Én máshonnan közelíteném meg a mérkőzést. Az utolsó negyed órát leszámítva, amit már nem követtem figyelemmel, azt tudom mondani, hogy irigykedhetünk erre a Krakkói csapatra. Mármint irigykedhetünk, mint magyarok. Ez a csapat közel állt a BL főtáblához (de a sors, illetve az Uefa keze a Barca-ban leküzdhetetlen akadályt állított a siker útjába), egészen jól felépítették a csapatot. Igaz, amellett nem lehet elmenni, hogy mennyi hibát lehetett látni a Barca részéről, de ez a Wisla nem rossz. Én itt végignézhetek a DVSC-től, az MTK-n át a jövőbeli világverő

FTC-ig..., ez a Wisla alaposan felülmúlja mindet. Ezért én megdicsérném őket.
Na, de hogy a másik oldalról is kifejtsem a véleményem: valóban lehet bosszankodni, fanyalogni picit, s itt bőven találkoztam olyan véleményekkel, ami nagyon elszomorított, mivel túlzásnak tartom őket. Egyetlen mérkőzés miatt ha valakiben meginog a bizalom... Ezt nem kell kommentálni, mindenki nézzen magába, s ne azzal védekezzen, hogy "hát tavaly is így, meg úgy, ez, meg az", főleg ne azzal, hogy "ezzel a játékkal semmire sem megyünk". Ordító hülyeség. Nos, nagyon kíváncsi leszek Guardiola véleményére. Azt hiszem mindenképp beszélni fog a játékosokkal, újabb hibákat talált, amit most ki kell javítani, s kicsit helyrerázni a játékosait. Tehát, a messzemenő konklúziókkal várjunk egy kicsit. Ez mégiscsak a felkészülési időszak zárása volt. Én továbbra is töretlenül hiszek abban, hogy olyan változások történtek, amelyek pozitív hatással lesznek (hosszú távon) a csapatra. Azért ne várjuk el, hogy most már minden egyes mérkőzésen ünnepelhetünk, ahogy azt sem, hogy az új edző, és új játékosok egyik pillanatról a másikra megtalálják a közös összhangot, formába lendülnek, és még sorolhatnám...