Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Los Banditos írta:A Celticet fogjuk kapni. Érzem![]()
Mert jók a megérzéseid. Nekem is ez a tippem, valahogy vonzzuk az angolokat. Én a 'pool-ra tippelenék, őket kapjuk. A legfőbb kívánságom a Fener vagy a Celtic.Titinho írta:Na mostmár egyre jobban izgulok így dél felé közeledve...Miért van olyan érzésem, hogy a Liverpoolt vagy az Arsenalt kapjuk?
Ez benne van sajnosTitinho írta:Na mostmár egyre jobban izgulok így dél felé közeledve...Miért van olyan érzésem, hogy a Liverpoolt vagy az Arsenalt kapjuk?
Nem néztem utána, de minden valószínség szerint ha az van kiírva hogy Ueafa kupa sorsolás, akkor lesz a bl is, mert először a bl, utána uefa sorsolás szokott lenni emlékeim szerint...merx írta:hol lehet majd látni a sorsolást?? tavaly úgy emlékszem az eurosport-on volt, de most ott uefa kupa sorsolás van kiírva.
Én igy tudom:merx írta:hol lehet majd látni a sorsolást?? tavaly úgy emlékszem az eurosport-on volt, de most ott uefa kupa sorsolás van kiírva.
háát.. nekem is eléggé [auto_cenzúra] a napom eddig.. sőt még else kezdődöttvisca el barca írta:hajj... még 8 óra sincs már [auto_cenzúra] az egesz napon![]()