Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja és pont abban szerzi a Real a 2. gólt és naná,hogy CR!trey88 írta:100millió perc hosszabbítás..
Ez nekem totál kimaradt... Én totál feladtam lélekben nem számolgattam semmit.Tobias88 írta:Én táncoltam Parejo helyett is![]()
![]()
![]()
Azt vágjátok, hogy ha a Madrid is kikapna, akkor a következő 2 meccsen ha nyerünk, bajnokok vagyunk. (attól még egy újabb borzalmas szezon)
Nem érdemelnénk meg de kit érdekel,legyen így!Tobias88 írta:Én táncoltam Parejo helyett is![]()
![]()
![]()
Azt vágjátok, hogy ha a Madrid is kikapna, akkor a következő 2 meccsen ha nyerünk, bajnokok vagyunk. (attól még egy újabb borzalmas szezon)
6 pont kell nekik még. Szal ha ma nyernek, meg otthon megverik a Malagát, akkor sorfalat állunk nekik a Camp Nouban.neobarca írta:Nem. Ha jól tudom még nem.Jester írta:Srácok,ha ma nyer az Athletico Madrid akkor bajnok nem?
Nem. Ha jól tudom még nem.Jester írta:Srácok,ha ma nyer az Athletico Madrid akkor bajnok nem?
Nem.Jester írta:Srácok,ha ma nyer az Athletico Madrid akkor bajnok nem?
ó nehogy azt hiddzola8787 írta:Számomra ez volt az a meccs, ahol ha pontot vesztünk, akkor sem éreztem volna magamat rosszul. Így majd az utolsó fordulóban kiállhatunk a cserékkel meg az B kerettel, válogatottak mehetnek már most pihenőre a VB-re készülvén és szépen odaadhatjuk a 3 pontot az Atletico-nak.