Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt módosítanám kicsit.attól, hogy a real elbukik mindenhol, nekünk nem lesz jobb...
én is ebben bízom.úgy gondolom, hogy tovább megyünk. amikor minden ellened szól, akkor szokott meglepetés történni.
A bajnokság a legfontosabb kupa, am stimmelsörvirsli írta:A bajnokság még mindig a 2. legfontosabb kupa! Ezt már csak behúzza a csapat nem?
Nálam egyértelműen az első, szerintem a csapatnál is. Szeretném megélni, h beelőzzük a nagyképű bandát a bajnokságokat tekintve. Nem érzem, h bármi is változott volna Madridban a két győzelem miatt, a gondok megmaradtak.sörvirsli írta:A bajnokság még mindig a 2. legfontosabb kupa! Ezt már csak behúzza a csapat nem?
Azért ennyire ne vedd komolyan, ez csak egy hülye hobbi, ha ez az "élet nagy dolgaihoz" képest bakfitty.Firefox írta:Utóljára akkor voltam ilyen szomorú, amikor elvesztettem édesanyámat ..![]()
Egy mondatban össze tudom foglalni a választ: Abszolút impotens, hozzá nem értő szakmai vezetés, élén egy játékos megfigyelővel....Léfe írta:Jó-jó gyengék vagyunk, de miért. A Milan elleni meccsig azért nagy gondok nem voltak. Valaminek lenni kell amit nem tudunk. Az nem lehet, hogy 3 hete
még a Barca volt a világ legjobbja, most pedig minden eltünt a játékunkból ami jó volt. Mi az oka ? Fáradság ? A Reál pont annyit meccselt mint mi. Ronaldó - ha nem is szeretjük - mindig hajt, Messi meg lézeng, de mások is. Majdnem 4 gólos rugott átlagunk van, most nem tudunk átjönni a félpályán. Ez nem összeállitási kérdés. Egyáltalán, már az sem biztos, hogy megszerezzük a bajnoki aranyat. Mi van itt ? A középálya nem védekezik, de nem is támad. Gólhelyzetek sincsenek. Semmi sincs.
Ezzel egyetértek. De nem feltétlen egy szaklapnak örülnék, ha megkeresné, hanem mondjuk Jordi Rourának. Nem ártana egy kis segítségsplinter írta:Elkaphatná valamelyik 'szaklap' Pep-et egy interview elejéig.. Kíváncsi vagyok mit mondana a mostani állapotról....
Illetve, biztos vagyok abban, hogy hatalmas lelki segítség lenne, ha meglátogatná a fiúkat edzésközben a Masia-ban,