Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Bestbarca írta:Én csak egy dolog miatt aggódom, nevezetesen a miatt, hogy a felkészülés során nem játszottunk elég komoly csapattal. Míg a Real játszott a Hamburggal, Juvéval, Arsenallal, Valenciával(elég komoly tétért), addig mi csak a Boca, Fiorentina, Wisla(említem, csak mert tétje is volt) említésre méltó hármassal. Ebből is a Boca meccs majdnem szax volt. A lényeg az, hogy nehogy az legyen, hogy végig marketingeljük a nyarat, majd mikor igazi ellenfelek jönnek, akkor kiderül, hogy nincsenek a játékosok megfelelő formában. Henryt láthatjuk, hogy milyen, de azért Eto'o-t, Messit, és Alvest leszámítva, van hova javúlni mindenkinek. Megint más kérdés, hogy e hármassal meccset lehet nyerni.![]()
![]()
Ezt most nem azért írom, mert kikaptunk, ettől függetlenül is ez volt a véleményem. A vereséggel nem kell foglalkozni, ma nem ment be semmi, mert nem volt tét, de emellett volt kb. 20 ziccerünk, úgyhogy nincs baj. Vereség és vereség között is van különbség, ez nem a vészjelző fajta.
Igen.MichaaBee írta:mi lett a Poollal meg az Arsenallal? vagy ők holnap játszanak?
az első sor valóbam sommás,de a többiből cáfolj meg egy szót is...!Gyurinho írta:tudomka958 írta:azért ez a középpálya nem túl kreatív...
xavi harmat volt,ini csak gyenge a védekezők szellősek!
pedig itt fog eldőlni minden...
hát azért mert egy meccs alapján nem voltak jók azért ez összességében h.ülyeség!!!
Tim!Tim írta:Mekkora szerencse hogy a meccs Lengyelországban volt,és így szegény Frank szelleme az üres Nou Camp felett nem okozott nagy riadalmat!Varga Tamás írta:ma Rijkaard szellemét látom én is megjelenni a Nou Camp felett.![]()
![]()
U.I:Frank ráadásul él és virul,nemde?
remélem akkor Eto'o, Henry és Bojan is biztos lehet az ellenszenvedben, ők se kisebb helyzeteket hagytak ki...Gyurinho írta:Igazatok van nem kell megszakadni de egy döntetlenre jók lettünk volna...számomra nem volt rossz meccs csak pontatlan...de Gudy biztos lehet Guardiola bizalmában meg az én ellenszenvemben
Mekkora szerencse hogy a meccs Lengyelországban volt,és így szegény Frank szelleme az üres Nou Camp felett nem okozott nagy riadalmat!Varga Tamás írta:ma Rijkaard szellemét látom én is megjelenni a Nou Camp felett.
tudomka958 írta:azért ez a középpálya nem túl kreatív...
xavi harmat volt,ini csak gyenge a védekezők szellősek!
pedig itt fog eldőlni minden...
Hogy melyik volt jobb vétel ezt nehéz eldönteni...Szerintem mind a kettö jó vétel volt-de én ugy gondoltam-feltételeztem hogy keita-toure egymást cserélik, xavi-ini-hleb akik szinezik a játékot, ök hárman rotálják egymást...Nálam az 5 kp közül xavi áll az elsö helyen, és keita az utolson...gekkodan írta:Keita? Teljesen megbízható a játéka eddig, mondom úgy, hogy Touré az egyik kedvencem. Sérült volt sokat a csonti, most Keita jobb formában van.
Százszor nagyobb vétel volt, mint a halom pénzért vásárolt fehérorosz... De ezt Csíkinek kéne elmagyarázni.
http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r ... =iraqgoalsMESSIás(z) írta:hol adják a meccset?
LG!LG írta:Hát nem sokkal volt olcsóbb mint Hleb, és sztem sokkal gyengébb játékos. Nem is értem miért vettük meg, amikor pl. egy Flamini jöhetett volna ingyen, egy Muntarit 13 misiért meg lehetett volna venni, de még a 35 éves Makelele is többet érne nála.gekkodan írta:Keita? Teljesen megbízható a játéka eddig, mondom úgy, hogy Touré az egyik kedvencem. Sérült volt sokat a csonti, most Keita jobb formában van.
Százszor nagyobb vétel volt, mint a halom pénzért vásárolt fehérorosz... De ezt Csíkinek kéne elmagyarázni.