Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.02.01. 20:17:15

sjd írta:...
Elfogadom az érveidet, de nem értek egyet vele.
Mondjuk az nem érv, amit Piqué meg Busquets vonatkozásában mondtál,mert nekik nem ez a feladatuk.
Pedro,Sánchez,Xavi,Fabregas,Messi és a két szésőhátvéd feladata,hogy veszélyhelyzetet jelentsen együtt, de külön is képesnek kéne rá lenni. Persze nem Xavi megindulásokat várok,de hol vannak már azok a gyilkos passzok,amik jellemezték?
Ebből messze Messi (jézus,de hülyén hangzik) a legveszélyesebb mindig. Többiek csak passzolgatnak,de oldalirányba,előre kevésszer jutnak.
Néha szükség van a megindulásokra egyénileg is, amit persze le kéne követni a társaknak, bemozogni akkor is az üres területekre, amikor egy játékos egedül megindul. Ezt Messi esetében sem csinálják meg a társak, de Messi sem csinálja amikor más próbálkozik,vagy passzolgatnak a többiek.
Több összetevős a dolog, én így látom,Te úgy. Megoldást erre keresni kell valóban, mert Messi központú a csapat, ami nem baj, de ilyen mértékben nem is jó.

Amondó vagyok,hogy Messi elé kellene egy center, nem feltétlen egy nagydarab center, de akár Alexis is lehetne ott,elmozgatni a védőket, stb, ebben Villa pl nagyon jó volt, úgy húzta el az embereket Messi elől a mozgásával,ahogy a nagykönyvben meg van írva.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2014.02.01. 20:18:24-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nem Ede72
Jugador del Barça

2014.02.01. 20:16:04

nemtom99 írta:
A csapat építését nem most, hanem 2-3 éve kellett volna, amikor rájöttek, hogy mit kel játszani a Barca ellen...ehelyett eröltettük Bojant, Tellot, Cuencát, S Robertot, Bartrat...na ez aztán a névsor...vettük Songot, meg Fabregast...hát nem nagy válasz a problémáinkra...
Igaz.Én se tudom mit vártunk a Bojan.Tello.Cucu triótól..De! azt azért nem mondanám, h Song és Fabre rossz igazolás volt...Song teljesen jó egy cserének,kiegészítő embernek.Ne legyünk telhetetlenek..Nem lehet minden poszton Messi szintű játékosunk,nem hogy csereemberek
Ez igaz, és persze említsük meg Neymart, aki Ronaldinho óta a legjobb igazolásunk.
Én csak azt akartam mondani, hogy nem lehet minden fiataltól elvárni, hogy olyan karriert fognak befutni a csapatban, mint xavi, Ini és Messi...őket sokáig nem lehet majd beérni.
Azt akartam mondani, hogy a csapat vezetése, akár vezetők akár edzők, nem készültek fel arra, hogy mi lesz akkor, ha kitalálják az ellenszert a játékunkra..pedig kitalálták....
nemtom99
Jugador d'estrella

2014.02.01. 20:06:19

A csapat építését nem most, hanem 2-3 éve kellett volna, amikor rájöttek, hogy mit kel játszani a Barca ellen...ehelyett eröltettük Bojant, Tellot, Cuencát, S Robertot, Bartrat...na ez aztán a névsor...vettük Songot, meg Fabregast...hát nem nagy válasz a problémáinkra...
Igaz.Én se tudom mit vártunk a Bojan.Tello.Cucu triótól..De! azt azért nem mondanám, h Song és Fabre rossz igazolás volt...Song teljesen jó egy cserének,kiegészítő embernek.Ne legyünk telhetetlenek..Nem lehet minden poszton Messi szintű játékosunk,nem hogy csereemberek
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.02.01. 19:58:13

Szuszimester írta:Szerintem aki erre az oldalra ír, nem a vereség miatt van elkeseredve, hanem annak (illetve most már azoknak és a pontvesztéseknek) mikéntje miatt.
Érdekes... :-k

Én eddig nem olvastam olyanokat, hogy Messi kerékkötő és kiöregedett, Xavit vonultassuk vissza vagy menjen az USA-ba, Iniestat tegyük padra, Busquets egy nulla, Valdes megye1-be se való és sorolhatnám hajnalig.

Szóval igen. Leginkább azért keseregnek és írnak az emberek ilyeneket mert most kikaptunk(esetleg a Levante elleni X miatt, de kb. ennyi), vagy éppen rádöbbennek, hogy nem verhetetlen a csapat.
Kíváncsiságból megnéztem néhány topic-ban a szavazásokat. Mit ne mondjak. Érdekes tanulságokat lehet levonni belőlük.
Thiagoval kapcsolatban pedig ez a tipikus, mindig az kell, aki nincs. Ha mondjuk teszem azt Cesc-szel lenne ez, őt siratnák az emberek.
Forca Barca!!!!
sjd
Llegenda del Barça

2014.02.01. 19:54:06

csababarca írta: Egyetértek nagyrészt,Messit viszont nem nevezném kerékkötőnek. Sokat próbálkozik,de egyszerűen nen megy neki semmi,rossz megoldások sorát választja.
Viszont, ami mellette szól,hogy rajta kivül senki nem tud veszélyhelyzetet teremteni,de senki.
Ez kicsit olyan, mint azt mondani, hogy Valdes nem volt gáz ma, mert az egész csapatból ő állt a legközelebb ahhoz, hogy kivédje a gólokat. Én pl. annyira nem haragszom mondjuk Busquetsre vagy Pique-re, hogy nem tudott veszélyhelyzetet teremteni.
Lehet, hogy Sanchez vagy Iniesta azon a poszton, annyiszor keresve a labdával, annyiszor elvállalva a befejezést bőven tudna ennyi veszélyt teremteni. Neymar pl. tudott is a Valladolid ellen, de sajna az csak egy meccs, kevés ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket vonjunk le ennek kapcsán.

Nagyon sok privilégiumot kapott Messi ezen a poszton, már túl sokat is, éppen ezért konkrétan az is a feladata, hogy veszélyhelyzetet teremtsen, sőt, gólokat lőjön. Ehhez képest lassan az egész passzjátékot szabotálja a megindulásaival, a tetejébe pedig egy olyan hozzáállást mutat, amiért még megye 2-ben is fenéken rúgnák. Próbálkozik ő, csak nem küzd, a kettő között számomra nagy különbség van, főleg, amikor még nem is megy neki.

De ráadásul az a legnagyobb baj, hogy ez nem egyszemélyi feladat kéne, hogy legyen, hogy veszélyt teremtsen, mert ez egy csapatjáték, és szerintem mindent elmond, hogy sokan mégis így gondolkodnak. Ennek nincs is értelme, hogy más nem tud helyzetet teremteni, mert a helyzetet közösen kéne teremteni, nem úgy, hogy egy ember rátekeredik a labdára, és megpróbálja bevinni. Éppen ezért tartom kerékkötőnek ezt a mentalitást.
Szuszimester
Jugador del Barça

2014.02.01. 19:51:10

nemtom99 írta:Atya Úr Isten.... Mekkorát tud változni pár nap/hét alatt az emberek véleménye...borzasztó..Már az egész csapatot elküldenétek... meg hogy Messi sem a régi,mert már 27!!! éves...és akkor mivan?!Nem nyerhetünk meg minden meccset,kupát állandóan.Ez már várható volt.Idény előtt még mondtam haveromnak hogy azon se lepődnék meg ha idén semmit se nyernék..új csapatot kell építeni ez tény,de nem megy 1-ről a 2-re főleg ha az egész csapatot küldenétek már,pedig pár hete mekkora "királyok" voltunk... Lehet itt osztani Tata-t is de úgy gondolom Pep el sem lennénk előbbre amíg a védekezés 0 meg ilyen holmi 27 éves kiöregedett :lol: Messik rohangálnak a csapatban..
Szépen építeni kell egy új csapatot ami egy új kapussal és védő(védőkkel)kell kezdeni,ami égetően fontos.A többi poszt meg még "ráér" ott nincsenek akkora problémák.
Nem azt írtam, hogy Messi kiöregedett, de láthatóan átalakulóban van a játéka. Nem kockáztat, nem megy bele ütközésekbe és olyan labdákra, amikre két éve igenis odaért, ma már nem ér oda. Én nem küldeném el az egész csapatot, de igenis kellenek minőségi új emberek. Az én véleményem nem változott meg, mert legutóbb is azt hiányoltam, hogy nincsen "sebességben" a csapat. Hát ma sem volt sebességben, pedig a focipályán bizony futni kell, gyorsabban gondolkodni-passzolni, és sokat.

Az, hogy most már lassan alkalomadtán elkápráztatnak bennünket néhány meccsel kevés lesz egy bajnokság vagy BL megnyeréséhez. Sőt ki is merem mondani: nincs esélyünk idén BL-t nyerni, és a tavaszi formánkat ismerve, a bajnokságnak sem mi vagyunk a favoritjai. Mindezek után azt kívánom teljes szívből: cáfoljanak rám és ne legyen igazam!

Visca el Barca!
Szuszimester
Nem Ede72
Jugador del Barça

2014.02.01. 19:50:00

nemtom99 írta:Atya Úr Isten.... Mekkorát tud változni pár nap/hét alatt az emberek véleménye...borzasztó..Már az egész csapatot elküldenétek... meg hogy Messi sem a régi,mert már 27!!! éves...és akkor mivan?!Nem nyerhetünk meg minden meccset,kupát állandóan.Ez már várható volt.Idény előtt még mondtam haveromnak hogy azon se lepődnék meg ha idén semmit se nyernék..új csapatot kell építeni ez tény,de nem megy 1-ről a 2-re főleg ha az egész csapatot küldenétek már,pedig pár hete mekkora "királyok" voltunk... Lehet itt osztani Tata-t is de úgy gondolom Pep el sem lennénk előbbre amíg a védekezés 0 meg ilyen holmi 27 éves kiöregedett :lol: Messik rohangálnak a csapatban..
Szépen építeni kell egy új csapatot ami egy új kapussal és védő(védőkkel)kell kezdeni,ami égetően fontos.A többi poszt meg még "ráér" ott nincsenek akkora problémák.
Szuszimester
Jugador del Barça

2014.02.01. 19:39:35

Szerintem aki erre az oldalra ír, nem a vereség miatt van elkeseredve, hanem annak (illetve most már azoknak és a pontvesztéseknek) mikéntje miatt.

Ez a játék kevés lesz bármihez, és egyszerűen nem látom a javuló tendenciát... viszont sajnos ellenlábasainknál igen, és ez az, ami igazán aggasztó.
Szuszimester
nemtom99
Jugador d'estrella

2014.02.01. 19:35:38

Atya Úr Isten.... Mekkorát tud változni pár nap/hét alatt az emberek véleménye...borzasztó..Már az egész csapatot elküldenétek... meg hogy Messi sem a régi,mert már 27!!! éves...és akkor mivan?!Nem nyerhetünk meg minden meccset,kupát állandóan.Ez már várható volt.Idény előtt még mondtam haveromnak hogy azon se lepődnék meg ha idén semmit se nyernék..új csapatot kell építeni ez tény,de nem megy 1-ről a 2-re főleg ha az egész csapatot küldenétek már,pedig pár hete mekkora "királyok" voltunk... Lehet itt osztani Tata-t is de úgy gondolom Pep el sem lennénk előbbre amíg a védekezés 0 meg ilyen holmi 27 éves kiöregedett :lol: Messik rohangálnak a csapatban..
Kép
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.02.01. 19:31:54

Anno 3 évvel ezelőtt kikaptunk hazain a feljutó Hércules-től, az is nagy blama volt, mégis bajnoki címet meg BL-t ünnepeltünk év végén. Nincs itt gyászmenet másik csapatok is fognak még rontani....
salas9
Entrenador del Barça

2014.02.01. 19:29:52

blupatrik írta:Nem tudja valaki, hogy mikor volt legutóbb olyan, hogy nem a Barca vezette a tabellát?
Ha jól figyeltem a kommentátor mondott valami olyasmit, hogy a Barcelona 59 fordulón keresztül vezette a tabellát.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.02.01. 19:12:42

Rivaldo11 írta:Aki érti a futball lélektanát, tudja, miért vesztettük el ezt a meccset. Most persze mindenki rossz, Tata, Messi, Xavi, meg úgy ahogy van, az egész brigád. Pedig nincs olyan nagy baj, gyengék voltunk, kikaptunk. Ennyi történt, menni kell tovább.

Nem vagy normális. Akkora blődségeket beszélsz, hogy az valami fájdalmas. Itt az egész keretet ki kell cserélni, de legalább nyolc játékost, Init Messivel együtt a padra, Valdest kikú..ni a francba (akit idén eddig Istenként kezeltek), Tatanak még a nyomát se lássuk, jó ha a középmezőnyben végzünk.

Igen sz..r meccs volt, rengeteg gyenge teljesítménnyel, ennek ellenére egy kis koncentrációval gólokkal verhettük volna őket. Arra kíváncsi leszek mi lesz az általános vélekedés, ha elrakjuk a Sevillat.

Persze, hogy nem ugyanaz a csapat, mint a Pep-éra alatt, nem is lehet azt a színvonalat fent tartani, de ott is volt nem egy ilyen meccsünk. Sőt, legtöbbször, ha messinek nem ment, akkor vége volt mindennek.
Akik régebb óta (inkább úgy fogalamaznék a Rijkaard időszak előtt) követik a spanyol focit, akkor tudják milyen tud lenni a Barca is.
Ez az alakulat még mindig top-csapat és ha a Pep-team-et sírjátok vissza, ott is megvoltak ezek a januári-februári mélypontok. Akkor egy több mint két hónapos "Messi-hiánnyal" valószínű ősszel elvesztjük a bajnokságot.
Forca Barca!!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.02.01. 19:06:00

sjd írta:...
Egyetértek nagyrészt,Messit viszont nem nevezném kerékkötőnek. Sokat próbálkozik,de egyszerűen nen megy neki semmi,rossz megoldások sorát választja.
Viszont, ami mellette szól,hogy rajta kivül senki nem tud veszélyhelyzetet teremteni,de senki. Xavi sem,Cesc sem,Iniesta próbálkozik néha...így nehéz,hogy egyedül Messi veszélyes akkor,ha a kp-n labdához jut,az összes többi kút,ezt az ellen is tudja.

Egyébként addig tart ez a forma,amíg Messié is,amint ő elkezd magához képest közepes szintet hozni,már jobb lesz.
Meg Neymar lehet neki is jót tesz majd,ha visszatér.

Mindenesetre,a nyarat én nullára értékelem,ha nem hozunk 3 kezdő szintű játékost.

Rivaldo11!
Én veled 99%ban mindig egyetértek,de itt nem kell lélektanról beszélni. A védőink nem tudnak védekezni, amikor az ellen megindul,abból mindig veszélyhelyzet van. Nem tudnak védekezni,addig itt nem kell lélektanról beszélni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
sjd
Llegenda del Barça

2014.02.01. 19:02:31

blupatrik írta:Nem tudja valaki, hogy mikor volt legutóbb olyan, hogy nem a Barca vezette a tabellát?
Egy héttel ezelőtt, amikor az Atleticonak előbb volt a meccse. :lol:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.02.01. 19:02:18

Aki érti a futball lélektanát, tudja, miért vesztettük el ezt a meccset. Most persze mindenki rossz, Tata, Messi, Xavi, meg úgy ahogy van, az egész brigád. Pedig nincs olyan nagy baj, gyengék voltunk, kikaptunk. Ennyi történt, menni kell tovább.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Szuszimester
Jugador del Barça

2014.02.01. 18:56:17

Nem Ede72 írta:Hát sajnos a mai nappal vége minden idők legjobb Barcelonájának...
Sajnos eljutottunk odáig, hogy a védelmünk átjáróház, a középpályánk nem fut semmit és a csatáraink impotensek...5 év csodacsapata után meg kell barátkoznunk ezzel a gondolattal.
Valdes a sérülése óta újra a "régi"
Alba és Alves nem tudja a támadásainkat segíteni, viszont állandó veszélyt jelent a mögéjük belőtt labdákból kapott kontragólok...
Piquet már tavaly el kellett volna adni, és hát sajnos Mascherano is megérett már a váltásra, csoda, hogy edig bírta végül is ő védekező középpályás...
Bartra, Puyol nem perspektíva ezt már Tata is látja, nem véletlen, hogy elvileg fontos meccsen sosem játszik egyik sem..
A középpályásaink elfelejtettek futni...nekem a legellenszenvesebb Busi hozzáállása.
Flegma cselek, nulla futás, eladott labda hegyek.
Legnagyobb kedvencem és szívfájdalmam Xavi...azt gondolom eljött az ideje arra, hogy elgondolkozzon az amerikai álmon....
S Roberto szintén felejtős, Songnak a mozgása is rémület, fabregas pedig a szokásos két-három jó meccs egy idényben a többi alibi futball a négyzeten... az egyedüli megbízható ember Iniesta..de hát egy fecske nem csinál nyarat..Messi az Messi, de hát az idő haladtával ő sem lesz gyorsabb nem véletlen, hogy mostanában inkább középpályást játszik. Sajnos nagyon kilóg még ebből a csapatból is a futás "teljesítménye" ez még az NB 1 ben is nulla, és már a góllövés sem megy neki...Pedro meg Aexis nagyszerűen cselez..viszafelé. Egy az egyben szeptember óta nem vertek meg senkit...
Összefoglalva ebben az idényben talán a kupa összejöhet...talán, ha lesz egy kis szerencsénk..
Nincs olyan csapatrész ahová nem kellene igazolnunk legalább két játékost, de ahogy a Braca igazolási politikáját elnézem, erről nem is álmodhatunk...egy igazi góllövő csatár, két szélső hátvéd, egy középhátvéd, egy jó labdaszerző középpályás, és egy kreatív középpályás kellene csak ide...na meg kapus. Ha ez nem az utóbbi évek mélypontja, akkor semmi.
Ez a mai teljesítmény még a Bayerntől kapott megalázásnál is rosszabb, és ami elszomorító, hogy hosszú évek, kemény munkájával jutottunk idáig.
Azért Visca el barca!!
Örülök, hogy van még valaki, aki Messibe is "bele mer kötni". Igen, azt hiszem, igazad van. Bizony már ő is a 27. évét tapossa, és sajnos úgy érzem, a csúcsot már megjárta. Sokan mondták anno, mi lesz vele, ha majd elkezd "öregedni"... Nos, az ő fizikai adottságait nézve, ez a folyamat már elkezdődött: láthatóan lassabb dinamika, robbanékonyság, sérülékenység és elhúzódó rehabilitáció. Szerintem ezzel a csapat orvosi stábja is tisztában van, s nem véletlen volt Neymar minden áron történő megszerzése, mint ahogy az sem véletlen, hogy középpályást játszik. Tán Xavi helyett ő fog játszani a jövőben, hiszen a kreativitása és a passzképessége megmarad, de nem sok kétségem van afelől, hogy ő már nem lesz gólkirály...

OFF: és a legfrusztrálóbb lehet egy Messi fannak, hogy ezzel szemben CR adottságai tökéletesek ahhoz, hogy még két-három évig fenntartsa azt a szintet, amit képvisel... :(
Szuszimester
Léfe
Entrenador del Barça

2014.02.01. 18:53:54

Ezek már annyi meccset, kupát nyertek, hogy nem hajtanak ugy ahogy kellene. Mint az Atletico M.
Ugyan mi számit Xavinak -nem akarom bántani pont Őt - hogy nem 8 hanem 7 bajnoki aranya lesz. Persze ilyesmit sokukra lehet mondani. Rémisztően sétáltak 3-2 után is. De sajnos ez valamennyire érthető is, hiszen egy csapat sem lehet élen annyi éven á. Ez nem edző kérdés, ilyenkor nehéz dirigálni egy csapatot. Ugy hogy nem kell okokat, magyarázatot keresni. Attól tartok egyre rosszabb lesz a kép. Ilyen garnitura ritkán áll össze, de arattak is bőven - persze a szurkolónak még több kellene - értheő.
Fecó
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.02.01. 18:52:51

Hát igen, Thiago eladását én sem értettem.
Az biztos, hogy ha Tata előbb jött volna pár héttel, akkor nem engedi el.
És mára már tuti kezdő lett volna.
blupatrik
Jugador del Barça

2014.02.01. 18:48:49

Nem tudja valaki, hogy mikor volt legutóbb olyan, hogy nem a Barca vezette a tabellát?
aynas
Capitá del Barça

2014.02.01. 18:46:56

Jól kezdtük a meccset. Korán vezetést szereztünk, jöttek a további helyzetek. Ott ment el a meccs, hogy nem tudtunk lőni egy második gólt még a félidő előtt.
Óriási probléma, hogy Messi önzőzik, illetve a társak mindig neki passzolnak, de sokszor 2-3 ember veszi körül. Támadás befejezéseknél nem a legjobb megoldást választják, az üresen állót, hanem Messit.
Előre felé iszonyat lassan játszunk, ez egy jobb csapat ellen nagyon kevés. A pontrúgások pedig életveszélyesek ellenünk.
A félidő előtti gól megfogta a társaságot, a második félidő elején kapott gól pedig a padlóra küldte őket. Valdes, ha nem jön ki, akkor simán fogja a fejest. Persze Alba is vastagon benne volt a gólba, csak úgy mint Alves.
A kapott tizi, elég nagy ajándék volt, utána mi ajándékoztunk egy harmadik gólt a Valenciának. Pique a csatártól kb. 1,5-2 méterre állt a kaputól 6-7 méterre. 90 százalékban az ővé volt, illetve a beadás előtti jelenet is elég nagy kabaré volt.
Ha idén nem nyerünk BL-t vagy bajnokságot ,akkor nyáron nagy átalakítások várhatóak.
connor
Jugador d'estrella

2014.02.01. 18:46:08

Chino írta: Néha hallod(olvasod) is amit mondasz(írsz) vagy csak egy meccs után telefröcsögöd a fórumot?
Nemrég még mindenki el volt ájulva Tata-tól, Messi-től, Ini-től, Valdes-től stb. Most meg...
Nagyot változik hirtelen a világ. #-o
Nekem ugyanez lenne a kérdésem feléd, csak a meccsekkel kapcsolatban. Néztél januárban Barca-meccset? Láttad a mait is?
Ha véletlenül nem láttad volna mi történt, elárulom: a legutóbbi 5 bajnokiból 2-t nyertünk meg abszolút töketlen, kiscsapatok ellen, 2 döntetlen és a mai vereség mellett. Az Atletico elleni döntetlennel nincs is semmi baj, mert idén tényleg borzasztó erősek, de a Levante és ez a szedett-vedett Valencia normális esetben nem szabadna gondot okozzon. Ennek ellenére lagymatag, pocsék játékot mutatunk még a győztes meccseken is és még az eredmény sem jön. Sajnálom, ha ezt nem látod.
A spanyol bajnokság arról szól, hogy melyik nagy akarja jobban a címet. Tavaly is pocsékak voltunk, amit a rangadókon elszenvedett vereségek jól mutatnak, de a kicsiket elkalapáltuk folyamatosan. 2011/12-ben a Madrid ugyanezt csinálta. Az idei Barca pedig erre képtelen. Sajnos az ilyen pontvesztések okozzák a bajnoki bukást, a rangadókon elszenvedett zakók pedig a játékminőség romlását mutatják. Ezt rakd össze és megkapod az utóbbi 2 és az idei szezont. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára connor 2014.02.01. 18:49:11-kor.
Deus
Boixos Nois

2014.02.01. 18:45:02

Kép

Tots Units Fem Força!
KépKép
Nem Ede72
Jugador del Barça

2014.02.01. 18:43:08

Hát sajnos a mai nappal vége minden idők legjobb Barcelonájának...
Sajnos eljutottunk odáig, hogy a védelmünk átjáróház, a középpályánk nem fut semmit és a csatáraink impotensek...5 év csodacsapata után meg kell barátkoznunk ezzel a gondolattal.
Valdes a sérülése óta újra a "régi"
Alba és Alves nem tudja a támadásainkat segíteni, viszont állandó veszélyt jelent a mögéjük belőtt labdákból kapott kontragólok...
Piquet már tavaly el kellett volna adni, és hát sajnos Mascherano is megérett már a váltásra, csoda, hogy edig bírta végül is ő védekező középpályás...
Bartra, Puyol nem perspektíva ezt már Tata is látja, nem véletlen, hogy elvileg fontos meccsen sosem játszik egyik sem..
A középpályásaink elfelejtettek futni...nekem a legellenszenvesebb Busi hozzáállása.
Flegma cselek, nulla futás, eladott labda hegyek.
Legnagyobb kedvencem és szívfájdalmam Xavi...azt gondolom eljött az ideje arra, hogy elgondolkozzon az amerikai álmon....
S Roberto szintén felejtős, Songnak a mozgása is rémület, fabregas pedig a szokásos két-három jó meccs egy idényben a többi alibi futball a négyzeten... az egyedüli megbízható ember Iniesta..de hát egy fecske nem csinál nyarat..Messi az Messi, de hát az idő haladtával ő sem lesz gyorsabb nem véletlen, hogy mostanában inkább középpályást játszik. Sajnos nagyon kilóg még ebből a csapatból is a futás "teljesítménye" ez még az NB 1 ben is nulla, és már a góllövés sem megy neki...Pedro meg Aexis nagyszerűen cselez..viszafelé. Egy az egyben szeptember óta nem vertek meg senkit...
Összefoglalva ebben az idényben talán a kupa összejöhet...talán, ha lesz egy kis szerencsénk..
Nincs olyan csapatrész ahová nem kellene igazolnunk legalább két játékost, de ahogy a Braca igazolási politikáját elnézem, erről nem is álmodhatunk...egy igazi góllövő csatár, két szélső hátvéd, egy középhátvéd, egy jó labdaszerző középpályás, és egy kreatív középpályás kellene csak ide...na meg kapus. Ha ez nem az utóbbi évek mélypontja, akkor semmi.
Ez a mai teljesítmény még a Bayerntől kapott megalázásnál is rosszabb, és ami elszomorító, hogy hosszú évek, kemény munkájával jutottunk idáig.
Azért Visca el barca!!
sjd
Llegenda del Barça

2014.02.01. 18:42:51

Egy edzőváltáson átesett, hullámvölgyben lévő csapat most ez a Valencia, akik kb. 4 kezdőjátékosunktól szabadultak meg az elmúlt napokban, és ezektől sikerült kikapni.
A régi Valenciától még megérteném, mert velük mindig is voltak necces meccsek, na de ez a csapat egy éve még egy teljesen más kezdővel állt fel és ritka rossz formában vannak.
Az első félidőben el kellett volna dönteni, ha úgy megy a csapat, mint a Malaga ellen, már legalább 3-mal közötte mehettünk volna a félidőre. A gól után ezek beálltak a kapu elé, Xaviék meg szépen körbeadogatták őket. Amúgy ebből is látszik, hogy az átlövés nem megoldás semmire, volt jó pár, de valódi helyzetünk meg alig.

A középpálya kritikán aluli volt, nem öreg Xavi, csak meg ne lássam még egyszer a kezdő közelében egy ilyen meccsen. Ennyire régen örültem cserének, mint amikor Iniesta beállt helyette.
Mondjuk Fabregas sem fog büszkélkedni a maival, pedig elvileg ő van most a legjobb formában hármuk közül. (Csak nehogy az legyen, hogy megint kukázza a tavaszi félévet.)
Pique helyett szerintem nyugodt szívvel játszhatna Bartra, voltak Gerardnak jó meccsei, de konstans jó teljesítményt egyelőre csak a Bartra-Masch páros nyújtott. Albának annyira durva hibája talán nem volt, de talán az egy kicsit sok lesz, hogy 3-ból 3-szor az ő oldaláról jöttek be.
Messi meg most már gyakorlatilag kerékkötője a játékunknak: azért az teljesítmény, hogy 4en vezetik 3 védőre, és még akkor is egyedül akarja bevinni. De bárcsak ebből lett volna több, mert legalább 15-20 labdát elszórt, amikor egyedül akart volna átvergődni a két négyzetméterre tömörülő 6 emberen. Amúgy szerintem Busquets többször támadta le a kapust, mint ő. :roll:
Na de az igazi művészet, amit a bíró meg a két asszisztense művelt, ha minden második döntésük jó volt, akkor túloztam. Szöglet helyett kirúgás, az elején benézték lesre Alexist, rengeteg faltot nem fújtak, a kiállításról meg annyit, hogy bármelyik másik sportágban ezt hívják támadófaltnak.
neobarca
Director del Fútbol

2014.02.01. 18:37:36

Szem nem kell azért kongatni a vészharangot. Elbohóckodtuk az elején, a Valencia meg vérszemet kapott. Mondjuk a védelem egy rakás fekália volt ma. Sajnos ez egyre gyakoribb jelenség nálunk.
Nyerni kellett volna, szó ami szó. Főleg, hogy még egy ajándék 11-est is kaptunk. :(

Na de még nincs minden veszve! Hajrá Barca! =D>
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Válasz küldése