Hajrá!
Adjunk a papagájoknak!

Semmi képpen nem lehet Abidal!aynas írta:A KISPAD
Víctor Valdés (1)
Dani Alves (2)
Fábregas (4)
Xavi (6)
Afellay (20)
Abidal (22) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HOPPÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tello (37)
Barta van a padon, nem Abidal!aynas írta:A KISPAD
Víctor Valdés (1)
Dani Alves (2)
Fábregas (4)
Xavi (6)
Afellay (20)
Abidal (22) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HOPPÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tello (37)
Mondjuk el tudtam volna képzelni ennél merészebb csapatot is mára.Erxy írta:Pinto, Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano, Keita, Sergio B., Thiago, Iniesta, Messi and Pedro
http://noob.hu/2012/05/05/large.jpeg
Köszi. Jobb tisztázni, mert a SportTV honlapja nem mindig azt írja, ami valójában van, és nem szeretek kockáztatni.ferninho írta:a Barca lesz élőben, és a Real felvételről
Az elsőnél egyértelmű a szabálytalanság, és szerintem adható volt rá a 11-es. A védő mindkét lábával a 16-oson belül állt (bár a szabálytalanságnál konkrétan kicsit kinyúlt a szabálytalanságot elkövető lábával, a másikkal továbbra is bent volt.)LG írta:Én csak az összefoglalót láttam, és abból nem tudtam kivenni, h a 11-ek jogosak voltak-e, ezért tőletek kérdezném. Az elsőnél én úgy láttam, h talán még a vonal előtt történt a szabálytalanság, bár nagyon határeset. A másodikból meg kb. semmit sem tudtam kivenni.
Alves gyenge volt igen, nem volt egy jó passza szinte, Cuencának voltak megmozdulásai, de nem hiszem hogy ez volt eddigi legjobb meccse, viszont azért Fabregast hagyjuk már békén végre egyszer mikor nem volt annyira gyenge. Sokan elfelejtik ilyenkor, hogy "csak" kétszer mentett tiszta gólhelyzetbe a Malaga játékosa elől.. Ezenkívül nem voltak különösebb gondok vele, jól passzolt, ennél többet nem kell várni sztem. Jövőre sziporkázni fogPavel írta:Grat a fiúknak.
Azért pár negatívum. Alves ma is bűn gyenge volt. Cuenca láthatatlan. Fabre meg...