Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bizonyára így lehet, jó szakmunkások....én viszont ma is azt látom, hogy bár adott egy gólpasszt, a posztján nulla! két labdaszerzésére emlékszem és három eladásra, na meg a passza ugye, ami Mascheranóba került....herlius írta:Masc saját maga többször több helyen is lenyilatkozta, hogy mindkét poszton tökéletesen jól érzi magát és mindkét helyen egyformán szeret is játszani, LE pedig mindkét poszton számol is vele. Az, hogy LE nem mer hozzányúlni Busihoz valószínűleg azért van, mert nem is kell. Ő is és Pep óta minden edzőgárda őt szerepeltette ezen a poszton, ami feltehetőleg nem véletlen. Valószínűleg egy [auto_cenzúra] többet konyítanak a szakmához, mint mi itt együttvéve.mess2009 írta:az az igazság, hogy Masc, hátvédsorsa Busquets miatt van! én őt ültetném padra, Masc a helyére és Bartra is a helyére. ha LE. nem mer "hozzányúlni" Busquetshez, az egyfajta színvakság, (Busi kvalitásait illetően) persze : szerintem.amire rá fog fizetni.
Bocsi, de te csak pár napja követed a csapat meccseit? A Piqué-Bartra páros mégis milyen emlékezeteset alakított az elmúlt évben, hogy hirtelen ilyen felkapottak lettek? Nekem egyikőjükkel sincs bajom, de valamikor az újakat is be kell építeni a csapatba, márpedig az padoztatással nem fog menni.lahertitty írta:Engem is felháborít Bartra mellőzése, de innen én mit tudnék csinálni?![]()
Nyilvánvaló, hogy Maschot és Matyikát KELL játszatni...![]()
Kövi meccsen Piqué-Bartra párost a védelembe, légyszi L.E.
Mondjuk ne Maschot hátvédnek,pl. Megmutatta a vb-n hogy mi a posztja.visca el barca írta:baz kit tegyen be? vermaelent meg suarezt? ne idegesíccsé má...csababarca írta:Ez az a roppant erős keret,és hatalmas taktikai újítás?
Egyenlőre ott folytatjuk, ahol tavaly abbahagytuk, a felállás is ugyanaz, viszont a kispad most nagyon gyenge, igaz van minden.visca el barca írta:baz kit tegyen be? vermaelent meg suarezt? ne idegesíccsé má...csababarca írta:Ez az a roppant erős keret,és hatalmas taktikai újítás?
Masc saját maga többször több helyen is lenyilatkozta, hogy mindkét poszton tökéletesen jól érzi magát és mindkét helyen egyformán szeret is játszani, LE pedig mindkét poszton számol is vele. Az, hogy LE nem mer hozzányúlni Busihoz valószínűleg azért van, mert nem is kell. Ő is és Pep óta minden edzőgárda őt szerepeltette ezen a poszton, ami feltehetőleg nem véletlen. Valószínűleg egy [auto_cenzúra] többet konyítanak a szakmához, mint mi itt együttvéve.mess2009 írta:az az igazság, hogy Masc, hátvédsorsa Busquets miatt van! én őt ültetném padra, Masc a helyére és Bartra is a helyére. ha LE. nem mer "hozzányúlni" Busquetshez, az egyfajta színvakság, (Busi kvalitásait illetően) persze : szerintem.amire rá fog fizetni.
baz kit tegyen be? vermaelent meg suarezt? ne idegesíccsé má...csababarca írta:Ez az a roppant erős keret,és hatalmas taktikai újítás?
számomra például szinte lehetetlen tökéletes kezdőt összehoznia luchonak. bartra szerintem már simán kezdő szintű, játszania kell, főleg ilyenkor. viszont mascheranot mindig is imádtam, ilyen arcok kellenek a kezdőbe, meg is érdemli, de amit busquets ad a csapatnak az is kihagyhatatlan szerintem. na ezt oldja meg az edzőnk ebben a rendszerbenfanbarca írta:Én például Busi helyett szívesen néztem volna Mascheranot, s a védelemben pedig Bartrát. Viszont elég mókuskerék helyzet, mert valaki így is erősen elégedetlen amiatt, hogy nem játszik.
Ez az a roppant erős keret,és hatalmas taktikai újítás?visca el barca írta:hajrá gyerekek!
ofisöl: Claudio Bravo; Dani Alves, Mascherano, Mathieu, Jordi Alba; Sergio Busquets, Rakitic, Iniesta; Rafinha, Messi y Munir.
pad: Masip, Montoya, Marc Bartra, Xavi, Sergi Roberto, Pedro y Sandro.
bartra helyében kb most jelenteném be, hogy elmegyek...
Én se bírom felfogni, hogy miért nem lehet játszatni azt a szerencsétlen gyereket.. Felkészülés alatt a legjobb védőnk volt, most ketten is kiestek arról a posztról, de hát úgy látszik ez is kevés..visca el barca írta:bartra helyében kb most jelenteném be, hogy elmegyek...