A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Nem kötözködni akarok de te csak 10 embert írtálvisca el barca írta:pedro/suarez dolgot leszámitva tök evidens h milyen kezdőnk lesz. minden más csak kamu, meg vakítás
bravo alves masch matyi alba rakitic busi ini ney messi

viszont pedroval meg munirral ellentétben a helyzetei felét beverné.Bob_Marley írta:Egy elváltott szöglet, egy bármi és ott a baj.

Hát én Rakitic-et mindenképp a kezdőbe tenném. Támadásban kevesebbet tesz hozzá. mint mondjuk Xavi tudna, de a védőmunkája aranyat ér, pláne ha nem Mascherano, hanem Busquets lesz a kezdő. Tehát nálam nem kérdés, hogy Iniesta-nak és neki helye van a kezdőben. Elöl is helye van nyilván a Messi-Neymar duónak, ahogy a kapuban Bravo-nak. Innentől viszont kérdéses a dolog.BarcafanTomee írta:Szerintetek van benne ráció, vagy csak a sport kreálta ezt a két lehetséges kezdőt?
![]()
Vagy 4-4-2 amíg Suarez nem jön, középpályán Rakitic,Xavi,Busquets,Iniestával, elől Messi+Neymarral is lehet egy opció szerintem.BarcafanTomee írta:Szerintetek van benne ráció, vagy csak a sport kreálta ezt a két lehetséges kezdőt?
Ötletnek jó, hogy Mathieu-vel a szélen próbálná stabilizálni a védekezést. Csak kár, hogy nem Alves oldalán történik az erősítés. Xavi is talán jó döntés lenne egy Classicóra, a vérében van már mi kell a Madrid ellen. Rakitic meg jöhetne csereként, az A opció szerint. Iniesta mint szélső érdekes lenne, mert Enrique eddig nem nagyon játszatta ott. Suarezzel meg nem tudom mi legyen. Kezdeni szerintem nem fog.
Sok a kérdőjel, remélem sikerül jól dönteni a mesternek.
A kép alapján bal oldalt van mindkét változatban. A B-nél Mathieut és Alvest cserélték meg véletlenül.Petr írta:Tavaly jatszott Neymar a jobb szelen, meglehetosen rosszul jatszott, es akkor gyengen fogalmaztam. Ini jateka a szelen gyengebb, mint iranyitoban. Nem eri meg berakni Xavit.
Szerintem a B variációnal összekeverték az oldalakat. Neymar-Ini és Mathieu-Alves fordítva. Xavi sztem tuti játszani fog, kérdés hogy kezdő vagy csereként. Iniestát illetően egyetértek, szerintem is felesleges kivinni a szélre, és ezáltal lekorlátozni. Max ha nem akarja Pedrót meg a fiatalokat betenni, illetve Suarez sem kezd.Petr írta:Tavaly jatszott Neymar a jobb szelen, meglehetosen rosszul jatszott, es akkor gyengen fogalmaztam. Ini jateka a szelen gyengebb, mint iranyitoban. Nem eri meg berakni Xavit.

gránit írta:"Plusz mi is verhettünk volna nyugodtan kb. hármat"
Pont erről van szó, hogy verhettünk VOLNA. Azt írod, nem érted a félelmet, miközben a saját írásoddal támasztod alá. Neymar belelendülése sokat lendített a csapaton, ősszel szerintem nagy gondok nem lesznek, a kérdés ebben a szezonban is az, mint általában, hogy a lendület megmarad-e tavasszal. A helyzetkihasználás miatt lehet ok a félelemre, ha ennek valaki hangot ad, igazat kell adnom neki.
Valaki aki tud spanyolul világosítson fel pls, hogy most ez a videó miről is szól pontosan..? Twitteren azt olvastam, hogy itt azt jelezte, hogy nyugodtan lehozhatja LE, de akkor nem értem, hogy a Marca mit akart kihozni ebből..Erxy írta:jön a klasszikus, a Marca meg hozza saját magát.
https://www.youtube.com/watch?v=P3HjWPKvlMo" target="_blank
nem látok benne különösebb problémát, mondjuk ez azért lehet mert nem is akarok, és nem várom hiénaként azokat a dolgokat, ami miatt bele lehet kötni Messibe.
Nem azt mondom , hogy tuti kamu de én nagyon furcsálnám ha ez nem egy összevágott vagy félreértelmezett videó .Erxy írta:jön a klasszikus, a Marca meg hozza saját magát.
https://www.youtube.com/watch?v=P3HjWPKvlMo" target="_blank
nem látok benne különösebb problémát, mondjuk ez azért lehet mert nem is akarok, és nem várom hiénaként azokat a dolgokat, ami miatt bele lehet kötni Messibe.

valaki írta h a nyári teszteken ő volt a leggyorsabb. hol? 10m-en vagy 100-on? amugy nála tényleg az a baj h lassan indul be.Petr írta:Nekem nem a végsebességével van a gondom, hanem azzal az idővel, amennyi idő alatt azt a tempót eléri. Ez a nem mindegy.

És ollózza lehetőleg, majd a lefújás után Mourinho fusson be a pályára és nyomja ki Messi szemeit....visca el barca írta:jövőhétre olyan meccset szeretnék, hogy 4-5, 5 kiállítással, tömegverekedéssel, és matyi verje az 5. gólunkat a 98. percben (ugy hogy csak 5. perc hosszabbítást mutattak fel)