Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én igy tudom:merx írta:hol lehet majd látni a sorsolást?? tavaly úgy emlékszem az eurosport-on volt, de most ott uefa kupa sorsolás van kiírva.
háát.. nekem is eléggé [auto_cenzúra] a napom eddig.. sőt még else kezdődöttvisca el barca írta:hajj... még 8 óra sincs már [auto_cenzúra] az egesz napon![]()
Igen visszatérlionelmessi19 írta:Mindenképpen az Arsenalt, vagy a Liverpoolt szeretném, előbbi kiverése talán a legnagyobb önbizalmat adhatná, utóbbinál szintén hasonló, plusz vissza is vághatnánk...
Mindenképp erős csapatot szeretnék, bárkit meg kell tudnunk verni!
Idegenben kezdünk, így, szerintem bárkit megehetünk.
Samu és Toure gondolom már rég visszatért az Afrika kupáról, mire BL meccs lenne, ugye?Időpontokat illetően nemvagyok képben most...
Végülis jó lenne visszavágni,de azért a Pool is nagyon jó csapat,ráadásul a tavalyi csapatukhoz képest szaladgál ott egy bizonyos Fernando,aki köztudottan imád(és tud sajnos) a Barca ellen játszani.Enrique írta:'Pool-t ide azonnal!![]()
1) Úgyis brit ellenfelünk lesz.
2) Másodszorra a Cselszkijt is lenyomtuk
3) Nem szeretem a Liverpoolt.
Vigyázz mit kívánsz a végén még valóra válik..Enrique írta:'Pool-t ide azonnal!![]()
1) Úgyis brit ellenfelünk lesz.
2) Másodszorra a Cselszkijt is lenyomtuk
3) Nem szeretem a Liverpoolt.
Hát ha brit ellenfél, akkor én is inkább a Liverpoolnak örülnék jobban, mint az Arsenal-nak. Nagyon jo formában vannak az ágyusok, sztem kiejtenének jelenlegi forma alapjánEnrique írta:1) Úgyis brit ellenfelünk lesz.
nem mindegy de jo lenne tuljutni a nagy falatokon!!noname írta:Ahogy korábban írtam:mindegy h kit kapunk, de ha már választani kell, akkor mindenképp a Pool h viszsavághassunk!
HeheheheheheheheDemonhunter írta:Na, most akkor én beszélnék a Valencia elleni meccsről.Ugye mint tudjuk idegenben [auto_cenzúra] vagyunk,de nagy részt csak a kiscsapatok ellen.Mivel(szerintem)a Valencia nagy csapat,de mégis idegenben jáccunk,ez a meccs nagyon háromesélyes.
Szerintem pont abból kifolyólag, hogy fiatalok, nem fogják bírni végig. Elképzelhető, hogy rámcáfolnak. Ennek ellenére minden tiszteletem Wengeré, nagyon jól csinálja ezt a fiatalítás dolgot, a fiatalok motiválását, sok klubnál tanulhatnának belőle.Frank Rijkaard írta:Még szerencse, hogy nema te véleményed számít...Ákocka írta: Először is: Arsenal. Szerintem ők februárban inkább Sz@rzenál lesznek.
Én az Arsenalt akarom elkerülni, mert
1. a másik kedvenc csapatom, nem szeretném, ha már összekerülnénk. Majd a döntőben![]()
2. nagyon jó kis csapat, a fiataloknak még nincs teli a fejük , és csak a győzelem számít nekik, nem beszélve arról, hogy mit művelnek az angol bajnokságban
Még szerencse, hogy nema te véleményed számít...Ákocka írta: Először is: Arsenal. Szerintem ők februárban inkább Sz@rzenál lesznek.