nem lehet véletlen, hogy Tito, Tata, és most Lucho sem látja alkalmasanak arra, hogy rá építse a védelmet.
Én is azt gondolom, hogy Bartra sajnos nem elég jó nekünk.
El kéne végre fogadni.
Azt is, hogy Busi alapkezdő-joggal.
Senki sem nyújt rögtön az első meccsein világklasszis teljesítményt ..... Viszont bartra amikor megkapta a lehetőséget élni tudott vele es magabiztos játékot nyújtott. Nézzük csak meg , hogy az M&M tagjai h teljesítettek az 1. Es a 2. Fordulóban . 1.fordulo : Masch piros 2. forduló : Matyika veszélyesebb volt a kapunkra nézve mint a Villareal
En ugy gondolom , hogy simán beférne a kezdőbe...
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Akkor meg el kell adni,vagy szerződéstbontani vele,mert feleslegesen foglalja a helyet,és veszi fel a fizetést.Rivaldo11 írta:Nem lehet inkább, hogy Bartra nem üti meg a kellő szintet? Az nem lehet véletlen, hogy Tito, Tata, és most Lucho sem látja alkalmasanak arra, hogy rá építse a védelmet.
El kéne végre fogadni.
De azt nekem ne mondja már meg senki,hogy rosszabb KH mint Masch vagy Mathieu...de mindegy,ez van, csak sokan azt hihették,így hogy nem hoztunk rendes,klasszis védőt Bartra megkaphatja a lehetőséget,de még így se.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem lehet inkább, hogy Bartra nem üti meg a kellő szintet? Az nem lehet véletlen, hogy Tito, Tata, és most Lucho sem látja alkalmasanak arra, hogy rá építse a védelmet.
El kéne végre fogadni.
El kéne végre fogadni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Azért annyira nem gaz ez kezdő
. Az hogy Busi játszik azzal összeségben nincs baj . A védelem valóban gyenge de a középpálya erős . Inkább kezdjen most munir ney mint ,hogy leséruljön az első faltnál . Meglesz a győzelem
!!!!!

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
-
- Barça B
Neymar hogy-hogy nem kezd? 

Ezzel a hátvédsorral 2 bekapott gól alatt nem ússzuk meg.
Bartra pedig... Tito-t még megértettem, hogy nem teszi be, mert akkor még tényleg épp csak felkerült a B-ből, de azóta eltelt két év és fejlődött is. Mára válogatottban is "észre vették". Csak éppen nálunk nem látja senki.
Amatőr dolog... 

Bartra pedig... Tito-t még megértettem, hogy nem teszi be, mert akkor még tényleg épp csak felkerült a B-ből, de azóta eltelt két év és fejlődött is. Mára válogatottban is "észre vették". Csak éppen nálunk nem látja senki.

na ez fa....a! a védelem Montolya révén gyengébb a tavalyi átlagnál, középen Busquets révén adott az átjátszható középpálya, a támadó hármas kifejezetten tartalékos.... ebből kampó lesz!
Hát ez a kezdő fantasztikus.
Van olyan edző aki kihagyná Busit? Vagy csak az itteni fórumozók nagy része. Hihetetlen, mákja van, hogy Masch-ra szükség van hátul.
Ez a támadósor.... meg cáfoljon rám, mert amit gondolok...
De mindegy, úgyis nyerünk
Van olyan edző aki kihagyná Busit? Vagy csak az itteni fórumozók nagy része. Hihetetlen, mákja van, hogy Masch-ra szükség van hátul.
Ez a támadósor.... meg cáfoljon rám, mert amit gondolok...
De mindegy, úgyis nyerünk

- visca el barca
- Presidente del Barça
tök egyértelmű h bartrában csak mi látunk fantáziát. már a 3. edző zsinórban aki nem játszatja.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Matyi és Masch a hátvédsorban...
DE! Lucho végre kirakta a kezdőből Piquét és ha kell, akkor álljunk ki az M&M hátvédsorral, csak térjen vissza a régi Piqué.

DE! Lucho végre kirakta a kezdőből Piquét és ha kell, akkor álljunk ki az M&M hátvédsorral, csak térjen vissza a régi Piqué.

bartra helyzetét én egyáltalán nem értem. mármint montoyánál megoszlanak a vélemények, őt azért nem mindenki tartja annyira sokra, és inkább csak alves miatt akarják a kezdőbe, de bartra szinte mindenki szerint jól játszik, ha szerepet kap, és van benne tehetség. de valamiért már a harmadik edzőnél se kerül oda. pedig enrique azért bátran berak tizenéveseket a csapatba, meg xavi helyett rafinhát kezdet egy nehéz meccsen. nem tudom mit gondoljak, kezdek elbizonytalanodni. mármint ha még vermaelen is felépül, hogy fog bekerülni a 18as meccskeretbe?
neymarral meg mindig ezt csinálják. mi vigyázunk rá, amikor felépül a sérülésből nem rakjuk be egyből, erre utazik millió kilométereket a válogatottal majd mindkét meccset az elejétől végigtolja miközben mindenki más lejön a végén, aztán egy nappal még később is érkezik vissza. ha meg láttátok a kolumbia elleni meccset, vagy az összefoglalót, akkor láthattátok mennyire faragták. szerintem nem is nagyon volt olyan, hogy kezdeni tudott a brazil meccsek után..
douglas kihagyását megértem, mégis ki helyére került volna be? montoya? az mivel lett volna jobb? adriano? aki mindkét szélsőhátvéd posztot is betudja játszani, ha baj van? áá, nem.
neymarral meg mindig ezt csinálják. mi vigyázunk rá, amikor felépül a sérülésből nem rakjuk be egyből, erre utazik millió kilométereket a válogatottal majd mindkét meccset az elejétől végigtolja miközben mindenki más lejön a végén, aztán egy nappal még később is érkezik vissza. ha meg láttátok a kolumbia elleni meccset, vagy az összefoglalót, akkor láthattátok mennyire faragták. szerintem nem is nagyon volt olyan, hogy kezdeni tudott a brazil meccsek után..
douglas kihagyását megértem, mégis ki helyére került volna be? montoya? az mivel lett volna jobb? adriano? aki mindkét szélsőhátvéd posztot is betudja játszani, ha baj van? áá, nem.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Az tiszta sor , hogy ney miért nem játszik . Azt viszont durva h az M&M (Masch-Matyi) mindegyik tagjánal jobb Bartra , nem értem , hogy Lucho miért nem játszatja...
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Hihetetlen, hogy Bartra még a keretbe sem fért be és megint Mascherano illetve a héten még kisebb sérüléssel bajlódó Mathieu áll a rangsor élén.
Rakitic hasznossága pedig a mai meccsen domborodhat ki igazán. Remélem Messi hozza az első két fordulóbeli játékát, mert Munir még kevés a bilbaói védők ellen, Pedro pedig nincs épp csúcsformában.
Rakitic hasznossága pedig a mai meccsen domborodhat ki igazán. Remélem Messi hozza az első két fordulóbeli játékát, mert Munir még kevés a bilbaói védők ellen, Pedro pedig nincs épp csúcsformában.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Kerethez minőségéhez mérten nem rossz kezdő, necces lesz otthon azért,Neymar kelleni fog érzésem szerint a második félidőre.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- trey88
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Engem csak az zavar, hogy világosban játszunk ismét
Tavaszi világos meccseink otthon:
Barca - Valencia 2-3
Barca - Getafe 2-2
Barcelona - Osasuna 7-0
Barca - Betis 3-1
Barca - Atletico 1-1

Barca - Valencia 2-3
Barca - Getafe 2-2
Barcelona - Osasuna 7-0
Barca - Betis 3-1
Barca - Atletico 1-1
- visca el barca
- Presidente del Barça
neymarnak biztos nem elégedettek az edzésmunkájával. igaz +20 kiloval, 3 honap szabi után a strandról beesve is lefocizná azt a szerencsetlen pedrot... 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nem örülök hogy Masch LE kezei alatt is inkább a védelemben kap helyet, de bízok benne idővel majd előrébb ugrik. Bartra is kezdhetett volna. Neymar pedig minél előbb a pályára!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Sajnos várható volt, hogy Neymar nem kezdvisca el barca írta:Bravo - Montoya Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Pedro Messi Munir

A Mascherano-Mathieu duó érdekes lesz, Montoya pedig remélem bizonyít.
Kezdő: Bravo - Montoya Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Pedro Messi Munir
Munir eddig az összes bajnokin kezdett, ugye? nem semmi. remélem betalál ma is
.
amúgy ha úgy vesszük, kh nélkül játszunk, Cruyff meg Pep büszke lehet most Luchora
Munir eddig az összes bajnokin kezdett, ugye? nem semmi. remélem betalál ma is

amúgy ha úgy vesszük, kh nélkül játszunk, Cruyff meg Pep büszke lehet most Luchora

- visca el barca
- Presidente del Barça
Bravo - Montoya Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Pedro Messi Munir
inkább nem kommentálom.
hajrá lányok!

inkább nem kommentálom.
hajrá lányok!

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Szerintem is Bravo lesz a kapuban. Ter Stegen meg talán szerdán befigyel az APOEL ellen. Már kíváncsi vagyok rá is...
- visca el barca
- Presidente del Barça
akkor ezen indok miatt a következő meccsen sem lesz kezdő.roby122 írta:még csak játszani sem játszott, vele biztosan nem fog kockáztatni LE.

MessiCesc írta:Hát nem tudom, de számomra elég nagy csalódás.... Ez a Matyi meg rémgyenge ha cserének jött az oké, de hogy került ő Bartra elé? Könyörgöm, csak 2 fontos meccsen hagyj játsszon Bartra és ha gyenge akkor dobják ki, de így hogy lassan 24 és nem kapja meg a lehetőséget ilyen gyenge riválisokkal szemben az hihetetlen.

Nyugodj meg, majd akkor idegeskedj, ha nem nyerünk, addig LE a király