Arról is gondolkodjunk el, hogy milyen keretünk van most, és milyen volt akkor.Asys írta:Azért érdekes a szurkolói lélek... 2003 őszén szerintem sokan a fél lábukat odaadták volna azért hogy mondjuk 7pontal álljunk a BL-ben és 4.helyen a bajnokságban...Zozzy 5 írta:A 0-0 a továbbjutás szempontjából jó. Ennyi a pozitívum, nameg a védelem.
Az meg nem igaz, hogy nem tudunk egy retkes lövést megereszteni. Azon már nem lepődök meg, hogy Rijkaardnak nem jut eszébe, dehogy a játékosoknak se tűnjön fel. Nem, ők inkább passzolgatnak a 16oson belül 10 ember közt.
A mutatott játék, hozzáállás és taktikai felkészültség szégyen!
Rosszul voltam tőlük, amikor elkezdtek a végén passzolgatni. Ezért nézzük meg őket? Köszönöm, ebből nem kérek.
Azóta az igények megnövekedtek mindenki azt akarja hogy a csapat zsinórban nyerjen és mint a szupermenek mindig 100%-kot nyújtsanak!!!
Ha kritizáljátok a csapatot xtem előbb gondoljon mindenki vissza a mélypontokra és ha azután is úgy érez beszéljen szégyneről...
Nem azt várom el, hogy minden meccset lehozzanak zsinórban, hanem azt, hogy küzdjenek és akarjanak azért a pénzért amivel teletömik a zsebüket.