Atma ellen sajnos én úgy látom semmi esélyünk,még ha véletlenül nyernénk is én nem fogok örülni neki.

Ez a csapat nem érdemli meg a bajnoli címet!!

Én az igazolások topikban írtam is,hogy igazoljuk le 2.(?) számú kapusnak!ozsimiki írta:Te jó ég
Ha bajnokok leszünk (csoda lenne ilyen "támadó" játékkal, bár a Nou Camp tehet csodát),akkor Willyt igazoljuk le, Ő többet tett érte ma, mint a mi srácaink, de legalább akartunk
(aki nem érti mit beszélek, nézze meg mit fogott a 94.percben) így nem lett bajnok az Atma
Gondolom Messit csak megszokásból írtad oda, mert épp egy hajszálnyival volt motiváltabb, mint eddig, tehát a nulla helyett mondjuk, hogy alig észrevehetően.Pavel írta: Csak Dani, Alexis és Messi akart bajnokságot nyerni, a több...
Bizony mit fogott, elkerekedett az én szemem is, mert már bent láttam.ozsimiki írta:Te jó ég
Ha bajnokok leszünk (csoda lenne ilyen "támadó" játékkal, bár a Nou Camp tehet csodát),akkor Willyt igazoljuk le, Ő többet tett érte ma, mint a mi srácaink, de legalább akartunk
(aki nem érti mit beszélek, nézze meg mit fogott a 94.percben) így nem lett bajnok az Atma
Így Xavi pihenhet az Atma elleni bajnoki döntőre!MichaaBee írta:Hivatalos kezdőnk: Pinto; Alves, Bartra, Mascherano, Adriano; Cesc, Busquets, Iniesta; Alexis, Messi y Pedro.
Úgy tűnik sokak vágya teljesülhet, Fabregas kezd Xavi kárára.
nekem, fogalmam nincs, hogy mi lesz a két meccsen, de egyben nagyon biztos vagyok: ha megnyerjük mindkettőt, senki nem vonhatja kétségbe, hogy megérdemeltük!Barcaman14 írta:Tényleg egészen elképesztő ez a szezon, nagy szüksége is volt már azért egy ilyenre a Ligának a két nagy sokáig tartó egyértelmű uralma miatt.
Mindenesetre elkötelezett Barca fanatikusként is azt kell, hogy mondjam(és nem hinném, hogy ezzel egyedül vagyok), hogy a bajnoki címet idén nem érdemelnénk meg, vagyis inkább úgy a helyes, hogy a matracosoknak járna a leginkább.
Nem voltunk kiegyensúlyozottak és tényleg csak a riválisok botlásainak köszönhetjük, hogy még mindig élnek a remények.
Ettől függetlenül, ha már ismét megnyílt a lehetőség természetesen be kell húzni ezt a 2 meccset, már csak azért is, hogy a Kapitányunkat és valószínűleg még a történelmi siker korszak 1-2 alakját is bajnoki címmel búcsúztassuk.![]()
A nagy csalódások nálam legalábbis már hetekkel ezelőtt megtörténtek, így, ha esetleg nem sikerülne behúzni, nagyon már meg sem lepődnék. Két nehéz meccs előtt állunk, valahol a 10-15%-os készültségi szinten mentálisan legalábbis, úgyhogy a helyzeti előny szerintem továbbra sem nálunk van, de remélem rám cáfolnak és még utoljára odateszik magukat.