Ebben igazad van, el is felejtettem az EL szereplésüket, mindenesetre a Levante mindig is egy alázható csapatként élt a fejemben, egy alkalomra nem emlékszem, amikor komoly ellenállást fejtettek volna ki. (A tavaszi 1-0át is annak köszönhetik, hogy már senkinek nem volt kedve focizni abból a Barcából.) Még abban az évben is, amikor az EL összejött és a tabellát is vezették, simán gurított nekik a Barca egy ötöst.kristop írta: hát azért a levante bőven nem kiesőjelölt csapat, ők egy elég kellemetlen középcsapat, akik sok bajt okoznak nagyobb csapatoknak (főleg otthon, többek között leikszeltek az atmával, megverték a valenciát, sociedadot, sevillát, bilbaot és 1:2re kaptak ki pellegrini malagájától meg a realtól). a tavalyi gyengébb 11. helyezésük is inkább annak volt köszönhető, hogy meneteltek az európa ligában és nem bírták a kettős terhelést. meglepődnék, ha kiesének.
Szóval lehet, hogy megverik a Valenciát, de ennek a Barcának egyáltalán nem mumusai, majd amikor a Bilbao-t verjük ilyen simán, akkor leszek nyugodt.
Úgyhogy én Pedro játékával és a többivel, amit a fenti miatt nem említettem, úgy vagyok, mint amikor Cesc rúgott egy mesterhármast a Mallorcának, aztán még teljesen haszontalan volt. Egyelőre lássuk meg, hogy megy ez mondjuk holnap az Atletico ellen.