egy pár gondolat így össze-vissza, főleg a negativumokra koncentrálva, mert hát az a divat
- elche: azonnali hatállyal kitiltanám őket az első osztályból. 0-1, majd emberelőnybe kerülnek, van még hátra kb. 3 perc a félidőből, és 11-en beállnak a 16-os elé... ezért utálom a ligát, kb 6-8 ilyen csapat biztos van, még csak alulról sem súrolják a szintet.
- az edzőmeccsek után csalódás volt a tegnapi játék. ott is voltak ilyen nokedli ellenfelek (leon, hjk), de sokkal direktebben játszottunk, kp-s megkapta a gömböt, egyből tolta a kiugratást, most meg megint ua. az unalmas tilitoli nullát láttuk mint tavaly. a forgatókönyv is annyi volt, hogy "add oda messinek majd berúgja".
-Zozzy írta, nyomatjuk még mindig ezt a sehol nem használt szélső csatáros cuccot, tegnap ennek rafinha volt az áldozata, szerencsétlen gyerek 3x nem ért labdába. munir vmivel beljebb játszott, látszott is a teljesítményén.
- bravo: bár tegnap nem volt védeni valója, a hazapasszolt labdákkal elég sokat tökölt, ráadásul sokszor csak előrevágta a nihilbe, ami természetesen legtöbbször az ellené lett.
- matyő: a helyezkedés, fejjáték jó lesz, viszont sztem még piquénél is lassabb. ha ők ketten lesznek belül, egy nyugdíjas klubtag is lefogja őket futni.
- alves: szerencsétlen gyereken látszott, hogy akar, de ugyanott folytatta ahol tavaly abbahagyta. védekezni nem sokszor ért vissza, párszor még ez a nokedli csapat is bejátszotta mögé a labdát
- maschgerano megint hátul... nem is idegesítem már magam.
- oldalpassz robiról már nem is írok, ez még 3-0-nál is csak az alibit tolja. biztos h ez a kölyök vkinek a valakije, vagy perkál, hogy itt lehessen, mert nála még a bojan-jeffren-dos santos vonal is komolyabb, tello meg világklasszis hozzá képest.
pozitivumok közül csak két dolog: messi újra pörög, fut, csíp, rúg, harap, védekezik, öröm volt látni, reméljük kitart a lendület látni. rakitic: ez a pali meg annyit pörög, h én már a nézésétől elszédülök. először szögletet rúg, 2 mp múlva már balhátvéd pozícióban szerepel, hogy aztán 2 mp-vel később már a jobboldali alapvonalnál cselezgethessen. a jelenlegi csapat egyik legnagyobb kincse lesz.
kb ennyi, 3 pont meg van, öröm, boldogság, jövőhéten egy kicsit komolyabb erőpróba, remélhetőleg neymarrala fedélzeten