Nem azt mondom , hogy tuti kamu de én nagyon furcsálnám ha ez nem egy összevágott vagy félreértelmezett videó .Erxy írta:jön a klasszikus, a Marca meg hozza saját magát.
https://www.youtube.com/watch?v=P3HjWPKvlMo" target="_blank
nem látok benne különösebb problémát, mondjuk ez azért lehet mert nem is akarok, és nem várom hiénaként azokat a dolgokat, ami miatt bele lehet kötni Messibe.
Bajnoki Mérkőzések
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
jön a klasszikus, a Marca meg hozza saját magát.
nem látok benne különösebb problémát, mondjuk ez azért lehet mert nem is akarok, és nem várom hiénaként azokat a dolgokat, ami miatt bele lehet kötni Messibe.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ojere.html" target="_blank
Szerintetek ez mennyire lehet igaz?:D
Szerintetek ez mennyire lehet igaz?:D
most Mathieu től függetlenül: nincs a világon egyetlen védő sem aki a jó pozícíóból lyukra futó CR. -t befutná, de le lehet venni a pályáról ha ragadna rá valaki, netán valakik... vagy: figyelni kellene az előre lőtt passzokra, vagy: nem hagyni félpályás üres területeket ahová be rontanak egyszerre hárman !! mert ez a másik nagy fegyverük, hogy nem egy tör kapura hanem több és az utolsó pillanatban jön a végzetes passz...
azt pedig nagyon is tudni fogják, hogy a széleken leszünk gyengék.
más: látva a matracosok meccsét délben nem lehet szótlanul elmenni a fej -játékunk töketlensége mellett! tegnap is amit Pique előadott fejelés címén...?! pedig ezt meg lehetne tanulni.
na, majd az Ajax főpróba után okosabbak leszünk.
azt pedig nagyon is tudni fogják, hogy a széleken leszünk gyengék.
más: látva a matracosok meccsét délben nem lehet szótlanul elmenni a fej -játékunk töketlensége mellett! tegnap is amit Pique előadott fejelés címén...?! pedig ezt meg lehetne tanulni.
na, majd az Ajax főpróba után okosabbak leszünk.
Hát,ha Masche-t is hátvédnek tekintjük akkor nem hiszem hogy Alba után Matyi a leggyorsabb, persze gyorsab mint Piqué és Bartra, de azérg én nem lennék nyugodt ha két oszlop kezdene középen. Akkor nem szögletből kapjuk a gólt hanem kontrából,Masche-t meg játszatni kell,csak az a kérdés hol.
- visca el barca
- Presidente del Barça
valaki írta h a nyári teszteken ő volt a leggyorsabb. hol? 10m-en vagy 100-on? amugy nála tényleg az a baj h lassan indul be.Petr írta:Nekem nem a végsebességével van a gondom, hanem azzal az idővel, amennyi idő alatt azt a tempót eléri. Ez a nem mindegy.
egyébként továbbra sincs baj vele, néha-néha van egy-két kisebb bakija, de orbitális hibája nem volt még az eddigi meccseken.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- lui1698
- Llegenda del Barça
És ollózza lehetőleg, majd a lefújás után Mourinho fusson be a pályára és nyomja ki Messi szemeit....visca el barca írta:jövőhétre olyan meccset szeretnék, hogy 4-5, 5 kiállítással, tömegverekedéssel, és matyi verje az 5. gólunkat a 98. percben (ugy hogy csak 5. perc hosszabbítást mutattak fel)

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Igazából lehet 4 gyalogkakukk is hátul, ha a középpályán nem tartják fel a támadókat kellő intenzitással. Mindez hatványozottan igaz, ha olyan spílerek vannak velük szemben, akiknek lényegében csak a gyorsaság van meg...
-
- Entrenador del Barça
Nekem nem a végsebességével van a gondom, hanem azzal az idővel, amennyi idő alatt azt a tempót eléri. Ez a nem mindegy.MichaaBee írta:Igazán leszokhatna mindenki arról, hogy Mathieu-t csigalassúnak tekinti csak azért, mert magas.
A korábban leírtakkal egyetértek, szerintem sem árt egy gyors kh.
Igazán leszokhatna mindenki arról, hogy Mathieu-t csigalassúnak tekinti csak azért, mert magas. Alba után a leggyorsabb hátvédünk, de megkockáztatom, hogy majdnem ugyanolyan gyors. Persze ettől még szerintem is hiba lenne Albát leültetni, de már annyiszor láttam itt leírva, hogy Mathieu nem elég gyors, hogy nem bírtam elmenni emellett szó nélkül.Matyiőt a legnagyobb hiba lenne a balhátvéd pozíciójába rakni, egy gyors hátvédünk van és azt is padra rakjuk, a franciából hülyét csinálnának Bale és a többi futóbolond.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Leon
- Director del Fútbol
Na akkor jövök egy kicsit sírni hadd örüljön Visca!
A 1. félidő nekem sem tetszett,csak az idei órási szerencsénken múlott,hogy nem 0-2ről fordultuk a szünetből. A védelem hanyag,egyedül csak a szezon elején lesajnált Matyiő hoz le folyamatos jónak mondható teljesítményt.Albával nem tudom mi van,jó lenne ha visszatérne a top formájába. Piqué hozza a bizonytalan fazonját.
Alves+Pedro pedig az előhalott jobb oldal két főszereplője; Barcing Dead.
Roberto de side nem jó de legalább rossz.Mascherano tetszett az eredeti vkp posztján.
Xavi+Ini már-már a régi formájukat idézték,Messi+Neymar a 2 király.
Bartra csak dísznek van amúgy?Vagy kispadnehezéknek?
Bár Montoya még annak sem,lefogadom,hogy belépőt is kérnek tőle,hogy a lelátóról megnézhesse a meccset!

A 1. félidő nekem sem tetszett,csak az idei órási szerencsénken múlott,hogy nem 0-2ről fordultuk a szünetből. A védelem hanyag,egyedül csak a szezon elején lesajnált Matyiő hoz le folyamatos jónak mondható teljesítményt.Albával nem tudom mi van,jó lenne ha visszatérne a top formájába. Piqué hozza a bizonytalan fazonját.
Alves+Pedro pedig az előhalott jobb oldal két főszereplője; Barcing Dead.
Roberto de side nem jó de legalább rossz.Mascherano tetszett az eredeti vkp posztján.
Xavi+Ini már-már a régi formájukat idézték,Messi+Neymar a 2 király.
Bartra csak dísznek van amúgy?Vagy kispadnehezéknek?
Bár Montoya még annak sem,lefogadom,hogy belépőt is kérnek tőle,hogy a lelátóról megnézhesse a meccset!
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
Nekem is tetszene az a bizonyos felvázolt kezdő.MessiCesc írta:Matyiőt a legnagyobb hiba lenne a balhátvéd pozíciójába rakni, egy gyors hátvédünk van és azt is padra rakjuk, a franciából hülyét csinálnának Bale és a többi futóbolond. Egyébként a Barcaman1993 által felvázolt kezdő szerintem evvel a cserével ütős lenne, de ne álmodjunk gyerekek szinte biztos vagyok benne, hogy egy
Bravo
Alves - Mascherano - Mathieu (Piqué) - Alba
Rakitics - Busi - Ini
Pedro - Messi - Ney kezdő lesz.
Ha pedig a realitást nézzük, a PSG elleni meccsből kiindulva egy hasonló kezdővel egy hasonló, ha nem csúfosabb eredmény várható.
Mascherano-t középhátvédként óriási hiba lenne játszatni úgy, hogy Alba és Alves is a kezdőben vannak. Pontrúgásokkal gyorsan 1-2 gólos előnyre tenne szert a Madrid. Mascherano vagy játsszon a középpályán, ahová való, vagy ne játsszon, ha marad a 4-3-3.
Pedro-t egyszerűen hiba lassan már a padra is ültetni, annyira nem tud hozzátenni semmit. Előbb látnám Munir-t, de még Sandro-t is a kezdőben. Mindkettő veszélyesebb a kapura és dolgoznak is.
Én egyébként megpróbálnám kihasználni azt, hogy a Real középpályája nem erős ha védekezésről van szó, nincs rendes ütközőjük. egy 3-5-2 pont alkalmas lenne arra, hogy középen megverjük őket, a szélekre is két ember jutna a két szélsővel és az egyik kilépő hátvéddel.
Bravo-Bartra,Piqué,Mathieu- Alves,Rakitic,Busquets,Mascherano,Iniesta-Messi,Neymar.
Védekezésben szerintem ennél jobb csapatot nem lehetne kiállítani, elöl pedig megszűnne Pedro alibi játéka, Alves-nek sem kellene tökig visszazárnia.
Más kérdés, hogy Lucho van olyan töketlen, hogy ugyanazt a madár kezdőt játszassa, akik simán kikaptak a PSG-től.

Mi ez a pánikhangulat? Most néztem meg a meccset, és komolyan nem értem, miért vagytok többen elégedetlenek. A szerencsének köszönhetjük, hogy nem kaptunk gólt (vagy inkább az eibari támadóknak) és nem volt elsöprő erejű a csapat, de szép gólok születtek, ráadásul 3, nem értem, mi a baj. Én élveztem. Oké, a Madrid ellen így kikapunk, mert Cristianoék berúgják és ezerszer nehezebb lesz áttörni Ramosékat, de abszolút nem vagyunk bajban. Neymar egyre jobb, a Xavi örömfoci nagyon tetszett. Remélem x-elünk legalább a Bernabeúban!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Matyiőt a legnagyobb hiba lenne a balhátvéd pozíciójába rakni, egy gyors hátvédünk van és azt is padra rakjuk, a franciából hülyét csinálnának Bale és a többi futóbolond. Egyébként a Barcaman1993 által felvázolt kezdő szerintem evvel a cserével ütős lenne, de ne álmodjunk gyerekek szinte biztos vagyok benne, hogy egy
Bravo
Rakitics - Busi - Ini
Bravo
Rakitics - Busi - Ini
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Van már 20 hsz azóta, csak mindenki a haragosod és nem látod őket..visca el barca írta:ez komoly? 3 hsz a meccs óta? hol van a sok fröcsögő?

Amúgy nekem tegnap leginkább Neymar és Ini voltak biztatóak, remélem ők a Real ellen is így fognak játszani.
Viszont a védelemtől nagyon félek, főleg egy bizonyos Brazil úriember teljesítményétől.. Tartok tőle, hogy ha Bravo nem fog önkívületi állapotban védeni, akkor pár gólt bekapunk. De ha 1-el többet rúgunk, akkor igazából nem fog annyira zavarni..

- visca el barca
- Presidente del Barça
ez komoly? 3 hsz a meccs óta? hol van a sok fröcsögő?
unalmas meccs volt, kb addig kellett izgulni míg az elsőt beverjük. volt sok jó teljesítmény, 3 pont, menni kell tovább.
jövőhétre olyan meccset szeretnék, hogy 4-5, 5 kiállítással, tömegverekedéssel, és matyi verje az 5. gólunkat a 98. percben (ugy hogy csak 5. perc hosszabbítást mutattak fel)
unalmas meccs volt, kb addig kellett izgulni míg az elsőt beverjük. volt sok jó teljesítmény, 3 pont, menni kell tovább.
jövőhétre olyan meccset szeretnék, hogy 4-5, 5 kiállítással, tömegverekedéssel, és matyi verje az 5. gólunkat a 98. percben (ugy hogy csak 5. perc hosszabbítást mutattak fel)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Csak a szokásos kínszenvedés volt, mint mostanában szinte mindig. Neymar bombaformában van, de a többiek mélyen maguk alatt teljesítenek. Messi ismét 3-4 gólt simán verhetett volna, de kihagyott szinte mindent. Pedrot továbbra sem értem, érdekelne már, hogy mit kéne még tennie, hogy elzavarják már innen. Kapura nem veszélyes, helyzetet nem alakít ki, gólt nem lő. Ennyi erővel simán játszhatna Munir, vagy Sandro helyette, mert ez nem elég semmire. Távozz Pedro, kérlek! Már látom, ahogy jövő héten Madridban kezdeni fog... A középpálya nem volt annyira vészes, Sergi Roberto meglepően jól mozgott, de továbbra sem vmi acélos. A védelem továbbra is egy katasztrófa. Alba és Alves meccsről meccsre múlják alul egymást, ezúttal Piqué is hozta a saját ökörségeit. Egyedül Mathieut lehet biztos pontnak tekinteni ebben a védelemben. A védekezésünk továbbra sem jó, inkább csak szerencsés.
Minden ismeretében, nagyon remélem, hogy a Real ellen a
Bravo-Alves, Piqué, Bartra, Mathieu-Mascherano, Rakitic, Sergio-Iniesta (Suárez), Messi, Nemar kezdővel állunk ki. Albat illene végre letenni a padra, Pedrot a lelátóra, Alvest meg... nem tudjuk sehova sem, mert nincs helyette ideális helyettes.
Minden ismeretében, nagyon remélem, hogy a Real ellen a
Bravo-Alves, Piqué, Bartra, Mathieu-Mascherano, Rakitic, Sergio-Iniesta (Suárez), Messi, Nemar kezdővel állunk ki. Albat illene végre letenni a padra, Pedrot a lelátóra, Alvest meg... nem tudjuk sehova sem, mert nincs helyette ideális helyettes.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
sok okot lehet találni az első félidőre: válogatott utáni hét, be tömörülő védelem, ismét egy más formáció, lelkes-hajtós ellenfél....valójában azonban állandóan ugyanaz: az ellenfél térfelén passzolgató - közben- eltolódó, elbambuló játék és jön a kontra....semmit nem jelent (elméletileg) hogy az a két ziccer kimaradt(most!!!) az egy sakk-matt ko. volt a javából, ami a PSG. ellen be is ment és be is fog menni majd másik meccsen.
a második félidő viszont az erőviszonyoknak megfelelő, papírforma győzelem volt (szintén) sablon okokkal: elfáradt a kis csapat, felszívták magukat a fiúk, vagy, összejött három olyan támadás ahogy annak ki kellene nézni úgy általában.... így aztán az első félidőben senki nem tetszett, főképpen a játék de a másodikra minden rendbe jött a kétarcúságunk mintha kezdene egy meccsre koncentrálódni? ki tudja.
jöhetnek a keményebb mérlegelések!
a második félidő viszont az erőviszonyoknak megfelelő, papírforma győzelem volt (szintén) sablon okokkal: elfáradt a kis csapat, felszívták magukat a fiúk, vagy, összejött három olyan támadás ahogy annak ki kellene nézni úgy általában.... így aztán az első félidőben senki nem tetszett, főképpen a játék de a másodikra minden rendbe jött a kétarcúságunk mintha kezdene egy meccsre koncentrálódni? ki tudja.
jöhetnek a keményebb mérlegelések!
Arra pedig 0.9 a szorzó (tudom, hogy ilyen nincs!MessiNeymarSuarez írta:Fogadhatunk, de arra 1.0000 az odds, inkább a kérdés az az, hogy ki fogja kiszimulálni kiharcolni a bűntetőt? !![]()
Arra már kemény 1.1 legyen a szorzó, hogy portugál lesz és 7-es mezben játszik

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Fogadhatunk, de arra 1.0000 az odds, inkább a kérdés az az, hogy ki fogja kiszimulálni kiharcolni a bűntetőt? !Leon írta:0 kapott gól,8 meccs után!![]()
Lehet hülyén hangzik de jobb lett volna ha mondjuk ma 3-1re nyerünk mert bármennyire is NeymarMessiSuarez0kapottgól helyzetben vagyunk akkor is biztos nem ússzuk meg 1kapott gól nélkül a habfürdő ellen jövő héten!![]()
Akar valaki fogadni,hogy az 1. gólt amit a bajnokságban kapunk idén ősszel Ronaldo fogja lőni és tiziből?

Arra már kemény 1.1 legyen a szorzó, hogy portugál lesz és 7-es mezben játszik

- Leon
- Director del Fútbol
0 kapott gól,8 meccs után!
Lehet hülyén hangzik de jobb lett volna ha mondjuk ma 3-1re nyerünk mert bármennyire is NeymarMessiSuarez0kapottgól helyzetben vagyunk akkor is biztos nem ússzuk meg 1kapott gól nélkül a habfürdő ellen jövő héten!
Akar valaki fogadni,hogy az 1. gólt amit a bajnokságban kapunk idén ősszel Ronaldo fogja lőni és tiziből?

Lehet hülyén hangzik de jobb lett volna ha mondjuk ma 3-1re nyerünk mert bármennyire is NeymarMessiSuarez0kapottgól helyzetben vagyunk akkor is biztos nem ússzuk meg 1kapott gól nélkül a habfürdő ellen jövő héten!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
remélem a Xavi-SR duó jobb meccset hoz majd le, mint a BL-ben legutóbb.. bár sok reményt nem fűzök hozzá.. 
Mascheranora kíváncsi vagyok

Mascheranora kíváncsi vagyok

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Kezdőcsapat:
Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Xavi Mascherano SergiRoberto - Pedro Messi Neymar
SZERK: visca el barca megelőztél
hát igen, de legalább nem Mascherano helyén 
Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Xavi Mascherano SergiRoberto - Pedro Messi Neymar
SZERK: visca el barca megelőztél

- visca el barca
- Presidente del Barça
Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Xavi Mascherano SergiRoberto - Pedro Messi Neymar
mondtam h oldalrobi kezdő lesz
mondtam h oldalrobi kezdő lesz

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2014.10.18. 19:08:05-kor.