Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
De igen. Az első félidő az övék volt, a második a mien. Rég éreztem utoljára kiélezett clásico után, hogy igazságos eredmény született.S.Agüero írta:Nem érdemelt pontot a real szerintem. Örülhetnek nagyon ennek az x-nek.
Nem úszott meg itt semmit sem, részünkről nem láttam focit, örülnék, ha legközelebb szeretnénk NYERNI.Replay írta:HIHETETLEN hogy ezt megúszta a Madrid.
Hát igen. Montoya jobb húzás, mint Alves.Varatrix írta:Eddig is szerettem Montoyát, de ma megerősített abban a hitemben hogy óriási tehetség a fiú. Remélem sokkal több játéklehetőséghez jut mostantól. Alves esete pedig pont arra utal hogy jóval többet kéne pihennie.
Végre, látok 1 normális madridistátdaffy írta:ahogy az első félórát ti. simán lehetett volna 5-5 a meccsReplay írta:HIHETETLEN hogy ezt megúszta a Madrid.
ahogy az első félórát ti. simán lehetett volna 5-5 a meccsReplay írta:HIHETETLEN hogy ezt megúszta a Madrid.
Fantasztikus hír! Akkor nem kérdés szerintem, hogy hol nézem a meccset! Kösz az infót!Pubi007 írta:Sziasztok!
Remélem nem szólok későn, de a minap kaptam egy levelet, hogy az El Clasicót meg lehet tekinteni pécsett az Uránia moziban, mozivásznon és a mozi hangrendszerét kihasználva! Eddig csak Bp volt mindig meghirdetve, hogy ott lehet közösen Barca meccset nézni, de most itt a lehetőség a pécsieknek is!
Tehát várunk mindenkit vasárnap 19:00-tól Pécsett az Uránia moziban!
Itt van amit kértek tőlünk a tulajok:
"A meccset a sport1tv-ről adjuk.
Rágcsálnivalót, ételt hozhattok be magatokkal.
Megkérünk titeket italt ne hozzatok be, pultunk nyitva lesz, italt, mogyorót, ropit tudtok vásárolni nálunk.
A meccset a karzatról, moziszékekből lehet megnézni, a nézőtéren szabad italt-ételt fogyasztani. Kivetíteni a mozivászonra fogunk, a mozi hangtechnikáját használva.
A rendezvény természetesen ingyenes. "
Várunk mindenkit, aki jó focit akar látni!