Gareth Tello írta:salas9 írta:
Az UEFA (már sokadszorra...) ismét doppingellenőrzést tartott a Barcelonánál. Az első csapatból 10 ember (Mascherano, Bartra, Dos Santos, Pinto, Alexis, Adriano, Sergio, Puyol, Pedro és Alves) vett részt a vizsgálatokon.
Utóbbi négy játékos vérében tiltott szereket mutattak ki, de nem tiltották el őket, mert szeret minket az UEFA és Platini bácsi.
Olvastam én is.
Kiderült, h Busí az apjának köszönhetően úszta meg az eltiltást, aki ugye közismerten már korábban is elsimította a dolgait azzal, h a kezdőbe rakatta és ott is tartatta a vezetőkkel.
Puyolnak a fodrásza mondta, h újabban szörnyen töredezett a hajvége, ezért kapott extra kezelést, ami miatt elnéző volt az UEFA delegáció, mivel tudják, h a hajában az ereje, ráadásul ketten is nagy Balázs Pali rajongók.
Pedrito egy balszerencsés szituba keveredett, mivel a kisfia születésének ünneplése során nem szomjasan véletlenül ráhúzott a doppingszeres üvegre. Azzal tudta meggyőzni az ellenőröket, h a sajnálatos eset miatt megmaradt kisüstiből töltött két rundót a vendégeknek.
Dani esete volt a legegyszerűbb, mert amikor meglátták, állítólag másfél órán keresztül visítva röhögtek a séróján, így nemhogy meg nem büntették, de megköszönték neki a boldog pillanatokat.
Messit is meg akarták vizsgálni, de mivel ő jelenleg tripla dózist kap, h pályán lehessen a PSG ellen, így levették a listáról, miután épp akkor értek oda, amikor Platini úr vidáman töltött a gumibogyószörpből a Bolhának, mert tudható, h szívügye a klubunk és Leo.
A komoly dolgokat félretéve, eléggé felforgatott kezdőt várok a bajnokira, kényszerből és tudatosan is alaposan tartalékos gárdával kell számolnunk. Sztem egy "legyünk túl rajta valahogy" hangulatú derbi lesz, amitől persze bőven hozható. Ha a tartalékok odateszik magukat, akkor a vége felé néhány percre jöhetne Abi.