Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r ... =iraqgoalsMESSIás(z) írta:hol adják a meccset?
LG!LG írta:Hát nem sokkal volt olcsóbb mint Hleb, és sztem sokkal gyengébb játékos. Nem is értem miért vettük meg, amikor pl. egy Flamini jöhetett volna ingyen, egy Muntarit 13 misiért meg lehetett volna venni, de még a 35 éves Makelele is többet érne nála.gekkodan írta:Keita? Teljesen megbízható a játéka eddig, mondom úgy, hogy Touré az egyik kedvencem. Sérült volt sokat a csonti, most Keita jobb formában van.
Százszor nagyobb vétel volt, mint a halom pénzért vásárolt fehérorosz... De ezt Csíkinek kéne elmagyarázni.
Hát nem sokkal volt olcsóbb mint Hleb, és sztem sokkal gyengébb játékos. Nem is értem miért vettük meg, amikor pl. egy Flamini jöhetett volna ingyen, egy Muntarit 13 misiért meg lehetett volna venni, de még a 35 éves Makelele is többet érne nála.gekkodan írta:Keita? Teljesen megbízható a játéka eddig, mondom úgy, hogy Touré az egyik kedvencem. Sérült volt sokat a csonti, most Keita jobb formában van.
Százszor nagyobb vétel volt, mint a halom pénzért vásárolt fehérorosz... De ezt Csíkinek kéne elmagyarázni.
Üdv újra a fedélzeten Dani bátyó'!gekkodan írta:Keita? Teljesen megbízható a játéka eddig, mondom úgy, hogy Touré az egyik kedvencem. Sérült volt sokat a csonti, most Keita jobb formában van.
Hát igen, Keita helyett egy Hlebet mostmár tényleg megnéznék kezdőként végig egy ilyen meccsen.mindorokke_barca írta:szamomra inkabb az erdekes h toure es keita egyutt a palyan.. .hmmmm
pedig Hlebet direkt Pep kérte a vezetőségtől. .. na indegy, remélem a szezon alatt többet fog játszanicsabimo írta:Akkor ez 4-4-2 lesz? legalább is erre gondolok...Csak én vagyok meglepve h keita mennyit kezdö? és hleb pedig padozik többnyire!Replay írta:A kezdő:
Victor Valdés - Dani Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Touré, Xavi, Keita - Iniesta, Eto'o, Henry.
Hát a - jelek jelentik az elválasztást egyes sorok közt, szóval 4-3-3nak van írva.csabimo írta:Akkor ez 4-4-2 lesz? legalább is erre gondolok...Csak én vagyok meglepve h keita mennyit kezdö? és hleb pedig padozik többnyire!Replay írta:A kezdő:
Victor Valdés - Dani Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Touré, Xavi, Keita - Iniesta, Eto'o, Henry.
Már 2en vagyunk...nem is értem. Én semmit nem látok abba a Keitábacsabimo írta:Akkor ez 4-4-2 lesz? legalább is erre gondolok...Csak én vagyok meglepve h keita mennyit kezdö? és hleb pedig padozik többnyire!Replay írta:A kezdő:
Akkor ez 4-4-2 lesz? legalább is erre gondolok...Csak én vagyok meglepve h keita mennyit kezdö? és hleb pedig padozik többnyire!Replay írta:A kezdő:
Perrero írta:
Ozsi y többiek, azér' ne 1 vizsla elleni meccsből induljunk ki, de én is örülök
Persze, csak akkor lesz esélyünk bármire is, ha komolyabb csapatok ellen is ilyen játékkal tudnak szolgálni a srácok.Ozsi írta:
Nagyon jó, nagyon bíztató! Elvárásaim felett teljesítenek eddig a srácok, ha ezt tudjuk folytatni akkor nagyon szép év elé nézünk.
Így van, nem árt egy kis versengés a posztért. Sylvinho egyébként is híres a kiváló fizikumáról, talán jobban bírja majd ezt a pörgős játékot is mint Abidal.Diego10 írta:Szerintem is Sylvinhot kellene kezdetni.Nekem szimpatikusabb mint Abidal és tavaly amikor lehetőséget kapott jól játszott.Ellenben a francia nem muzsikált valami fényesen.
- na most kellene Sylvinhonak játék lehetőséget adni, hogy Erik érezze a törődést!Nastradamus írta: Puyol biztosan fel fog javulni és jól fog teljesíteni méltó vezére marad a csapatnak, de Abidal már tavaly is botrányosan játszott! Meg az Eb-n is, jó lenne ha összekapná már magát
Puyol biztosan fel fog javulni és jól fog teljesíteni méltó vezére marad a csapatnak, de Abidal már tavaly is botrányosan játszott! Meg az Eb-n is, jó lenne ha összekapná már magáthaze71 írta:Tökéletesen egyet értek. Puyol elég bizonytalan volt, rendszeresen integet a partjelzőnek, hogy les! Inkább focizna!Léfe írta:Lehet, hogy valakinek nem tetszik, de Puyolt gyengének érzem , de Abidal még gyengébb.
Abidal meg úgy ad be, mint én. (Csak nem egyformán keresünk vele!)
Tökéletesen egyet értek. Puyol elég bizonytalan volt, rendszeresen integet a partjelzőnek, hogy les! Inkább focizna!Léfe írta:Lehet, hogy valakinek nem tetszik, de Puyolt gyengének érzem , de Abidal még gyengébb.