2012.10.01. 22:00:17
Én meg vallom őszintén, hogy tartok nagyon a Realtól.
És nem miattuk, hanem magunk miatt. Ebben az idényben eddig olyan potya gólokat kaptunk, hogy sírtam.
Én azért játszatnám inkább Adrianot, mert ő szerintem jobban beleillik a játékunkba. Alba még nem rázódott bele, sokszor ő is későn ér vissza, és ha ezt még Alves fentragadásai is tetézik, akkor kész a baj. Ezért is írtam azt a felállást, amit. A szuperkupán is a hátvédjeink bénázását használták ki remekül.
Ugyanakkor Song be-belépeget támadásokba is, de amióta hátvédet játszik, azóta nem tud fellépni. Ha középpályán Busi-SOng páros is kezdene, valamelyikük hátul tudna maradi Puyi-Masch páros mellett, míg Alves és Adriano/Alba besegít a támadásokba. Így a szélen ott lenne egy Ini-Alba, Alves- Messi, Középen pedig Villa.
Lehet, hogy nem pont a Real ellen kellene ezt meghúzni, de a sablonos játékunkat már kiismerték nagyon, abból már felkészültek, de nagyon. Pep mindig húzott ellenük valami váratlant a kezdővel, felállással, és nem tudtak vele mit kezdeni.
Az első fél óra nagyon kritikus a Barcánál- sokszor az első 10 percet bealusszák. Ez a másik indokom a védekezőbb felálláshoz. Legutóbbi meccseken is letámadtak, és átjáróház volt a hátvédsorunk, és a középpályánk is.
Utána a Real kipukkadt, csak védekezni tudtak. Elfáradtak.
Ha kipukkadnak, utána könnyebb lesz, és a játék képe alapján akár már a szünetbe lehet majd cserélni, akár egy Song- Pedro/Alexis/Tello cserével.