Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ez jó!Barcelona_Forever007 írta:Győzni lehet csak!Ha veszítünk akkor vége az idei BL pályafutásnak!
Figyi a lefszki ellen eddig mindenki hozta a meccset,legyen az idegenben vagy otthon,nekünk is kötelező,és hozni is fogjuk, viszont a Werder ellen már nehezebb lesz jóval,de a Nou Campban nyomjukRonaldinho #10 írta:Sztem van elég gond...ozsimiki írta:Igen! A Werder ellenit játszuk csak itthon, a Lefszki ellen idegenben nyomjuk,de így se lehet azon a meccsen gond![]()
de azért:
VISCA EL BARCA! MÉS QUE UN CLUB!
Sztem van elég gond...ozsimiki írta:Igen! A Werder ellenit játszuk csak itthon, a Lefszki ellen idegenben nyomjuk,de így se lehet azon a meccsen gond![]()
Igen! A Werder ellenit játszuk csak itthon, a Lefszki ellen idegenben nyomjuk,de így se lehet azon a meccsen gondalföldi zoltán írta:Asszem csak a werder bremen ellen az tuti mert arra megyekBarcelona_Forever007 írta:Az viszont jó,hogy mind a hárman ottlesznek! BL-nél szűkség is van rájuk! Egyébként mind a 2 meccset otthon játsza a Barca? Mármint a BL meccsét...
Asszem csak a werder bremen ellen az tuti mert arra megyekBarcelona_Forever007 írta:Az viszont jó,hogy mind a hárman ottlesznek! BL-nél szűkség is van rájuk! Egyébként mind a 2 meccset otthon játsza a Barca? Mármint a BL meccsét...
Pont ezért "kezdődik" el számunkra az egyenes kieséses szakasz. Mert hozni kell mindkét hátralévő meccset.Barcelona_Forever007 írta:Hát nem teljesen kezdődött el! Mert ha hozzuk mind a 2 meccset akkor meg van a 2.hely! Hinni kell a csapatben!Bár igaz eléggé szorúl a hurok!
Tény,h jobb csapat,mint a Werder,de még akkor sem lehet biztos,h nyernek,ha mindent megtesznek értesasi1 írta:Nem. Nem fog kikapni a cselzi ebben biztosak lehettek. Ebben az idényben eddig csak egyszer kaptak ki. Még ha nem is nyernek, ki biztos nem kapnak, ezt mirinnyó sem akarja.alföldi zoltán írta:Sok jo jatekos van a chelseanal aki jateklehetosegre var es ha beteszik akkor meg fogja szolgalni...
de benne can az is amit nem tartok elkepzelhetetlennek , hogy muringyo direkt kikuldi a legrosszab csapatat csakhogy ezzel is BARCAt hatraltassa.
Nem. Nem fog kikapni a cselzi ebben biztosak lehettek. Ebben az idényben eddig csak egyszer kaptak ki. Még ha nem is nyernek, ki biztos nem kapnak, ezt mirinnyó sem akarja.alföldi zoltán írta:Sok jo jatekos van a chelseanal aki jateklehetosegre var es ha beteszik akkor meg fogja szolgalni...
de benne can az is amit nem tartok elkepzelhetetlennek , hogy muringyo direkt kikuldi a legrosszab csapatat csakhogy ezzel is BARCAt hatraltassa.
Ez utóbbit nem hiszem, de azt igen, hogy nem mozgósítanak nagy erőket. Biztosan lesznek tartalékosak a kezdőben és nem fogják a németeket bucira rugdosni. Viszont ha lehet, akkor nem mondanak le a millókrók, ami a hozott meccsért jár, már csak azért sem, mert attól még, hogy kikapnak a Barca egyértelműen nem esik ki.lionelmessi19 írta:ugy beszéltek, mintha a szovjeteket már meg is verték volna.
nem olyan biztos az.
én is kinézem muringyóékból, h odaadják a meccset, de azért...nem olyan biztos.
Így már rögtön érthető, mert az idegenben lőtt több gól........Atyec írta:Értem. A 3. pont rosszul lett forditva. Nem 6 meccsre, hanem egymás ellen. Az idézett link 8. oldalán angolul megtalálható.
Én sem teljesen értem!
Értem. A 3. pont rosszul lett forditva. Nem 6 meccsre, hanem egymás ellen. Az idézett link 8. oldalán angolul megtalálható.sasi1 írta:Arrol beszélek, hogy ha mondjuk 2-2 lenne Barcelonaban a meccs a bréma ellen, akkor az egyedik pont "egál" és akkor jön a 2. pont, a kérdés, hogy mi történne?