Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is ezt szavazzák meg a nézők,bár csak akkor ha a többség ért is a focihoz,nemcsak a két csapat nevét nézi,mert lehet,h aznap lesz patinásabb összecsapás is,ami a két klubb múltját illeti,de ez a meccs lessz szinte a legfontosabb,sőt a LEGFONTOSABB! Függetleneknek is az lehet,mivel az fog eldőlni,h sikerül e továbbjutnia a BL CímvédőjénekSilvanus írta:A következő két Bajnokok Ligája összecsapásunk:
2006. november 22-én, szerdán: LEVSKI - BARCELONA
2006. december 5-én, kedden: BARCELONA - WERDER BREMEN
A Levszki elleni meccs nagyon fontos, vétek lenne lazán venni, nyerni kell!!! Valószínűleg nem fogja egy TV sem adni, úgyhogy majd itt szurkolunk a fiúkért.
A Werder elleni összecsapásnál, ahol elvileg még bármelyik csapat továbbmehet, azt hiszem nem igen lesz nagyobb csata, úgy hogy azt ÉLŐ EGYENESBEN FOGJA KÖZVETÍTENI AZ MTV1, ez biztos!!!
Dec 5en vagy 6an jatszunk a Werder ellen a Camp Nouban az tutilionelmessi19 írta:vasárnap nem a wederrel játszunk...Ronaldinho #10 írta:Meik csatorna fogja leadni a Vasárnapi Werder elleni meccset, és hánykor?
egyáltalán most abban sem vagyok biztos, h vasárnap játszunk.
egyébként akkor most a werderrel vagy a levszkivel játszunk előbb?,
mert ki ezt, ki azt írja.
vasárnap nem a wederrel játszunk...Ronaldinho #10 írta:Meik csatorna fogja leadni a Vasárnapi Werder elleni meccset, és hánykor?
Ugyvan megnyerjuk es kesz, ezt szeretem hallani:)ozsimiki írta:Jó,de te is tudod,h nem olyan hangulatú meccs lesz a Werder elleni!Subinho írta:hát ilyen hétvégi teljesítménnyel nem...
És a fiúk is,h ha ezt is ellazsálják,akkor vége a Blnek![]()
Szóval az 1 teljesen más meccs lesz,más teljesítménnyel reményeim szerint![]()
Jó,de te is tudod,h nem olyan hangulatú meccs lesz a Werder elleni!Subinho írta:hát ilyen hétvégi teljesítménnyel nem...
Ez jó!Barcelona_Forever007 írta:Győzni lehet csak!Ha veszítünk akkor vége az idei BL pályafutásnak!
Figyi a lefszki ellen eddig mindenki hozta a meccset,legyen az idegenben vagy otthon,nekünk is kötelező,és hozni is fogjuk, viszont a Werder ellen már nehezebb lesz jóval,de a Nou Campban nyomjukRonaldinho #10 írta:Sztem van elég gond...ozsimiki írta:Igen! A Werder ellenit játszuk csak itthon, a Lefszki ellen idegenben nyomjuk,de így se lehet azon a meccsen gond![]()
de azért:
VISCA EL BARCA! MÉS QUE UN CLUB!
Sztem van elég gond...ozsimiki írta:Igen! A Werder ellenit játszuk csak itthon, a Lefszki ellen idegenben nyomjuk,de így se lehet azon a meccsen gond![]()
Igen! A Werder ellenit játszuk csak itthon, a Lefszki ellen idegenben nyomjuk,de így se lehet azon a meccsen gondalföldi zoltán írta:Asszem csak a werder bremen ellen az tuti mert arra megyekBarcelona_Forever007 írta:Az viszont jó,hogy mind a hárman ottlesznek! BL-nél szűkség is van rájuk! Egyébként mind a 2 meccset otthon játsza a Barca? Mármint a BL meccsét...
Asszem csak a werder bremen ellen az tuti mert arra megyekBarcelona_Forever007 írta:Az viszont jó,hogy mind a hárman ottlesznek! BL-nél szűkség is van rájuk! Egyébként mind a 2 meccset otthon játsza a Barca? Mármint a BL meccsét...