Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

egy meggyengebb Barca ellen.... ezt szogezzuk le...Amugy meg irto gyenge man.united volt ez, siman kellett volna hozni a meccset.
Na igen, a másik, hogy köszönjük meg azért Fortunának is, hogy ilyen csapatokkal sorsoltak össze minket. Ha már a nyolcaddöntőben egy erősebb csapattal sorsolnak minket össze, már akkor véget ért volna a BL számunkra.Varga írta:Jövőre is lesz BL. Örűljünk inkább hogy idáig eljutottunk. Ilyen játékkal még az is csoda.
Már ne haragudj, de ezen a meccsen a 2 csapat szinte azonos teljesítményt nyújtott. Egy apró hiba okozta a kiesést. Más kérdés, ha az nem megy be akkor mi lett volna, de a fociban nincs HA... Egyik oldalon sem voltak igazán szépen végigvitt támadások, amiknek ziccer lett volna a vége. Ilyen a foci.Attila-Raul írta:Te milyen meccset neztel baratom?? A Barca-nak eggyetlen egy jo kapura rugasa volt amit meg Messi nyomott meg `es Van der Sar konnyedin kipaskolta a jobb alsobol...s ezzel ennyi.... s ellenben a Mu-nak 1. egy gyonoru gol. Ez mellett Par jobb alo melle guritott nem sokkal... Nani kihagyott 2 nagy helyzetet stb...Győzott a bunker, antifoci!!!
meg olvastam h a szerencsesebb csapat jutott tovabb... rohognom kell... itt a JOBB csapat jutott tovabb..nem kell ide kifogast keresni... az nem jatek amit a Barca bemutat egesz szezonban h passzolgatnak hatul `es a kozeppajan aztan 18 m-re a kaputol elfogy a tudomany `es passzoljuk ki oldalra vagy hatra..... [/code]
azért nyert a mu, mert ők a két meccs alatt rúgtak egy, azaz EGY darab gólt, mi meg nem. igaz, a focit gólra játszák, így egyértelmű, h megérdemelték a továbbjutást.Attila-Raul írta: Te milyen meccset neztel baratom?? A Barca-nak eggyetlen egy jo kapura rugasa volt amit meg Messi nyomott meg `es Van der Sar konnyedin kipaskolta a jobb alsobol...s ezzel ennyi.... s ellenben a Mu-nak 1. egy gyonoru gol. Ez mellett Par jobb alo melle guritott nem sokkal... Nani kihagyott 2 nagy helyzetet stb...
meg olvastam h a szerencsesebb csapat jutott tovabb... rohognom kell... itt a JOBB csapat jutott tovabb..nem kell ide kifogast keresni... az nem jatek amit a Barca bemutat egesz szezonban h passzolgatnak hatul `es a kozeppajan aztan 18 m-re a kaputol elfogy a tudomany `es passzoljuk ki oldalra vagy hatra.....
szerintem pedig sok van. és kiis jött mennyire egyben van a united most. óriási küzdelem lesz a holnapi meccsen és döntőben is. majd nézmeg mennyit futnak gec...aronba írta:Az azért pozitívum, amint eza meccs is mutatta nagy különbség az angol s a spanyol foci között nincs
Rivaldo11 írta:A kapu előtt meghalunk, pedig f.stak tőlünk rendesen. De rúgott gól nélkül nem megyünk sokra. A MU "játéka" számomra nulla. Nem szégyelltek antifutballt játszani, ők, a "labdajáratós, támadófutballt eröltető ccsapat" Hát persze.
Te milyen meccset neztel baratom?? A Barca-nak eggyetlen egy jo kapura rugasa volt amit meg Messi nyomott meg `es Van der Sar konnyedin kipaskolta a jobb alsobol...s ezzel ennyi.... s ellenben a Mu-nak 1. egy gyonoru gol. Ez mellett Par jobb alo melle guritott nem sokkal... Nani kihagyott 2 nagy helyzetet stb...Győzott a bunker, antifoci!!!
Ne is mondd, én valszeg nem fogom nézni, mind a három csapatot utálom, ill. nem szeretem. Miért kell ezenek az angoloknak mindig ott lenniük?Buitre írta:hát mezőnyben lefociztátok a Mutd-t, de hát impotensek vagytok elöl. Nézhetjük a jó kis angol házidöntőt