Barça a Bajnokok Ligájában
- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nyugi van srácok! Nincs gond. Ha a sevillan revansot vettünk, akkor meg lesz oldva a Nou-ban is a chelsea ellen, meg a werder ellen, ez már 6pont, +ott van még egy idegenbeli 3pont, szóval nyugi! Továbbjutunk és megnyerjük a Bl-t!
SEMPRE BARCA
SEMPRE BARCA
-
- Llegenda del Barça
sztem szarok voltunk, vagyis inkább olyan volt az egész, mintha azt várták volna a srácok, h lehozzuk ezt a meccset, ahogy sikerül, a többi meg le van sz.rva. nagyon látszott, h ez nem élet-halál kérdése, nem a továbbjutás fog ezen eldőlni.
ronaldinho elnyomott egy-két jó zsugát, de azonkívűl semmit sem csinált, megdöbbentően kedvtelenül játszott. kissé feljebb kellett volna pörgetnie magát és akkor talán nem veri meg ez a hollandarab 10ből, 10szer... messi harcolt mint az állat, de azt ő sem bírja el, h folyamatosan négyen ugorjanak rá, h ha megkapja a labdát.
kpálya is tök szürke volt, és egy-két megdöbbentő mentéstől eltekintve hátul sem voltunk a topon.
drogba kumma nagy gólt rúgott, rossz volt nézni, amikor egyszerre küldte el rafát és puyolt...
mindenesetre innentől mindhárom meccsünket meg kell nyerni, nehogy már meleg legyen a pite a továbbjutással.
ronaldinho elnyomott egy-két jó zsugát, de azonkívűl semmit sem csinált, megdöbbentően kedvtelenül játszott. kissé feljebb kellett volna pörgetnie magát és akkor talán nem veri meg ez a hollandarab 10ből, 10szer... messi harcolt mint az állat, de azt ő sem bírja el, h folyamatosan négyen ugorjanak rá, h ha megkapja a labdát.
kpálya is tök szürke volt, és egy-két megdöbbentő mentéstől eltekintve hátul sem voltunk a topon.
drogba kumma nagy gólt rúgott, rossz volt nézni, amikor egyszerre küldte el rafát és puyolt...
mindenesetre innentől mindhárom meccsünket meg kell nyerni, nehogy már meleg legyen a pite a továbbjutással.
PUYOL-XAVI-INIESTA
A legnagyobb problémám Gudjohnsennel van. Semmit nem csinált. Vártam Helyette Saviolát, de Giuly érkezett, hogy fél óra alatt 1 jó megmozdulást csináljon, aztán rájöttem, hogy jó volt így, mert ezt Rijkaard is látta.. Biztos vagyok benne, hogy a visszavágón, de szerintem már vasárnap is a Pályán lesz Saviola de biztos nem kezdőként. Ronaldinhot meg ne bántsátok, mert megfulladt Boulahrouztol, nagyon figyeltek rá. Második félidőben nagyon pontatlanok voltunk, rengeteg volt az eladott labda.....
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Még szerencse hogy nyert a Werder így már a továbbjutás szempontjából is kezd nálam rezegni a léc...
in to exile
hmm.. elolvastam pár hozzászólást és az a véleményem, hogy ti a vereséget 1-2 ember nyakába akarjátok varrni, hol ott a világ 2 legnagyobb footballcsapata csapott össze, most ez lett az eredmény, ettől szép a foci, ha mindíg nyerne a barca, unalmas lenne, nem?
Ronaldinho Gaucho 4ever!!!!
Ronaldinho Gaucho 4ever!!!!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Mindenki mást meccset látott, mint én?
Egygólos meccs volt, amit Drogba egy óriási megmozdulással eldöntött. El kell ismerni, hogy más csapatoknál is vannak hatalmas klasszisok.
Hiába birtokoltuk többet a labdát, a Chelsea védelme lefojtott minket.
Dinho játéka sajnos nem hozzáméltó volt. Ha jobban játszik, az sokat lendített volna a csapaton. Boulahrouz nagyon jól lefogta.
Fejlődünk még.
Egygólos meccs volt, amit Drogba egy óriási megmozdulással eldöntött. El kell ismerni, hogy más csapatoknál is vannak hatalmas klasszisok.
Hiába birtokoltuk többet a labdát, a Chelsea védelme lefojtott minket.
Dinho játéka sajnos nem hozzáméltó volt. Ha jobban játszik, az sokat lendített volna a csapaton. Boulahrouz nagyon jól lefogta.
Fejlődünk még.
Előre a TITOlusokért!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Na pont a szuperkupa meg a werder elleni meccsek voltak azok, amikre nem szabadna alapozni, ha normális felállásban és szemléletben játszik a csapat...redmiller írta:Az a baj, hogy Szuper-kupa, majd a Werder ellen is, illetve folyamatosan ezt mondjuk...lionelmessi19 írta:Nem tetszik itt néhány embernek a hsz-e.
nem hiszem, h a kedvenc csapatotokról ilyen dolgokat kéne írni, még akkor sem , ha nem játszottak jól.
Ez van, majd szét alázzuk őket othon remélem...
Az meg télleg úgy van, ahogy ordog mondja, ilyne játékkal ismét tapsvihar lesz a Bernabeuban, csak lehet, h Messi részére...
forca barca!
- Charlie
- Öreg Harcos
Nem tudom, mi a gond...Benne volt a pakliban hogy a Chelsea ellen zakózunk, ez történt, 1-0.Úristen. 3meccs van még, abból 2 otthon, bőven van lehetőség javítani. Aztán buta volt az, aki azt az iramot és hozzáállást várta, mint a legjobb 16 között tavaly. Merőben más volta szitu.
C.
C.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy Szuper-kupa, majd a Werder ellen is, illetve folyamatosan ezt mondjuk...lionelmessi19 írta:Nem tetszik itt néhány embernek a hsz-e.
nem hiszem, h a kedvenc csapatotokról ilyen dolgokat kéne írni, még akkor sem , ha nem játszottak jól.
Az meg télleg úgy van, ahogy ordog mondja, ilyne játékkal ismét tapsvihar lesz a Bernabeuban, csak lehet, h Messi részére...
forca barca!

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Andris
- Adminisztrátor
Nem tetszik itt néhány embernek a hsz-e.
forca barca!
forca barca!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Dinhoval télleg van valami... Bolarúúúúzs:) eléggé megnehezítette a dolgát.. A világ legjobb védelme ellen nem lehet mindig ficánkolni, azért valjuk be. Meglátjuk mi lesz itthon a Nou Camp-ban, aztán majd kiderül mi a helyzet.. sztem azért itt párszor át fog menni a csávón.BarcasKrisz írta:Igen, ettől tartok én is... pedig ebben a csapatban több van... ki kéne találni egy alternatívát arra az esetre, ha Ronnie-nak nem megy. Nagyon sok minden Rá és Eto' o-ra épül.redmiller írta:Roni azt mondta, ha kell ott lesz... Lehet, hogy nem lesz ott, mert ilyen játékkal a csoportkört sem éljük túl...
Azért szerintem a Real ellen nem lesz gond.
Jó hogy ilyen magabiztos vagy... adhatnál belőle nekünk is.Ordog írta: Ui.: Ahhoz persze elég lesz ennyi is, hogy a margitot alázzuk... na csók
Szerintem nem hogy alázás nem lesz........

- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Igen, ettől tartok én is... pedig ebben a csapatban több van... ki kéne találni egy alternatívát arra az esetre, ha Ronnie-nak nem megy. Nagyon sok minden Rá és Eto' o-ra épül.redmiller írta:Roni azt mondta, ha kell ott lesz... Lehet, hogy nem lesz ott, mert ilyen játékkal a csoportkört sem éljük túl...
Azért szerintem a Real ellen nem lesz gond.
-
- Barça B
Akkor én mondom : NEM IGAZ ! eddig az volt, de reménykedjünk hogy jobb lesz !dav777 írta:Az utóbbi alkalmakkor nekem is ez volt az érzésemZsolti írta:ez a csapat már nem a tavaji..rég formába kellett volna már jönni itt egy-két embernek..szerintem jóllaktak a kölykök és mostmár beleszarnak az egészbe. Zambrotta se csinált semmit..Rijkaard meg egy vak..Deco elég gagyi volt,Dinho na,hát az már lassan vérlázító,hogy ennyire nem érdekli a játék.![]()
KÉRLEK TITEKET
MONDJÁTOK,HOGY EZ NEM IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd a classicon eldől.... sorsdöntő lesz az a meccs sztem a formánakt tekintve ...
A Barca több mint egy csapat !!!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Pánikra semmi ok...
Ma ennyivel jobbak voltak. Sztem a bíró korrektül vezette a meccset... nem várhatjuk el tőle, hogy a kétes eseteket mindig nekünk fújja, főleg ha idegenben vagyunk...
Itthon a Nou Campban elpicsázzuk őket, de a továbbjutáshoz, akár egy X is elég lenne, és az egyeneskieséses rendszerben pedig Eto'o-val, (Dinhoval és Messivel) a fedélzeten megvédjük a címünket...
Guddy nagyon eltünt a mezőnyben... igaz ki lehetett volna ugratni 1-szer, de akkor (asszem) Deco későn kapcsolat
a kép kicsit kétes lehet, hiszen a gól után Frenki kockáztatott(nagyon helyesen), így aztán várható volt, hogy vagy gól rúgunk vagy gólt kapunk(most egyiksem jött össze, pedig volt elég sok helyzet itt is ott is)... Talán Saviolával is próbálkozhatott volna Frenki, de végülis egy szavunk sem lehet rá...
Eto'o nélkül nem voltunk most olyan erősek, hogy gólt rúgjunk nekik... hiányzik az erőteljes szélvészgyors labdatartós játéka. Várjuk vissza szeretettel:DD
FORCA BARCA!!!
Ui.: Ahhoz persze elég lesz ennyi is, hogy a margitot alázzuk... na csók
Ma ennyivel jobbak voltak. Sztem a bíró korrektül vezette a meccset... nem várhatjuk el tőle, hogy a kétes eseteket mindig nekünk fújja, főleg ha idegenben vagyunk...
Itthon a Nou Campban elpicsázzuk őket, de a továbbjutáshoz, akár egy X is elég lenne, és az egyeneskieséses rendszerben pedig Eto'o-val, (Dinhoval és Messivel) a fedélzeten megvédjük a címünket...
Guddy nagyon eltünt a mezőnyben... igaz ki lehetett volna ugratni 1-szer, de akkor (asszem) Deco későn kapcsolat
a kép kicsit kétes lehet, hiszen a gól után Frenki kockáztatott(nagyon helyesen), így aztán várható volt, hogy vagy gól rúgunk vagy gólt kapunk(most egyiksem jött össze, pedig volt elég sok helyzet itt is ott is)... Talán Saviolával is próbálkozhatott volna Frenki, de végülis egy szavunk sem lehet rá...
Eto'o nélkül nem voltunk most olyan erősek, hogy gólt rúgjunk nekik... hiányzik az erőteljes szélvészgyors labdatartós játéka. Várjuk vissza szeretettel:DD
FORCA BARCA!!!
Ui.: Ahhoz persze elég lesz ennyi is, hogy a margitot alázzuk... na csók
Az utóbbi alkalmakkor nekem is ez volt az érzésemZsolti írta:ez a csapat már nem a tavaji..rég formába kellett volna már jönni itt egy-két embernek..szerintem jóllaktak a kölykök és mostmár beleszarnak az egészbe. Zambrotta se csinált semmit..Rijkaard meg egy vak..Deco elég gagyi volt,Dinho na,hát az már lassan vérlázító,hogy ennyire nem érdekli a játék.

KÉRLEK TITEKET
MONDJÁTOK,HOGY EZ NEM IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
- Entrenador del Barça
Tényleg nagyon [auto_cenzúra] voltunk. Pedig ez a Chelsea nem egy nagy szám. Szerintem Drogba az egyetlen, aki ér valamit, a többiek (Ballack, Lampard, Essien) csak hentes munkát végeznek. Sajnos ma ebben a bíró is melléjük állt, ezzel el is vették Ronaldinho kedvét, aki ezek után már egy épkézláb megmozdulást sem tudott femutatni. Edmilson meg nemtom mire gondolt az idétlen indításaival meg béna labdavezetéseivel. Talán Messi, Deco meg Xavi próbált valamit, de faragták őket is rendesen, a végére ők is eltűntek.
Az egész mezőnyt nézve nálam egyedül Drogba nyújtott elfogadható teljesítményt, bár a gól előtti cseléről ő is csak 50%-ban tehetett. Mondjuk a Chelsea-től nagyon nem láthattunk még szép meccseket, de a lényeg: NAGYON HIÁNYZOTT ETO'O.
Az egész mezőnyt nézve nálam egyedül Drogba nyújtott elfogadható teljesítményt, bár a gól előtti cseléről ő is csak 50%-ban tehetett. Mondjuk a Chelsea-től nagyon nem láthattunk még szép meccseket, de a lényeg: NAGYON HIÁNYZOTT ETO'O.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Mit akarsz? Kétezeristentudjameddig szerződése van az aranylabdásnak...Zsolti írta:ez a csapat már nem a tavaji..rég formába kellett volna már jönni itt egy-két embernek..szerintem jóllaktak a kölykök és mostmár beleszarnak az egészbe. Zambrotta se csinált semmit..Rijkaard meg egy vak..Deco elég gagyi volt,Dinho na,hát az már lassan vérlázító,hogy ennyire nem érdekli a játék.

By red
a meccs egyetlen pozitívuma hogy csak 1-0ra kaptunk ki. sztem ezzel mindent elmondtam.
kár volt a gólért (puyol hol a [auto_cenzúra] voltál) onnantól kezdve chelsea játszotta a maga területleszükítős, kotrázos játékát. ha holnap estig játszunk akkor se rúgunk gólt.
cseréken vitatkozni? hát sztem [auto_cenzúra] mindegy kijött volna be 1-0 után.
oleguer nem is volt rossz
gulyt én se hoztam volna be, de sztem saviola se váltotta volna meg a világot.
igen samu nagyon hiányzott
jah és vigyázni hétvégén is leszívhatunk! és az má sok lenne nagyon
kár volt a gólért (puyol hol a [auto_cenzúra] voltál) onnantól kezdve chelsea játszotta a maga területleszükítős, kotrázos játékát. ha holnap estig játszunk akkor se rúgunk gólt.
cseréken vitatkozni? hát sztem [auto_cenzúra] mindegy kijött volna be 1-0 után.
oleguer nem is volt rossz

gulyt én se hoztam volna be, de sztem saviola se váltotta volna meg a világot.
igen samu nagyon hiányzott

jah és vigyázni hétvégén is leszívhatunk! és az má sok lenne nagyon
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szerintem senkit nem lehet kiemelni... Vár ránk egy kőkemény visszavágó és egy európai elitcsapattá alakuló Werder...Mihu írta:Sajnos akármennyire is akarjuk itt szépíteni a dolgokat...Ezt nem lehet...A Deco-s okfejtéshez csatlakozva szerintem ma Deco Ronaldinho és Marques ( a seva elől való mentésén kívül) semmit nem tett hozzá a csapat játékához....Jah és Rijkaardot ki ne felejtsem....Sztem mindent elmond hogy a kezdő az Puyol- Marques volt és nem Puyol- Thuram. Lilian levette volna a pályáról Drogbát. Bár az is igaz hogy mindig az a jó játékos aki a padon ült. Egyszóval akit a mai csapatból ki lehet emelni az csak Leo Messi és Xavi. Többet nem is kell hozzátenni ehhez....

By red
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
ez a csapat már nem a tavaji..rég formába kellett volna már jönni itt egy-két embernek..szerintem jóllaktak a kölykök és mostmár beleszarnak az egészbe. Zambrotta se csinált semmit..Rijkaard meg egy vak..Deco elég gagyi volt,Dinho na,hát az már lassan vérlázító,hogy ennyire nem érdekli a játék.