Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetlen dolgot tudok elképzelni, ahogy a mérkőzés előtti nyilatkozatából is kiderült, hogy a Betis trénere eleve feladta az esélyt a győzelemre, vagy inkább a pontszerzésre. Pedig ma lett volna esélyük egy dekoncentrált, sétálgató Barca ellen.Rumig írta:Azon gondolkodtam, vajon milyen logika mentén születik olyan döntés, h a két, egyaránt 8 gólos házi gólkirályom egyikét sem jelölöm a kezdőbe?hank1ee írta:...Molina és Castro nagyon veszélyes játékosok, Ruben ezt gyorsan bizonyította is.Szóval a Betis pechje mellett még az edzőjüknek is jövünk egy köszönömmel.
Mik ezek a hiányosságok? Csak érdekel mire gondoltál.Deptusac írta: Az, hogy valaki kulturáltan tud nyilatkozni nem elég ha szakmailag gyengén teljesít. Egyre jobban látszanak a hiányosságai ....
De azt is mondtam,hogy Messi rúg 3-4-et,legalább 2 félpályáról indulós szóló gólja megvolt.Alcantara írta:Látod mondtam neked, amikor hét elején 5-6 gólos győzelmet vizionáltál, hogy jó ha kis győzelem lesz.Leon írta:Persze örülök,hogy megnyertük ezt is de ilyen siralmas játékot utoljára a Valladoid ellen láttam.Nem lehet mindig gálázni,de könyörgöm az utolsó helyezett ellen a Camp Nouban nem tudunk egy nyamvadt akciógólt összehozni?![]()
A 3 pont és a Messi 2 gólja (nem mintha megérdemelte volna) vigasztal.
Egy dologban tévedtem: Nem a Betis volt jó, anem mi voltunk harmatgyengék!
Látod mondtam neked, amikor hét elején 5-6 gólos győzelmet vizionáltál, hogy jó ha kis győzelem lesz.Leon írta:Persze örülök,hogy megnyertük ezt is de ilyen siralmas játékot utoljára a Valladoid ellen láttam.Nem lehet mindig gálázni,de könyörgöm az utolsó helyezett ellen a Camp Nouban nem tudunk egy nyamvadt akciógólt összehozni?![]()
A 3 pont és a Messi 2 gólja (nem mintha megérdemelte volna) vigasztal.
Azon gondolkodtam, vajon milyen logika mentén születik olyan döntés, h a két, egyaránt 8 gólos házi gólkirályom egyikét sem jelölöm a kezdőbe?hank1ee írta:...Molina és Castro nagyon veszélyes játékosok, Ruben ezt gyorsan bizonyította is.
Nincs értelme megverni a legjobb csapatokat egy bajnokságban, ha mellette meg pontokat vesztünk a kicsik ellen. Örülj, hogy nyertünk, elég az ha a madridosok szidják a csapatot. Nem lehet minden meccsen nyerni, év elején nem egy meccs volt a madridnak is ahol még jobban játszott náluk az ellenfél mégis nyertek (Villareal, aztán az Elche elleni győzelmet inkább hagyjuk is). Természetesen ami régebben volt arra nem illik visszagondolni.Leon írta:Az ilyen meccsek után szégyenlem,hogy a Barcának drukkolok!![]()
Egy öngól meg két tizi az utolsó helyezett ellen,gratulálok!
Gondolom, igen, de a hivatalos oldallal nem kell foglalkozni ebben az esetben.palesz77 írta:És ez a meccsek 90%-ánál így van kb. Ez micsoda? Ezek csak a várt kezdők mindig?
Na ezt már rég meg akartam kérdezni, hogy tudja-e valaki ez micsoda.. De a hivatalos oldalon a kezdőlapon ott van ez a kezdő amit visca el barca beírt, viszont ha megnyitom a "cikket", akkor meg ezt a kezdőt írja:visca el barca írta:Pinto, Alves, Mascherano, Bartra, Adriano, Sergio, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi y Alexis