Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Director del Fútbol
Nem kötözködök veled, de szerintem ha azért ült volna padon, mert oda való, akkor úgy tavaly ilyenkor már ott csücsült volna...nem hiszem, hogy pont mára érett be a padozás R10-nek. Mint ahogy arra is ráteszem a kalapom, hogy amennyiben ma ki-ki meccs lett volna, tuti, hogy nem Iniesta játszik a baloldalon, hanem Ő. De mivel 80% volt, hogy elérjük a továbbjutást, plussz még be is küldheted bármikor, ma kényelmesen meg lehetett lépni.Ákocka írta:Hát, nem éártek veled egyet. Szerintem Frenkit annyira nem érdekli a sajtó. Most inkább csak jelezte R10-nek, hogy fogytán a türelem. Minden jó edző ezt cselekedte volna.
-
- Director del Fútbol
Az a baj, hogy R10 nem fog okulni a padozásból, mert nagyon jól tudja, hogy csak azért ült ott, mert 2 hete erről cikkezik a sajtó és Frankie már megunta és ültetett egyet.... Rijkaard önszántából tuti nem ülteti padra...Ronnie meg nem hülye gyerek...
- Ákocka
- Jugador d'estrella
Nem szeretném ugyanazokat elmondani, mint már elhangzottak. Szerintem nem volt egy átlagos meccs. Lásd a gólokat, és Riijkardot... Nagyon szimpi volt, ahogy dühbe jött. Eidurt hamarabb le kellett volna hozni, akkor talán több helyzetünk lett volna. Amúgy meg lehet, örülök is neki, hogy csak X lett, mert így továbbjuthat a Lyon... Nem mintha annyira szimpi lenne, dehát a Rangers... Szerintem R10 okul majd a mai padozásból, egész jól játszott ma, csak mintha már a társak se keresték volna annyira. Mindent összevetve, bárcsak mindig így játszanánk idegenben. 

-
- aka Game90
Jó kis meccs volt, a győzelem is meglehetett volna.
Guddy trágya volt... R10 viszont a beállása után szép passzokat adott.
Utolsó fordulóban lehetne pihentetni 1-2 játékost (pl. VV helyett Jorquera stb).
Guddy trágya volt... R10 viszont a beállása után szép passzokat adott.
Utolsó fordulóban lehetne pihentetni 1-2 játékost (pl. VV helyett Jorquera stb).
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- lowride
- Jugador del Barça
en annyira nem banom, hogy dontetlen lett, legalabb aranylag jol jatszodtak idegenben es nem is akarmilyen csapat ellen... a biro [auto_cenzúra] volt... Gudjohnse berughatott volna egyet abbol a kettobol, ennel jobban nem lehetett volna talalni neki:D
Egy Leo tízezer botlábúval felér.
-
- Director del Fútbol
Szerintem jó meccs volt, Iniesta parádézott a balszélen, Messi hozta a kötelezőt, amikor kedve volt, esélyük nem volt a védőknek. Még Gudjohnsen sem volt rossz, mezőnymunkában jó volt, kihagyott 2 helyzetet, de egyébként jót játszott. Bojan egyelőre ennyit tud, neki minden perc ajándék, ha Henry vagy Samuel lett volna, szerintem több helyzet is van. Mindenesetre a védelem aggasztóbb volt, igazán csak Abidal volt kíváló, Zambrotta nagyon hajtott, de Milito és Puyol is néha hajmeresztő dolgokat csinált. R10-et pedig egyre szívesebben látnám a padon, helyén játszhatna Iniesta és előre meg mehetene Eto'o Titi mellé. A forma szerintem javult, jó kis hajtós idegenbeli meccset nyomtunk. Jó felkészülés volt az Espanyol ellen. Gratula a továbbjutáshoz!
-
- Director del Fútbol
Én aránylag elégedett vagyok!
Ez a Lyon már nem a Nou Campban látott Lyon volt,jól játszottak,ennyi hiányzóval és valódi tét nélkül nem rossz ez a döntetlen,nem sok csapat távozott volna ma ponttal tőlük.
Ilyen játékkal szombaton megvernénk az Espanyolt,ráadásul remélhetőleg ad egy kis plusz lelkesedést a többieknek Eto'o visszatérése.
Ez a Lyon már nem a Nou Campban látott Lyon volt,jól játszottak,ennyi hiányzóval és valódi tét nélkül nem rossz ez a döntetlen,nem sok csapat távozott volna ma ponttal tőlük.
Ilyen játékkal szombaton megvernénk az Espanyolt,ráadásul remélhetőleg ad egy kis plusz lelkesedést a többieknek Eto'o visszatérése.
- barcamessi
- Jugador del Barça
Nah végre meg merte lépni Frank hogy leülteti Ronniet!!! Őszintén mondom hogy nagyon ideje volt már, hátha ettől észhez tér most már télleg!!!
Tippem: egy gólgazdag meccsen nyerünk 4:2-re
VISCA EL BARCAAA!!!!!!!!!!!!!!
Tippem: egy gólgazdag meccsen nyerünk 4:2-re

VISCA EL BARCAAA!!!!!!!!!!!!!!
V I S C A E L B A R C A
Ronaldinbhon csak csere a Lyon ellen!!!!!!!!!!!!444
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az enyém 2-1 ide!gianni írta:A tippem 4-1 a javunkra
Messi, Bojan
Juninho(vagy hogy kell írni

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az a baj hogy megtehetik...Bodi írta:Rengeteg kritika éri mostanában a csapatot,úgyhogy nem tehetik meg a játékosok,hogy ellazsálják a meccset,megteszik azt épp elégszer.
Mostmár fel kell ébredni és végre idegenben is nyerni kell!
Forza Barca!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
-
- Director del Fútbol
Rengeteg kritika éri mostanában a csapatot,úgyhogy nem tehetik meg a játékosok,hogy ellazsálják a meccset,megteszik azt épp elégszer.
Forza Barca!
Forza Barca!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Szerintem az Olympique is tudja, hogy a Barça ellen végig támadni életveszély, ezért esetleg arra is bazírozhatnak, hogy a Rangers nem nyer Stuttgartban, és majd az uccsó fordulóban ki-ki meccsen próbálják elverni a skótokat, és akkor meg van nekik a továbbjutás... az Ibrox-ban...lionelmessi19 írta:Én várom a meccset, rég láttunk már olyat hogy egy csapat támadásra... sőtt messzebb megyek, nem védekezésre álljon be ellenünk.
Elvileg most kap teret a támadó szekció, kiváncsi leszek!
Persze sok függ a másik meccs eredményétől is.
De annyi biztos, hogy védekezésre nem állhatnak be! (reméljük)
Előre a TITOlusokért!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem nagyképűségből,DE:Szakacs írta:na latod ez a gond...mivel a jatekosok is igy gondolkodnak pontosan mint te! szoval most nem arra akarok kijukadni hogy veled volna gond..hanem az edzoi stabbal..mivel ha riijkaard nem motivalja a jatekosok az orokos hajtasra, gyozni akarasra...akkor csak ugy tekintnek a meccsre mint mi szurkolok:hogy ahh ez nem fontos...ezt nem kell behuzni ugyis tovabb jutunk..MINDEN MECCSEN MAXOT KELL ADNI...nem szamit ki az ellenfel..es nem csak a nagy meccsek elott parazni..es csak akkor hozzak a jatekosok is magukat lazba...jo pelda erre tavaly a pool ellen...elso meccsen..senki se izgult...a jatekosok is ugy vettek ah ez pool legyurjuk lattuk mi lett a vege...Szoval te is vedd komolyan es a jatekosok is!ozsimiki írta:Engem most ez a meccs vhogy nem hoz lázba...Továbbjutásunk kb 99%,az,h csoportelsők leszünk 92%,úgyhogy....
egy ilyen sorozatban úgyse fogjuk kitenni a belünket egy ilyen "jelentéktelen" meccs miatt...hosszú még a Bl szezon is....szal nem lepődők meg ha kikapunk,(sőt Lyon miatt még nem is szomorkodom),de egy x a legreálisabb eredmény.
FORZA BARCAAA!!!
FORCA BARCA!
Túl sok meccset láttam már ahhoz,h tudjam,nem csak a BARCA,hanem az ÖSSZES NAGYCSAPAT így állna hozzá,amikor megnyertük a Béelt,akkor sem adtuk ki a belünket a csoport azon meccsein amikor már tökmind1 volt...viszont akkor az addigi kiegészítő emberkék hozták úgy is a cuccost...ennyi történt.
A kiesése rendszerben viszont minden meccsen oda kell tenni magunkat,ahogy a kumma bajnokságban is,idegenben is,és otthon is,amíg nincs meg a cucc.....de ez más!
.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
nem akarok vészmadár lenni, de kb 3:0ra megvernek minket,mint mi őket anno. nincs úl sok esély hogy a lyon ellen, akinek nyernie kell, jó formában vannak, motiváltak, majd pont az idegenben gyengélkedő, nem élethalál meccsen, henry,eto'o nélkül lenne keresnivalójuk. szerintem egyértelmű a lyon győzelem. nem is értem miért ad 2.75ös odsot a bwin. na mindegy, megraktam 5000 fttal, bár én mindig pesszimista vagyok..lehet pont most nyernek,amivel elhallgathatnák a csipkelődős embereket, de nagyon mindimális esélyt látok
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- Andris
- Adminisztrátor
Én várom a meccset, rég láttunk már olyat hogy egy csapat támadásra... sőtt messzebb megyek, nem védekezésre álljon be ellenünk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
na latod ez a gond...mivel a jatekosok is igy gondolkodnak pontosan mint te! szoval most nem arra akarok kijukadni hogy veled volna gond..hanem az edzoi stabbal..mivel ha riijkaard nem motivalja a jatekosok az orokos hajtasra, gyozni akarasra...akkor csak ugy tekintnek a meccsre mint mi szurkolok:hogy ahh ez nem fontos...ezt nem kell behuzni ugyis tovabb jutunk..MINDEN MECCSEN MAXOT KELL ADNI...nem szamit ki az ellenfel..es nem csak a nagy meccsek elott parazni..es csak akkor hozzak a jatekosok is magukat lazba...jo pelda erre tavaly a pool ellen...elso meccsen..senki se izgult...a jatekosok is ugy vettek ah ez pool legyurjuk lattuk mi lett a vege...Szoval te is vedd komolyan es a jatekosok is!ozsimiki írta:Engem most ez a meccs vhogy nem hoz lázba...Továbbjutásunk kb 99%,az,h csoportelsők leszünk 92%,úgyhogy....
egy ilyen sorozatban úgyse fogjuk kitenni a belünket egy ilyen "jelentéktelen" meccs miatt...hosszú még a Bl szezon is....szal nem lepődők meg ha kikapunk,(sőt Lyon miatt még nem is szomorkodom),de egy x a legreálisabb eredmény.
FORZA BARCAAA!!!
FORCA BARCA!

Tiziano Crudeli fan 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Engem most ez a meccs vhogy nem hoz lázba...
Továbbjutásunk kb 99%,az,h csoportelsők leszünk 92%,úgyhogy....
FORZA BARCAAA!!!

FORZA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.