Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.19. 19:52:03

Kikaptunk, na bumm. Jöhet a kommentcunami és az olyan hozzászólások, hogy gödörben vagyunk.

Gratulálok a Sociedádnak, megérdemelten nyertek. A második félidő teljesen az övék volt. Főleg a kiállítás után abszolút uralták a meccset.

Mi pedig kicsit talán kényelmesre vettük, de van ilyen, nem tragédia. Amikor mentünk kettővel én is azt gondoltam, hogy sima lesz.
Előre.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.01.19. 19:51:56

Hihetetlen, hogy milyen bénán játszottunk. Ha lehet ezt játéknak nevezni.
Úgy éreztem, hogy úgy mentek ki a pályára, hogy tudjuk le gyorsan. nem nagyon akartak ők itt játszani.
Még ez a vereség is belefér szerintem, de azért nem ártana a fejekben rendet tenni.
Alves igaz, hogy adott egy gólpasszt, de amit csinált, az hihetetlen. Nagyon el van szállva magától.
A sociedad meg vért ivott meccs előtt, érezték, hogy meg lehet fogni a Barcát. Megérdemelt a zakó, na. Remélem ez azért felébreszti őket, hogy nem lehet így kimenni a pályára, ilyen hozzáállással
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.19. 19:51:46

az ilyen vereséget nem lehet megmagyarázni.
2-0ról megint magunkat vertük meg. 3szor értek fel a kapuhoz nagyjából,3 gólt.
Védekezésünk mondjuk végig siralmas volt,rossz volt nézni mennyire elcsúszott a védősor sokszor.
Nah mindegy, nem a vereség bánt,mert így is elég nagy az előny,de 2-0ról a b-csapatnak is bárki ellen le kell hozni egy meccset.
Piqué kiállítása vicces volt, olyan faultért küldték ki, amiből 15 volt a meccsen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.19. 19:51:03

20 meccsenként egy ilyen belefér,ez legyen a legnagyobb gondunk ebben a szezonban :D legalább marad rekord amit megdönthetünk jövőre!
Alvesnek,és Piquének azért gratulálnék,Alves hónapok óta annyira,de annyira ostoba buta módon játszik,hogy már a keretben sem lenne helye.
Piqué meg nem tudom mit akart a szabadrúgásnál...

Ennek ellenére köszönet a csapatnak ezért a 19 gyönyörű meccsért!
Pavel
Entrenador del Barça

2013.01.19. 19:50:58

Ennek a napnak is el kellett jönnie. :evil:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.19. 17:50:51

Soci-kezdő:
Bravo; Carlos Martínez, Mikel González, Iñigo, De la Bella; Bergara, Illarramendi, Xabi Prieto, Griezmann; Vela y Chory Castro.
Chory nyáron gólt lőtt nekünk, Griezmann korábban szintén, jó lesz vigyázni velük.
Cserék: Zubikarai, José Ángel, Elustondo, Estrada, Rubén Pardo, Agirretxe, Ifrán.
18Barca99
Capitá del Barça

2013.01.19. 17:18:41

Barcaman1993 írta:Ilyen csapattal kötelező a győzelem. Meg kéne már törni a Sociedad elleni "átkot". Egyébként egész jó az ellenfél. Ilyen csatárokkal, hogy Carlos Vela, Aguirretxe, Griezmann, a kp-n Xabi Prietoval. kemény meccs lesz, de kell a 3 pont.
Így van oda kell figyelni rájuk hisz a Madrid ellen is ügyesen tették - vették a labdát. Igaz mint tudjuk a Madrid most rosszabb formában, mi meg (elvileg) kirobbanóban, azért figyelemre méltó az a 3 gól a Bernabeuban. Idegenben habár hibátlan a mérlegünk, azért a Sevilla és Betis után talán ez lesz az egyik legnehezebb. Igaz, minden hétvégén úgy ülünk le a tv elé, hogy húú ez most már tényleg nagyon nehéz lesz és lehet botlunk de a fiúk még mindig húzzák és húzzák a kitűnő bajnoki rajtot ( ami most már talán nem is rajt, hanem kitűnő szezon kezd lenni ).

Múlt héten azok között voltam aki azt mondta, hogy simán nyerünk Málagán most nem mondom annyira biztosra (mintha rajtam múlna... :D) de azért illik a srácoknak ezt behúzni Jó lenne megint már az első félidőben eldönteni a meccset, hogy lehessen pihentetni a kupavisszavágóra. Azt sem tartom kizártnak, hogy Tito oda is fog pihentetni, és akár egy két meglepetés lesz a kezdőben (Pinto - Valdés csere :twisted: )
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Messidona10
Entrenador del Barça

2013.01.19. 17:17:10

Tulajdonképpen a lehető legjobb csapat futhat ma ki (bár ki tudja, hogy most Alves vagy Adriano jobb). A Sociedad évek óta elég veszélyes hazai pályán, jó lenne már őket elrendezni, és folytatni a sorozatot. Remélem, hogy ez sikerül. Visca el Barca!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.01.19. 17:12:12

S.Agüero írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Alba, Sergio, Cesc, Xavi, Iniesta, Pedro i Messi
Betonkezdő.
Ilyen csapattal kötelező a győzelem. Meg kéne már törni a Sociedad elleni "átkot". Egyébként egész jó az ellenfél. Ilyen csatárokkal, hogy Carlos Vela, Aguirretxe, Griezmann, a kp-n Xabi Prietoval. kemény meccs lesz, de kell a 3 pont.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.19. 17:11:07

S.Agüero írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Alba, Sergio, Cesc, Xavi, Iniesta, Pedro i Messi
Betonkezdő.
Ez igen. :shock: Én a Xavi-Ini-Cesc hármasból kettőt pihentettem volna, de mindegy.
Hamar el kéne húzni több góllal, hogy aztán pihenhessen három kulcsember.

La banqueta del Barça: Pinto, Mascherano, Adriano, Song, Thiago, Alexis i Tello.

Visca el Barça :!:
MatyiG
Adminisztrátor

2013.01.19. 17:06:21

Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Alba, Sergio, Cesc, Xavi, Iniesta, Pedro i Messi
Betonkezdő.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.19. 11:34:15

Barcaman1993 írta:
Azért azt megnézném, hogy a január-február időszak miért mindig csak a bajnokság? Rendre ilyenkor megy le az egész kupasorozat és februárban jön a BL is. Semmi köze ennek hozzá sztem.
Bl február utolsó napjaiban kezdődik,kupa már februárban nincsen,mivel ált. jan. utolsó hétvégéjéig ott lezárulnak a küzdelmek,és így van egy lyukas hónap.
Szerintem igenis van köze hozzá,mondjuk ez nem számít,de Pep szerint is volt,az tán egy kicsit mérvadóbb vélemény!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.01.19. 11:29:53

Mezner2 írta:
5nap múlva lesz,nehogy már egy profi játékosnak,pláne ezen a szinten problémát okozzon,hogy 5 nap alatt le kell játszania két meccset...
Nem kell tartalékolni,a mi játékunkhoz amúgyis az az ideállis,ha 3-4 naponta játsszunk,meccsben kell lennie a csapatnak,hogy megfelelően pörögjünk.
Emlékszem,mikor kiestünk anno a Sevilla ellen a kupában Januárban,Pep arra panaszkodott,hogy nehéz lesz így,hogy nem lesz meg a srácoknak a megfelelő szerda-szombat meccsritmus.
Nem véletlen az sem,hogy mindig Februárban-Január végén játsszunk a legrosszabbul,amikor csak a bajnokság van terítéken.
Azért azt megnézném, hogy a január-február időszak miért mindig csak a bajnokság? Rendre ilyenkor megy le az egész kupasorozat és februárban jön a BL is. Semmi köze ennek hozzá sztem.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.19. 10:51:49

Deus írta:Kicsit fura, hogy hat órakor kezdünk a meccset :)

Nos, én mindenképpen tartalékolnék a mai napon, mert kellenek a kipihent játékosok a csütörtöki visszavágóra.
5nap múlva lesz,nehogy már egy profi játékosnak,pláne ezen a szinten problémát okozzon,hogy 5 nap alatt le kell játszania két meccset...
Nem kell tartalékolni,a mi játékunkhoz amúgyis az az ideállis,ha 3-4 naponta játsszunk,meccsben kell lennie a csapatnak,hogy megfelelően pörögjünk.
Emlékszem,mikor kiestünk anno a Sevilla ellen a kupában Januárban,Pep arra panaszkodott,hogy nehéz lesz így,hogy nem lesz meg a srácoknak a megfelelő szerda-szombat meccsritmus.
Nem véletlen az sem,hogy mindig Februárban-Január végén játsszunk a legrosszabbul,amikor csak a bajnokság van terítéken.
Deus
Boixos Nois

2013.01.19. 10:38:24

Kicsit fura, hogy hat órakor kezdünk a meccset :)

Nos, én mindenképpen tartalékolnék a mai napon, mert kellenek a kipihent játékosok a csütörtöki visszavágóra.
KépKép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.01.19. 09:18:28

Srácok nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én mindenképpen tartalékolnék és a Malagá elleni meccsre koncentrálnék. A bibi csak annyi, hogy a Sociedad amióta visszakerült, azóta 2 meccset játszottunk velük idegenben, ahol összesen 1 pont termet nekünk. Ezért nagyon oda kel. figyelnünk. Én egy ilyen csapatra gondoltam:
Valdes-Montoya, Mascherano, Piqué, Adriano-Cesc, Song, Thiago-Pedro, Messi, Tello
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.18. 20:31:37

Villa és Jonathan kimaradt a Sociedad elleni keretből.

Valdés, Pinto, Alves, Adriano, Montoya, Piqué, Puyol, Alba, Mascherano, Bartra, Song, Xavi, Cesc, Busquets, Thiago, Iniesta, Tello, Pedro, Alexis and Messi.

Jó lenne, ha viszonylag tartalékosan állnánk fel, így a kulcsemberek kipihenve futnának ki a gyepre a visszavágón.
mess2009
Director del Fútbol

2013.01.14. 11:50:22

senkialfonz40 írta:
Vakmacska írta: A másik, ami feltünő volt, az a kontrák hiánya.
Azt gondolom a klasszikus kontrához szélvészgyors játékosok kellenek és az nincs meg a csapatunkban. Így is van olyan, amikor kontraszerű támadásokat vezetünk, de nagyon sokszor azért veszünk vissza, mert nincs meg az esélye, hogy könnyen végigvigyük, és a kontra rendszerint sprintben közlekedésről szól, az pedig fáraszt nem is kicsit. A Barca játéka amúgy is a sok futásról szól (azonnali visszatámadás labdavesztés esetén) és három-öt-hét hiábavaló kontratámadás esetén,(lehet) nem maradna kraft a mérkőzés végére. Így viszont mindig van elég energia, mert nem nagyon emlékszem olyan mérkőzésre, amikor Barca játékos vánszorgott volna visszafelé labdavesztés esetén.
Vakmacska írta: Tito remek munkát végez, remélem ez így is marad...
Nem gondoltam volna, kellemes meglepetés, mert ugyan számítottam arra, hogy nagy változás nem történik (Tito többé-kevésbé ugyanazt a vonalat viszi), de volt egy-két olyan meccs, amikor csak szuperlatívuszokban lehetett szólni a Barca játékáról, olyan koncentráltak voltunk, amilyet én még nem láttam a Csapattól. :D
alapvetően ez lehet a helyzet, nem ez a mi fő fegyverünk, de azért néha bejön!! pl. Sanchezé akár jó is lehetett volna.sajna ugyanez a helyzet az átlövésekkel is, valjuk be nincs olyan rúgótechnikájú emberünk aki ezt elfogadható gyakorisággal meg tudná tenni. nem tekintem annak azt a néhány szép de ritka lövést amit alkalmasint Iniesta, Adriano vagy Alves megereszt, mert túl sok mellette az elpuskázott eset.
még egy apró észrevétel a sok dícséret mellett: az nem vitás, hogy a védelmünket azért néha meg keverték, tehát a szerencsén túl az volt a döntő, hogy a Malagából hiányzik egy- két világklasszis befejező csatár. igazán az olyan Falkao, Benzema, Higuain, CR típusú gólvágókra gondolok. persze ahogy jeleztem nem lesz könnyű dolgunk így sem a két kupameccsen, mert nekik is összejöhet egy szerencsésebb helyzetkihasználás a két találkozó valamelyikén.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.14. 11:35:55

Sanama írta:a gólokról ha tud valaki, dobjon már egy linket!
köszi
http://www.youtube.com/watch?v=_HH8L7fJD3g
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.14. 11:33:53

a gólokról ha tud valaki, dobjon már egy linket!
köszi
Messidona10
Entrenador del Barça

2013.01.14. 11:32:06

corol írta:Valaki már írta, hogy az is különbség a Pep érához képest, hogy akkor idegenben gyakran szenvedtünk, de otthon is voltak esetenként gondjaink. Előfordult, hogy jól játszottunk ugyan, de a helyzeteket nem rúgtuk be és időben nem zártuk le a meccset, aztán felhoztuk az ellenfelet. Máskor meg egyszerűen nem tudtunk mit kezdeni a 70%-os labdabirtoklással.
Most valóban annyira uraljuk a mérkőzéseket, hogy a második félidőben már nyugodtan hátra lehet dőlni és élvezni a varázslatot.
Tegnap úgy a 70. perc táján már sajnáltam a Málagát, mert annyira reménytelenül üldözték a labdát, mi meg mint az edzés videókon cica játékot nyomtunk élesben.
Ott is volt, hogy a második félidőben már nem kellett hajtani, de akkor szerintem unalmasabbak is voltak a második félidők. Azóta rengeteget fejlődött a csapat, és még szórakoztatóbb a játék akkor is, ha nincs gól. Pedig akkor szerintem mindenki úgy gondolta, hogy nem lehet már sokat fejlődni, pedig... :)
corol
Entrenador del Barça

2013.01.14. 11:17:17

Valaki már írta, hogy az is különbség a Pep érához képest, hogy akkor idegenben gyakran szenvedtünk, de otthon is voltak esetenként gondjaink. Előfordult, hogy jól játszottunk ugyan, de a helyzeteket nem rúgtuk be és időben nem zártuk le a meccset, aztán felhoztuk az ellenfelet. Máskor meg egyszerűen nem tudtunk mit kezdeni a 70%-os labdabirtoklással.
Most valóban annyira uraljuk a mérkőzéseket, hogy a második félidőben már nyugodtan hátra lehet dőlni és élvezni a varázslatot.
Tegnap úgy a 70. perc táján már sajnáltam a Málagát, mert annyira reménytelenül üldözték a labdát, mi meg mint az edzés videókon cica játékot nyomtunk élesben.
Alcantara
Director del Fútbol

2013.01.14. 09:26:54

Milyen könnyű meccs volt! Komolyan nem értem mitől gondoltam, hogy a Malaga megállít minket. :D Ilyen boldogan sem buktam a tippmixen!
Úgy látom, hogy a Barcelona ellenfele inkább csak saját maga lehet, mert ebben a szezonban átlépünk mindenkin könnyedén.

Thiago Alcántara belépője, pedig lenyűgözött újra. Egy ösztönös zseni, akinek 1-2 éven belül kiteljesedhet a pályafutása.
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.14. 09:14:13

Messiék összedobnának pár milliót, elég jót kaszálnának, némi ráhatással az eseményekre. :lol:
sasi1
Entrenador del Barça

2013.01.14. 08:54:27

Válasz küldése