Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Masch nagyon nagy tanár volt megint, volt 4-5 zseniális megelőző szerelése.Dr.Dre írta:Sajnos nem birtam nézni a meccset. Érdekelne hogy hátul hogyan teljesített a csapat? Gondolom nem is volt valami erős a Levante támadásokban, és ez a 0 gól elég biztató,még egy kis csapat ellen is. Masch hogy játszott?Megállta a helyét?
Nagyon pici dolguk volt hátul, szinte semmi.. De azt viszont jól megoldottákDr.Dre írta:Sajnos nem birtam nézni a meccset. Érdekelne hogy hátul hogyan teljesített a csapat? Gondolom nem is volt valami erős a Levante támadásokban, és ez a 0 gól elég biztató,még egy kis csapat ellen is. Masch hogy játszott?Megállta a helyét?
Azért ezt kicsit erősnek és korai végkövetkeztetésnek érzem.Yokozuna írta: Vége az Iniesta, Xavi középpályának. Iniesta hosszú távon csere lesz...
Vissza kell tenni Adrianónak lövőre.visca el barca írta:a szögletekre viszont kitalálhatnánk valamit, mert továbbra sem látom semmi értelmét h beíveljük, aztán piqué vagy busi próbálkozik fejeléssel a dzsungelben...
igazából mást nem tudsz csinálni.visca el barca írta: a szögletekre viszont kitalálhatnánk valamit, mert továbbra sem látom semmi értelmét h beíveljük, aztán piqué vagy busi próbálkozik fejeléssel a dzsungelben...
Igen, nagyon hasonlított a játék az igazi tiki-takához, viszont folyamatosan előre felé játszottunk és ez független attól hogy ki volt az ellenfél. A második félidő annyira sem mérvadó mint az első. Én személy szerint 1-2 gólt vártam a második játékrészre, ami ha 0:0 -nál történik lehetett volna 4 is. Neymarnak ezért is volt kicsit "hálátlan" a helyzete, mert már akkor állt be, amikor nagyon visszavett a csapat és nem támadt olyan elánnal.visca el barca írta:tegnapi meccshez négy észrevétel
1. megujult erővel nyomattak a srácok a letámadást, jó volt ujra látni, hogy az ellenfél már a 16-20 m-en nem tud mit kezdeni.
2. brutálisan sok labdát lögyböltünk be a védők mögé, főleg középről a 16-os oldalához.
3. aminek a legjobban örültem, elmaradt a sok tingli-tangli oldalpassz, és ment a direkt előre játék. sokszor egyből ment a zsuga, nem dédelgették sokat a labdát. igaz a második félidőben visszaköszönt a régi barca, de tudjuk be a az első félidei 6 gólnak...
4. messi megizzadt, én ilyet még nem láttam