2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bob_Marley írta:Munir abszolút megérdemelné a kezdőt, de lehet Iniesta-Rafinha lesz ott harmadiknak, s nem akar Lucho "kockáztatni" (azért elég nagy teher első meccsen kezdőként pályára lépni majd 20 évesen, de Munir bizonyított az előszezonban, hogy lehet rá terhet rakni). Nagyon fiatal még, de ő rajta látszódik, hogy keményen dolgozik és minden lehetőséggel megpróbál élni, legyen az 5 perc vagy 45. Én nagyon remélem, hogy idén ő fog berobbanni, mert egy dolgos embernek látszódik, aki ráadásul borzasztóan érzi a kaput, mindig jókor jó helyen.
Teljesen egészséges, 60 percnél tuti, nem játszik kevesebbet.P.G.D. írta:Neyyel én sem tudom, hogy igazából mi a helyzet, de egy ilyen sérülés után én még nem tenném be a kezdőbe(persze én az utóbbi hetekben keveset olvastam ilyen híreket, szóval lehet hogy le vagyok maradva, és már teljesen egészséges). Ettől függetlenül, is gyengének érzem a 4 csatárt előre, de majd meglátjuk.
Valamikor július 2. hetére teszik, tehát gondolom a vb után körülbelül megtudjuk.S.Agüero írta:Nem tudja valaki véletlenül, hogy mikorra várható a bajnokság sorsolása?
Tévedsz mert nagyon is jól jellemzi ez az egész szezonunkat.pepG1991 írta:Sok egyéb mellett, számomra a tegnapi mérkőzés legmeghatározóbb pillanata az volt, amikor a hosszabbítás perceiben a szögletzászló környékén Sanchez egyedül küzdött 3 Atlético játékos ellen...eközben Alves 10 méterről nézte ahogy Alexis egyedül szenved, a többiek pedig még a közelben sem voltak.... ez a jelenet jól reprezentálta számomra a csapat idei hozzáállását. Nyilván nem lehet az egész szezont egy jelenettel leírni és mindent a motivációra fogni, hiszen számtalan egyéb ok (külső, belső egyaránt) hozzájárult ahhoz, hogy ez a szezon így fejeződjön be.